Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De te jobban birod szuflaval,tobb golyot lonek ki rad. 😆
Egike! 😄
azt mondta az öreg kiss: ne csak együnk igyunk is
Valaki kerámiáztatta már a kedvencét ? Mennyivel komolyabb mint a wax ? 😇
Nincs para ha kell telebaxom az ellenséges harci járművet frissbetonnal , eléggé megereszkedne lefele ! 🙂
A Dagadt a legjobb golyófogónak.
PKM.
Arra ott vagy te mint észlény,az ilyen dagadt,öreg,rövidlátó mint én arra se jó. 😆
majd megvédelek
én lőtem amd, ak, géppuska aminek nem jut eszembe a neve, még csövet is cseréltünk mert harc közben azt is kell ha izzik, akkor pa pisztoly is volt de avval nem találtam el a céltáblát szóval az kb olyan mintha nem is lett volna 😂
végül de nem utolsósorbanaz m30 120es tarack is megvolt, na az durva egy cucc volt
ak-val a legnagyobb élmény hogy kilőtem egy full tárat, geci gyorsan elfogyott nem úgy mint a filmekben, ellenben mire kifényesítettem a gázdugattyút az nem volt gyors...
szóval no para
Én mit fogok csinálni ha menni kell ? A seregben is mixerrel hordtam a betont , összesen 5 lövedéket lőttem ki az AMD-ből ?! A KAFÉV-nél szolgáltam ! 😃
Kell a golyófogó is.
14 év alatt 1x állt meg a vas, elnyíródott egy vezeték mert szarul tűzték meg a sarut és ami a szigetelt részt tartotta volna az is még a rézen volt és tudott mozogni és egyszercsak elment a gyújtásom, persze az ülést nem tudtuk levenni, mert egy kulcs se volt a csapatnál
na ekkor toltam kb egy km távot hogy kiérjek az aszfaltig, volt út csak futóval szar lett volna forogni, inkább kitoltam mert volt idő,ráadásul a többiek is tolták a motort mert felfogtuk erőnléti edzésnek
Nincs kedvem továbbra sem oda segítséget kérni, ahová a gps-el felszerelt traktor tud csak értem jönni.
Azt nem állítom, hogy nincs ebben érdekes, hogy az a motorosok egy része ne vágyakozzon oda, én a tengerpart mellett a nyolcason inkább haladok.
Öreg vagyok,nem aggodok.
műszaki hiba bárhol érheti az embert, pl ismerősnek erdélyben az aszfalton állt meg a vas. ha ez nem az aszfalton történik meg akkor is kiér az aszfaltra mert majd egy napot ült egy buszmegállóban mire érte jöttek
amúgy egy gps koordináta és a traktor mindenkit kivisz az aszfaltra
ezen én sosem problémáztam, ha meg ott marad a gép hát veszünk egy másikat 😂
pont ez jutott eszembe amikor tankig érő vízben gázoltam egy réten, egyes maxigázzal és ha még 10 centit mélyül akkor lett volna új motorom.....
Az elakadás alá értve, hogy eldobom és rám esik, vagy valami hasonló. Műszaki hiba.
igazság szerint itt a natura2000 és a hasonló dolgok miatt voltak ezek a trükkök
motorral nem tudsz elakadni, ha mégis akkor nem a megfelelő motort vetted
egyszer szoptam be elnéztem egy utat és egy ösvényen betéptem egy lápos zsombékos területre, na ott több mit 50 métert húzgáltam a motort az oldalán mire kijött, de kijött mert kibaszott erős voltam 😂
Hát... ez sem rossz. Mondjuk én soha nem jártam terepen, nem is volt rá igényem, most sincs. Úgy vagyok ezzel, mint a terepjárózással, ha azzal elakadsz, akkor mindig ott akadsz el, ahová más sem tud bemenni segíteni.
:-)
én többnyire besároztam anno
és nem úgy mit az idióták hogy megkenték sárral, hanem téptem egy marék füvet-nádat-akármit és avval fröcsögtettem mintha a kerék dobálta volna fel, földesutakon ez teljesen rendben is volt
De a lényeget nézd, mert a hülyék mindig lebuknak. Ha ügyes a faszi... akkor tök tuti.
Persze én annyira nem szeretem az adócsalókat, én most mint csak technikai szemmel nézem.
😂
de már itt is látszik hogy egy mókolt tartó, ha ilyet látnak egyből megnézik jobban