Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lidl jégkrém a mogyorós szórásos egész jó, azt szoktam nyáron eszegetni pár kilót
a dobozosokat nem teszteltem
csak ezt
Hahh...........cool😆
Az a fogyatékos aki magát szopatja de nem csak itt a forumon mint te hanem a való életben is. Minek kuplungolgatnál ha ott a 6-os dsg ami megteszi helyetted és a suta lábaddal még a lendkereket sem tudod lerúgni róla 🤷🏼‍♂️
Na abba hagyd meg elettartamra,mondjuk annak a kezivaltoiknal is szarabb az elettartama. 😂
Szerintem meg a fogyatékosok vesznek automatát.
Az étcsokis is nagyon finom. Az áráról nem beszélve.
Értelmes ember VW-t már csak dsg-vel vesz 🤓
Én:Üdv Laci!VW-nék a manuális váltónál az olajcserét még mindig az élettartam csereperiódust adják meg?
Laci:Igen.

Na most ettől jobb?Egy privát beszélgetés.Ennyi volt a kérdésem,mivel azt nem tudtam hogy mondjuk egy 2021es modellnél is így van-e.
a pont most jött meg a választ a csereperiódusról(kezeit széttáró)
Mit dobjak fel?
Várjuk a fejleményeket 😆
dobd már fel ide engem is kíváncsivá tetté, a személyes adatokat takard ki, rencám név ilyesmi(kezeit széttáró)
Szerintem mert a céges autó lesz a ludas. Ott csak tárhelyre jön. Multhéten mértek, gondoltam.is hogy meglett mert sittem és későn vettem észre. Mostanában a fák.között bujkálnak.
Azt oda is küldik?Nem csak posta?
Nyah jött valami orfk küldeményem a tárhelyre......akko megint megbasztak valami gyorshajtással alighanem.
Az-az,a tripla csokis meg a mogyoros-vanilias.
Pont most jött meg a válasz a vw szervizes havertol,még most is ezt a csereperiódust adja meg a gyár
Hát a lidl jégkrémekbe nem.sok jót találtam még. Max a magnum utánzatuk jó.
240 ezer.......... akkor sanszos.lesz a váltóolaj csere is........
Az a gyártó mond ilyet amelyik élettartam cserét ad meg,de azt is csak zárójelbe.Nem bonyolult ez,max neked.Egyszerű,addig nem kell cserélni míg egy meghibásodás miatt nincs amúgy is cserélve,azt meg minden gyártó tudja hogy mikor lehet számítani az első meghibásodásra.
Attertem aldi-lidl jegkremre,nagysagrendel olcsobb es belefer a tanktaskaba egy tucat. 😂
Fagyizó nem eszi a gumikat 😂
Nem ezt írták na meg miféle gyártó mond olyat, hogy hááááát majd 200, ja nem 400000-nél majd biztosan elromlik és majd akkor ráér új olajat beletenni a felújított váltóba. Kissé fárasztó a fingfűrész, hagyjuk is és folytassuk 3 hónap múlva, addigra úgyis reset a fejben. 😬
Jon a fene,remelem csak,eddig 10e nel tartok,ez a teny.
Hasznalat meg van,olyan amilyen,nem vagyok a Nagy levi.Oszt annyi.
Holnap megnézem a manuált,.most má kiváncsi lettem.