Azt megkérdezted, hogy hány km-t vagy évet értenek élettartam alatt? Gondolom a szerelő sem tudja mert ezt nehezen adják a gyártók hisz ezzel beárazzák az autójukat, hogy mennyit ér hisz a tervezett élettartam csak annyi. Most én mondom, hogy fogalmad nincs az élettartam jelentéséről.
Mondom gyenge motorhoz jó 😂
Amarokban V6 TDI van. Fábiában nem DSG-van így nem tudhatom.
Nem is indulásnál, mert finoman kezeli a kuplungot, alapvetően, hanem előzésnél, vagy amikor gyorsítás közben kijön eléd valaki lelépsz és gondolkodik egy csomót mire visszavált és elkezd dolgozni a motorfék, vagy amikor motorfék közben odalépnél, ugyan ez csak a másik irányba. Szóval tipikusan a DSG gyengeségei zavarnak.
van a családba néhány automata váltós autó, ezek már nem rángatnak induláskor mint régen észre sem veszed, hogy van (kezeit széttáró)
tulajdonképen az is már csak egy irányváltó és felhasználó részéről(kezeit széttáró) Valamiket lehetne rajta állítani mikor váltson el de nincs ez piszkálgatva lendületesek tőle a 2ezres dízelek 😅
Na visszahívott Rómeó(meghajlós) Azt mondta minden típusnál más kérdezte még is mi érdekel(kezeit széttáró) Mondtam neki passzát(kezeit széttáró) Ekkor sóhajtást véltem hallani a telefonba(gondolkodós) Az mondta kesztyűben van olajos az is az autó alatt is van, nem mászik ki az aknából ha csak nem muszáj(kezeit széttáró) Annyit mondott évjáratonként, motor típusonként, szerelt váltóként ezek eltérnek de ha mondok egy kódot mindent átküld róla. Mondom neki nincs típus, nincs kód általánosságban érdeklődtem(gondolkodós) Azt mondta általánosságban 60 és 100 ezer km között van a váltóolaj cseréje az előbb elmondottak figyelembe vételével. Kérdeztem azt a 200 + meg + - 400 at ismerem a hanglejtését és hozzá tudom képzelni az ábrázatát 😆 Nos Ő diplomatikusan fogalmaz és nem úgy mondja, hogy ilyet legfeljebb egy marha talál csak ki, hanem azt mondta: hát ilyenről Ő nem tud. 😅
de az is elektronikus, nem kapcsolgat semmi mechanikát.
DSG egy óvatos, kényelmes vezetés mellett nem rossz, de amikor odalépek, akkor elég faszul kezeli az Amarok. Még a Prius reakciója is jobb a HSD-vel, pedig az híresen lassú.
szerintem meg normális ember nem vesz már botozós váltóval autót(gondolkodós)
Mi a fasznak állandóan tekergetni azt a rohadt darakavarót meg nyomkodni a kuplungot?(kérdőjeles) Egyszer számold ki poénból 100 km alatt hányszor váltasz és kuplungolsz(gondolkodós) Automata váltónál jelen pillanatban nincsen jobb(kezeit széttáró)
Nem jobb(ujjával nemet mutató) Azt mondtad" most jött meg a válasz". Ezt a kifejezést írásos formátumra értjük a magyar nyelvben. (kezeit széttáró) Nem azt mondtad, hogy beszéltem a haverommal és Ő azt mondta, hogy... (kezeit széttáró)
Szóval megint nincs bizonyítékod(kezeit széttáró) Ez olyan mint az ismerős orvosbarátaid, meg a nővérkék a kórházból akiket nem lehet nevesíteni ugye de Ők azt mondták 😅 Bizonyítékot kérünk(meghajlós)
Na addig is felhívom én is az egyik komám, már műszakban van(óranézegetős) a kecskeméti fószvágenné és rákérdezek a váltóolaj csereperiódusra(gondolkodós)
Amarokban V6 TDI van. Fábiában nem DSG-van így nem tudhatom.
Nem is indulásnál, mert finoman kezeli a kuplungot, alapvetően, hanem előzésnél, vagy amikor gyorsítás közben kijön eléd valaki lelépsz és gondolkodik egy csomót mire visszavált és elkezd dolgozni a motorfék, vagy amikor motorfék közben odalépnél, ugyan ez csak a másik irányba. Szóval tipikusan a DSG gyengeségei zavarnak.
tulajdonképen az is már csak egy irányváltó és felhasználó részéről(kezeit széttáró) Valamiket lehetne rajta állítani mikor váltson el de nincs ez piszkálgatva lendületesek tőle a 2ezres dízelek 😅
DSG egy óvatos, kényelmes vezetés mellett nem rossz, de amikor odalépek, akkor elég faszul kezeli az Amarok. Még a Prius reakciója is jobb a HSD-vel, pedig az híresen lassú.
Nekem is van egy bosch flexem (fetrengős)
Mi a fasznak állandóan tekergetni azt a rohadt darakavarót meg nyomkodni a kuplungot?(kérdőjeles) Egyszer számold ki poénból 100 km alatt hányszor váltasz és kuplungolsz(gondolkodós) Automata váltónál jelen pillanatban nincsen jobb(kezeit széttáró)
Szóval megint nincs bizonyítékod(kezeit széttáró) Ez olyan mint az ismerős orvosbarátaid, meg a nővérkék a kórházból akiket nem lehet nevesíteni ugye de Ők azt mondták 😅 Bizonyítékot kérünk(meghajlós)
Na addig is felhívom én is az egyik komám, már műszakban van(óranézegetős) a kecskeméti fószvágenné és rákérdezek a váltóolaj csereperiódusra(gondolkodós)
De más esetben 5 évenkénti cserénél ugyan olyan tiszta mint amikor betöltöttem.