én ma is akartam a csatorna parton körbenézni de nem tudtam magam rászánni
olyan szomorú volt az idő hogy inkább nem csináltam semmit
holnap ismét megpróbálok kijutni 😁
pl az f astra tetején a dísz csík alatt is ilyesmi tömítővel volt a 2 lemez összedolgozva
aztán elég jól megette az idő az elmúlt 20 évben és csorgott befelé a víz, de nem ám itt-ott egy csepp lefutott hanem folyt kis patakokban elöl-hátul-oldalt mindenhol
Ennek is van max 6 eve,a classicbol szerintem mar kjhagytak valami alapozoreteget,mert a regebbi nem classic ugyanilyen is mostanra ragta ata szarul tervezett illesztest,itt azert nem egy kasznitömítőre kellene bizni vagy nem erre amit hasznaltak.
Az osszesnek idovel belulro rohad le a sarvedo.
Na , meglett a hőn áhitott kerámia wax ! https://homasita.hu/homasita-t... aztán a puding próbája az evés , de nem mind1 zsírosdeszkát , hanem jól összemaszatolom a vasat vele , és meglátjuk mi fog történni ! Remékem a hatás hasonlítani fog az árára , akkor elégedett leszek ! Kipróbáltam a koszos tranyón csinàltam egy foltot a TDI mellett , az szép lett ! Az egész autón jól mutatna , de most nem róla szól ! Csak jól mutat majd a kis kedvencem hátán is ?! 🙃 🙂
én nem szarozok annyit egy doboz gitt aztán jó lesz az még a következő műszakiig 😂
utána lejár a gáztartály plusz sokasodnak a kis csipp-csupp dolgok és megy a zúzdába
és jöhet a kényelmes egyterű amiben jobban elférek peca közben
kocsikat érdemes lenne tél(ősz) előtt leviaszolni, mert ekkor nem tapad rá annyira a retek és tök könnyen lejön róla még a hideg vizes mosással is a mosóban
amikor már nem áll meg a vízcsepp rajta akkor fel kellene frissíteni, a polír nem lényeges csak a viasz
csak hát az ember kibaszott lusta, és régen az astrát mire átbasztattam kézzel kb el is ment az egész nap
láttam olyat aki kb a városból nem megy ki vele
de az tény hogy inkább terepes felhasználásra optimális
soknak nem tetszik mert nem csillog-villog, nekem meg pont ez tetszik
festék, mindent bír és ráadásul megóv a motorozás utáni buzizástól
nem fog érdekelni hogy va rajta 3 esőcsepp vagy szúnyog
rövidnaciban kicsit dörzsöl de meg lehet szokni
egyszer lefújod aztán amíg nem csúsztatod az aszfalton meg sose lesz gondod még a mosásra sem
gondtalan motorozást kínálom neked, nem kell éjszakákon át sírdogálni mert lett egy hajszálkarc a tankon
😁
olyan szomorú volt az idő hogy inkább nem csináltam semmit
holnap ismét megpróbálok kijutni 😁