Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Buli lesz?
Minek? 🤔
8-10 ember egy egész jó bulit ad ki
Igazából ezen már én is gondolkoztam.Telehányja ezt az üzenőfalat,aztán vajon kit nem tiltott még innen?
Amugy tényleg, ki a fenének szól a meghívás, szerintem 8-10 embert nem tiltott még itt az aktivak közül.......
Aha,de csak pink címkéset.
Megyek én is........sört vigyek?
Én megyek,mindenképpen .
Halihó, egy kis szülinapi összejövetel, koccintás a szervizben 4-én este valószínű, ha van kedve valakinek benézni 🙂
Amik még kellenek azokat ott nem kapni. Van amit elhagytam, kölcsön adtam nem került vissza... lassan pótolom azt nem kérek senkitől, de nem is adok a szerszámos kocsimból. Kivétel a barátok! 😁
engem eddig nem sok lidl cucc hozott lázba
egy fém körzőt vettem amivel teljesen meg voltam elgedve, a többi meg olyan hogy "ezért az árért jó" de attól még nem dobogtatta meg a pici szívem
egy derékszög szettet akartam még venni de sosem volt amikor az újságban hirdették
a legjobb vétel egy bicikli szerelő állvány volt, azóta egy biciklit se kellett szerelni, legalább 3 éve megvan de még sosem használtam semmire sem
Én meg pont azt néztem illetve gondoltam hogy ráerősít a szerszámokra,már másfél sor azokkal van tele,gyerekholmi ruha alig.
Jó szerszámokat árulnak tartósak. Már csak átfutom én is nem nagyon kell semmi, igaz egy komfort nyomatékkulcsot rendeltem mert a "kicióccó" aldis megellett állásába pedig mindig letekertem teljesen a rugóját, most nulla nyomival sem kattan. Lett egy szép hosszú hajtóvasam. Az újon meg lesz mechanikus kijelző a szárán, öregszem ezt jobban látni, meg pontosabb is lesz. 😇
Jó szaga lehet a büdösnek, igyunk is rája! 😉
Ja,latom en is,jovore beszopom.
Iden meg talan meglesz a tavalyi+15% de ez meg necces,a tavalyi meg egy kicsi elvileg biztos,de az visszaeses,nem szintentartas.
Értem, de a napi kamionszám csökken és más a kiszállitott áruk összetétele.
Több vagy ugyanannyi napi szükséglet fogy és kevesebb kacat
Volt aki vagy 40 ezret fizetett elottem a teli kocsiert.
En jobbara napi dolgokat veszek.Pekaru,tej,kefir joghurt stb.
Aszittem nincs másik......de ez legalább husos 🙂
A forgalom nem emberszámban esik hanem bevételben 🙂
Felénk sincs egy üres parkoló se a boltoknál.
Igazság szerint már minden megvan amire rákívántam.Tegnap is egy ujrahasználható-oldható kábelkötegelő csomagot és egy fekete kacsaszalagot tudtam venni.Szóval nem nagy etvasz.
Amúgy meg szinte minden környékbeli aldi-lidl tömve van,a járműforgalom meg érzésre 1/3-al több,igaz idegesítően 70-el mennek nyílt főúton.
Eregy parkside-ot vásárolni, mer nem sürün lesz 😄 visszavesz a lidl a szerszám meg barkács cuccok forgalmazásából és az élemiszerre erősit.
Esik a forgalom rendesen, így hosszú idő óta a bázisraktár vasárnapra bezár, nem lesz kiszállitás. Legalább itthon lesz minden vasárnap a zasszony....
Mi előtt kés rántanak 😂 😂 😂
Ez csak pl . https://totalcar.hu/tanacsok/a...
Kifelejtetted az MTZ váltót. 😂
Még csak a 6 sebességes kézinél tartunk, jön az automata és a tgk-k is egészen a 18 sebességesig fokozatonként! 😁
Ne reménykedj,tűzoltóéknál nincs olyan hogy hosszúhétvége
Hol irtam hogy hazudsz?