Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem sem zavar ha ti 1000kmenként cseréltek olajat,ezt már írtam is.A lényeg azon van hogy létezik ilyen gyári előírás.
Hat,30 ezrenkent kene,a szomszed papa be is tartotta,mert szinugyanaz a hatökör volt mint te.
Eszi is az olajat emiatt.
Igaz en 10e utan cserelem.Igy csak olyan 7-8 ltert kell venni.Ha nem tennem akkor felinel mar megette volna.
Nem is volt,azzal a pitlák km mennyiseggel amit hobbikent beleteszel ha nincs benne olaj azt is megfutja,viszont aki valoban sokat megy,nem olyan vasarnapi vezeto mint te felulbiralja a hulye eloirasokat.😆
Mert sokkal tapadztaltabb mint te.Nagyanyo. 😂
Tévedésben vagy.Milyen autó váltóját basztad szét?Mert hogy én nem állítottam soha olyat hogy egyiknél sem kell cserélni .
De miért az én alsógatyámmal foglalkol?
Te milyen ostoba vagy?Motorolajat akkor mikor cserélsz?3ezrenként,mert hogy azt is felül kell bírálni?Figyelj,mikor egy közeli ismerőstől veszek autót,és ő azt mondja hogy nem volt cserélve akkor az miért is ne lenne valós,egyrészt megbízok benne másrészt pont a csere ténye lenne az érdek eladáskor,nem igaz?Az meg hogy a sanyi haverod mennyi autóval ment vagy volt neki,teljesen lényegtelen,addig míg nekem egy váltó al sem volt gondom.
Nekeem nem kellett mahinalni,siman elfolyt a szervoolaj is,de egy bontott kormanymu olcsobb volt mint megcsinalni.Kapott olajat is ujat. 😆
ja egyszer elkezdett baszottul szólni a szervószivattyú meg igen darabos lett a kormány. aztán vettem szervóolajat felbakoltam a maszti elejét, a kormány jobbra balra tekergetésével leengedtem az öreg olajat. Hát jó szar állapotban volt ránézésre is 😆 Adtak valami tisztító cuccot először azt öntöttem bele majd azt is leengedtem és beletettem az új szervó olajat. Na mintha új lett volna(meghajlós) szóval az a véleményem, hogy össze hordhatsz te itt hetet-havat ollózgathatsz hülyéktől származó cikkeket is én egy váltót már elkúrtam csak azért mert spec pont a málhás autónál elfelejtettem lecseréltetni a váltóolajat meg majdnem a szervószivattyú is oda lett. Szóval az a lényeg szerintem te úgy csinálod ahogy akarod, az öreg szarjaidhoz váltó is meg szervószivattyú is van bontottan(meghajlós)
Az elettartamra ajanlja a gyarto,nem kell cserelni 400e km utan sem. 😂
Hogy budos mint a doglott oposszum es nem hasonlit alsogatyara az blődinek nem szamit csak a gyari allasfoglalas es ő nem csereli le. 😂
Konkretan a polo valtoja szethullott.Mert gyarilag keves az olaj.A kezemben volt. 😂
En meg segitek neked.
Te vakon hivokent istenited a gepkonyvi leirast.
Tsanyi tobbet ment mar el mint te es az osszes elozo tulajod az osszes meglevo es regen birtokold autoddal egyutt.Tobb ilyen gyar altal elettartamra mondott valtot tulajdonolt,vezetett,latott mint te jarmuvet,en is szedtem szet valtot amit olajcserevel nem kellett volna ,ezek a tapadztalatok birtokaban felulbiraljuk az eloirast es lecsereljuk az olajat.
Viszont neked az emlitett futasteljesitmenyben nem volt sajat tapadztalatod,csak ilyenek hogy szerrlo szerint nem volt hozzanyulva meg ismeros ismerose tovabbi blabla.
Innentol csak bogaraszol.Mert NEM te birtokoltad a jarmuvet vegig.
Ja, milyen olajat vegyek a motoromba? Mannol vagy 300V? 😂
Tessék,tele van a net ilyenekkel.
Inkább alsógatyát cseréljetek már, ne váltóolajat :))
Segítek,ott van hogy "Nem igényel cserét"!!!
Ja,azt írja hogy "szerintem" cseréld le!És te olvastad az első sort?Mert a lényeg ott van.
A G-ben még váltót kellett cserélni, nem olajat :))
Es amugy ez egy astra J.Nekem meg G van.Marha. 😂
igen, erre gondoltam 😆
Bazmeg,te ezt elolvastad?
Meg az ipse is azt irja hogy csereld le. 😂
Onnan jó kezdeni.
Te beszéltél opelről,ugye?Tessék egy másik tudatlan,de ő legalább kérdez.
Már van egy pár éve.
Nemikepp,bar akkor hazudnal.Igy csak idiota vagy.Az azert jobb. 😂
már most is van, csak egyelőre 0%
Te hülye,ha azt mondom hogy mindet én vezettem 0kmes korától az jobb?akkor szavahihetőbb a dolog?