Tipikus freelac,egyből személyeskedés.Nálunk is van ennyi csetresz,de engem valahogy nem érdekel az én egy szem tusfürdőmnek bőven van hely.Takarításkor sem én pakolgatom szóval pont nem zavar.
Latszik, hogy keptelen vagy megerteni azt, amit "olvasol". Nem az ara volt a problema, hanem a mennyisege, amit a kad szelen is felhalmoztak. Persze irhatnam azt is, hogy csak siman kotozkodni akarsz, de inkabb azt irtam, hogy az ertelembol keves van benned.
idén talán ha egyszer mostam de nem vagyok benne biztos, hogy ez megtörtént(gondolkodós) Te mi a faxt sikamikálod le 5x egy évben? Elkopik az a szerencsétlen autó(fülét bedugó)
Na, most tettem rendet a fürdőben és a kiccsaládban. A kád szélén megint valami új flakont fedeztem fel, megszámoltam, a szekrényekben lévőkön kívül 23 különféle sampon meg tusfürdős tégely volt. Így sajnálattal közölnöm kellett a lányommal és az asszonyállattal, vagy ők válogatják meg vagy én.
hetente mosni? én idén nem mostam le 5x, azt is csak úgy hogy 3-5 locsolókanna vízből, többnyire csak a csík alatt koszos oda dobálja a sarat az első kerék
Szerintem a két tapasztalat nem mond ellent egymásnak.
A finom permet ott marad a felületen, nem csúszik le magától. Ha rálocsolod az ablakmosót az viszont nem terül szét hanem leszalad a víztaszítás miatt. Amikor a törlőlapát végigmegy, akkor a saras trutyit maszatolja.
De ha van egy kis víz ami átöblíti a felületet, akár eső formájában, akkor az viszont leviszi törlés nélkül is.
Az én kocsimon annyival jobb a helyzet, hogy az ablak törlő karról a lapát elé spriccel a víz, így elég bő vízzel tud törölni akkor is amikor ez a trutyi lepergetné.
Amúgy olyan 2-3 napot bír ki tartós esőben. Száraz időben 2 hét múlva is lepereg ha víz éri, de mivel hetente szoktam mosni és újra kenni gyakorlatilag folyamatos a hatás.
Mikor megjelent 92' körül akkor 2 autóra használtam, igazából nagy esőben tök jó, de ha csak szemetel és nedven az út akkor az a saras trutymó amit az előttem haladó felver csak szétkeni a szélvédőn és karcos lesz a felvitt réteg. Így többször nem vettem.
https://szalaialkatreszek.hu/T...
Én ezt használom.
Ablaktörlőt sem nagyon kell bekapcsolni, mert lefújja a vizet a menetszél.
Bár a por és kosz lerakódás ellen ez sem véd, de az igaz hogy úgy állnak rajta a vízcseppek, mint a legjobb reklámfotókon, szóval már csak ezért is megéri. 😁
Az a RainX az kb. ugyan azt tudja mint a TurtleWax, csak drágábban. Illetve vannak ezekből noname anyagok is, az is működik, csak általában nem olyan kiadós, hamar elfogy.
akkor ez a harmadik
van egy nagy fali adagoló aztán havi 1-2x fel van töltve vele
tök olcsó jó illat, és egész jól tisztít
ezeket használja mindenki
http://youtu.be/6-Jf33POI2M
A finom permet ott marad a felületen, nem csúszik le magától. Ha rálocsolod az ablakmosót az viszont nem terül szét hanem leszalad a víztaszítás miatt. Amikor a törlőlapát végigmegy, akkor a saras trutyit maszatolja.
De ha van egy kis víz ami átöblíti a felületet, akár eső formájában, akkor az viszont leviszi törlés nélkül is.
Az én kocsimon annyival jobb a helyzet, hogy az ablak törlő karról a lapát elé spriccel a víz, így elég bő vízzel tud törölni akkor is amikor ez a trutyi lepergetné.
Amúgy olyan 2-3 napot bír ki tartós esőben. Száraz időben 2 hét múlva is lepereg ha víz éri, de mivel hetente szoktam mosni és újra kenni gyakorlatilag folyamatos a hatás.
full sár volt a hátsó üveg és simán lehozta a víz ahogy pet palackból csorgattuk rá
Én ezt használom.
Ablaktörlőt sem nagyon kell bekapcsolni, mert lefújja a vizet a menetszél.
Bár a por és kosz lerakódás ellen ez sem véd, de az igaz hogy úgy állnak rajta a vízcseppek, mint a legjobb reklámfotókon, szóval már csak ezért is megéri. 😁
Az a RainX az kb. ugyan azt tudja mint a TurtleWax, csak drágábban. Illetve vannak ezekből noname anyagok is, az is működik, csak általában nem olyan kiadós, hamar elfogy.
ha van sok pénzed szép hely ám az a pest