Mondom,fafejü vagy,a parancsnok melóban amit mond azt úgy csinálod meg?
Mert ahogy néztem az ezirányú hsz-eidet kurvára nem.
Akkorez most hogyvan,a gyártó szentírás,a felettesed meg hülye aki semmihez nem ért?
Soha nem mentél nagy súllyal hosszú emelkedőn, nem toltad mint állat tiltás körül szerpentinen 40°-ban meg ilyenek és mielőtt ezt nem üzemszerűnek mondanád akkor is az mivel nincs a manualban olyan, hogy csak alapjáraton és lehetőleg a sofőr súlya nélkül közlekedjünk, az, hogy a jelenlegi autók sokkal jobbak mint a skoda 120L anno attól még ezeket is meg lehet melegíteni főleg 10 éves koruk fölött mikor már kezd elkoszolódni a hűtők (senki nem takaríttatja ki a klíma és vízhűtő között míg egyszer fel nem forr) között, némi rozsda és vízkő lerakódás, meg ilyenek ami miatt már lassan melegedni kezd és ezt ha csak forráspont figyelmeztetés van akkor az már késő tud lenni.
És, hogy rendelkezik a gyártó? Pontos fogalmazást lécci. Már vagy 2X linkeltem azt a cikket ahol egy autós újságíró vagy mi aki olyan gyártóknál kérdezett rá írásban akik nem szabták meg km vagy időben a cserét, hogy miképp kell értelmezni azt amit a manualban írnak nevezetesen, hogy élettartam garanciás? Mit jelent nálunk az élettartam? Azt hiszem csak 2-3 gyártó válaszolt pl. a ford akik nagy nehezen annyit leírtak, hogy 200000km az élettartam.......tehát nem arról van szó, hogy soha nem kell cserélni hanem, hogy nem tervezik addig a járműveik általános élettartamát, hogy szükség legyen rá. Amennyiben valaki mégis tovább akarja használni akkor vagy cseréli vagy majd felújíttatja mikot megkotlik márpedig meg fog. Érdekes, hogy a suzuki régi swiftjénél sem volt előírt km vagy idő viszont 200000 körül vagy hamarabb elkezdtek szólni a nyelestengely csapágyak és a bolygómű is oszt láss csodát az utóbbi vasaló swiftnél és az ignisnél már 50000km-nél előírták a cserét.
De lényeg hogy betartod a gyári előírást.
Ez lehet nulla is meg 400e? 😂
Mert ahogy néztem az ezirányú hsz-eidet kurvára nem.
Akkorez most hogyvan,a gyártó szentírás,a felettesed meg hülye aki semmihez nem ért?
Mindenki nyugodjon meg a pi.....ba. teli vagyunk lével😂