Ja értem,tehát akkor ezért érzi magát minden bmw-s többnek mert magasabban pozicíonált autóban ül.De ezt már csak maga a bmw tulaj képzeletében létezik.
Persze hogy jobb. A BMW magasabbra pozícionált márka, mint a VW, ezt nem nagyon lehet vitatni.
Hogy van-e olyan VW, ami gyorsabb, sportosabb, mint egy olcsóbb BMW? Van, de ez kit érdekel? Legfeljebb a kissebbségi komplexusos fóccvágeny fanokat 😅
Egyébként te honnan gondolod, milyen BMW-m van? 😄
Mindenkinek más fontos... én pl. az ablakot évente 2x húzom le, lehetne akár tekerős is. Távirányítós kp. zár nélkül is megvoltam az első 5 autómban 😅 A távoli nyitogatós füttyögtetést meg mindig rühelltem, szerencsére erről a gyártók leszoktak.
A tolató kamera jó dolog, 1 centi pontossággal rá tudok állni a vonófejre - próbáld ezt tükörből 😆
A szomszéd hijglájn Passátja meg magától beparkol -sok háziasszony biztos szereti ezt a funkciót.
Ezen logika mentén a T-Ford is elég lenne ma is... elvisz A-ból B-be.
És miért pont 25 éves? Én emléxem, akkor is azt mondtuk, hogy felesleges ez a flancolás, hisz az öreg Lada is elvitt mindenhova. 😁
Pont ez a sok kacat miatt nem tudnak vezetni parkolni.De mindenhol ez megy a sok okos cuccal,megy az elbútítás így az emberei agy elszokik a helyzet felismeréstől és megoldástól.Nemrég olvastam hogy a dugás is meg fog szűnni mert az is a virtuális térben fog történni,valahogy ahogy a pusztító című filmben is volt
Hogy van-e olyan VW, ami gyorsabb, sportosabb, mint egy olcsóbb BMW? Van, de ez kit érdekel? Legfeljebb a kissebbségi komplexusos fóccvágeny fanokat 😅
Egyébként te honnan gondolod, milyen BMW-m van? 😄
A szomszéd hijglájn Passátja meg magától beparkol -sok háziasszony biztos szereti ezt a funkciót.
És miért pont 25 éves? Én emléxem, akkor is azt mondtuk, hogy felesleges ez a flancolás, hisz az öreg Lada is elvitt mindenhova. 😁
szinte olyan mint a rumos süti