pedig az a cél
ha a gyorshajtés elkerülése a cél akkor egy gyorshajtás 5-10 pont és kurva gyorsan lehet menni új jogsit készíteni
aztán az első jogsi egy év pihi után 500 ezer a második meg 3 év pihi után 500 ezer
jogsi nélküli vezetés meg kőtörés recsken 2 évig
ha hiszed ha nem mindenki 70el közlekedne 😂
szóval lehet csak pár tized százaléka a költségvetésnek, de minden kis pénz is pénz, és igazándiból nem is olyan kis összeg, a felcsúti focisták elég jól elvannak ekkora összegből.....
Jaja,volt futárcsávó esküdött a láncspray-kosz combóra.
A semmi közepén megállít,mutogat majd loholhatott téli motoros gúnyában 2 kilóéterre lévő kútig vízért lecsutakolni.
Nekem lánc nélkül is működik 😂
Amikor vettem a CBR-t és első nagyobb utamon 200 feletti tempónál leszakadt és elveszett a rendszámtábla a menetszélben 😝
Akkor 3 rendőr is megállított hazaúton, de mindegyik rendes volt, csak megkérdezték, elmondtam, de már a papírozásig sem jutottunk, jó utat kívántak és ennyi.
Viszont szomszédom haverjának a fia hallott olyanról amikor csesztettek valakit a rendszámtábla elé belógó lánc miatt.
Itt(vagy hol?) volt, hogy ilyen magneses szarral csalt a kamion, az, hogy traffi vagy autopalya, az mindegy is. Megallitotta rendor, megnezte a rendszamot es hopp. Nem is volt ott semmi.
Engem az emlekeim szerintaz eletemben egy tiltott balra kanyar meg egy telefonert. Motorral meg soha szerencsere.
nálunk
sok országban sokkal több helyen mérnek
és nem csinálnak hozzá egy 2 km távról látszódó keretet
amúgy a necces szakaszokon ha pár km távonként lenne 1-1doboz és ha csak 100 dobozból egyben van kamera már nem menne a nép gyorsan
csak nálunk nem az a cél hogy ne menjen gyorsan a nép hanem az hogy fizessen
Lebukni bármivel le lehet, de a kézi nem fog automatán a rendőr orra előtt felcsapódni a legkellemetlenebb pillanatban 😆
Ez a faleveles ötlet nem rossz, de minek essen le? Egy csepp ragasztóval odanyomsz egy igazi falevelet aztán kész.
Más kérdés hogy 20 éve nem büntetett meg rendőr. Nem vagyok szent, de nem is vagyok túlzottan pofátlan, ezért nem érzem szükségét a trükközésnek.
De a kezi vezerelttel is le lehet bukni... Persze valoszinu, hogy meglattak a rendorok hasznalat kozben es azert tudtak, de en hiszek az automata dolgokban.
A legotletesebb persze az, amikor magneses a cucc, es egy falevelnek latszodo femlemez eppen a rendszamra tapad, ami kello idoben leesik, ha ugy alakul.
Az nem jó, mert azt azonnal kiszúrják.
Stabilnak tűnő tartószerkezet kell, amit ha megrángat tart, és nem látszik a mechanika. A sebességre vezérelt felcsapódás sem jó, mert könnyű lebukni. Olyan kell amit rejtett kapcsolóval te csuksz fel amikor szükséges.
Bukta,nem fix a rendszám,a lehető legelcseszettebb trükk, arról nem is beszélve hogy igazából fogalmad sincs mikor csukódik és csak egy bizonyos sebességtől működik.a legszarabb
Hát ha nekem kéne ilyen, én úgy csinálnám meg, hogy a szabályos sebesség felett a menetszél csukná a táblát. Ha lassítok, akkor csökken az ellenállás és a tábla visszaáll a legális helyzetbe.
A rendőr úgy indít hogy a rendszámot nézi hogy fix-e.ezesetben a rendszám fixen van rögzítve,így ha nem úgy kaptak el hogy éppen használtad akkor a történet be is fejeződött.ellenben ha a rendszám nem fix használattól függetlenül fingatni fognak.Nekem volt ilyenem,nem én csináltam hanem így vettem a motort,de fent hagytam jó pofa volt,igaz az mechanikus volt.volt hogy konkrétan kérdezte a motorosrendőr hogy az mi,simán megmutattam elmeséltem a sztorit.Azt mondta,okos csak ne használjam.Egyébként soha nem használtam.
Na, itt a faleveles.