Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja értem,tehát akkor ezért érzi magát minden bmw-s többnek mert magasabban pozicíonált autóban ül.De ezt már csak maga a bmw tulaj képzeletében létezik.
Látod, csak koldulnod kéne naplopás helyett, és neked is lehetne BMW-d! 😂
Persze hogy jobb. A BMW magasabbra pozícionált márka, mint a VW, ezt nem nagyon lehet vitatni.
Hogy van-e olyan VW, ami gyorsabb, sportosabb, mint egy olcsóbb BMW? Van, de ez kit érdekel? Legfeljebb a kissebbségi komplexusos fóccvágeny fanokat 😅
Egyébként te honnan gondolod, milyen BMW-m van? 😄
ja,hallottam már róla.
Egy 3-asra azt mondani hogy jobb mint a vw gruppe 😂 tipikus bmw mentalitás… van egy fapad bmw-je és azt hiszi hogy egy M-es 😂
Nem, az volt a reális lehetőség, ami jobb volt a Trabantnál, Wartburgnál, Skodánál. Most meg BMW-m van, ami jobb a fóccvágeny gruppénál
Ja,mert akkor az volt az isten
ezért írtam hogy ezek az extrák a hülyéknek való, hiszen így ők is tudnak közlekedni
'88-ban qrvára örültem, mikor saját pénzből meg tudtam venni egy ilyen gyenge sokat evő szart 10 évesen 😁 ja, az volt 10, én meg huszon 😅
Én meg sose, mert zajos lesz, és bejön a por, kosz. A pollenszűrő meg ki van fizetve... 😅 Klíma mindig be van kapcsolva, automata.
Ha az ablakot nem húzod le akkor viszont kell a klíma.Én meg szeretek főleg tavasszal ablakot lehúzni a friss levegő miatt.
Lada?ja,nem volt teljesítmény viszont cserébe volt nagy fogyasztás.
Van benne klíma?
Mindenkinek más fontos... én pl. az ablakot évente 2x húzom le, lehetne akár tekerős is. Távirányítós kp. zár nélkül is megvoltam az első 5 autómban 😅 A távoli nyitogatós füttyögtetést meg mindig rühelltem, szerencsére erről a gyártók leszoktak.
A tolató kamera jó dolog, 1 centi pontossággal rá tudok állni a vonófejre - próbáld ezt tükörből 😆
A szomszéd hijglájn Passátja meg magától beparkol -sok háziasszony biztos szereti ezt a funkciót.
Ezen logika mentén a T-Ford is elég lenne ma is... elvisz A-ból B-be.
És miért pont 25 éves? Én emléxem, akkor is azt mondtuk, hogy felesleges ez a flancolás, hisz az öreg Lada is elvitt mindenhova. 😁
nem cserélünk váltóba olajat(ujjával nemet mutató)
már megint egyetértünk(meghajlós)
Pénz. 😋
Pont ez a sok kacat miatt nem tudnak vezetni parkolni.De mindenhol ez megy a sok okos cuccal,megy az elbútítás így az emberei agy elszokik a helyzet felismeréstől és megoldástól.Nemrég olvastam hogy a dugás is meg fog szűnni mert az is a virtuális térben fog történni,valahogy ahogy a pusztító című filmben is volt
Milyen váltó?Vasúti irányváltó?
Oliva,valami minosegit,mert megerdemli.
opel olajat annak kurva jó illata van
szinte olyan mint a rumos süti
Sosenemkellsemmilyense