Teljesen jók az árak, kicsit túrsz azt megtalálod ami neked megfelelő.
Bár amit régebben itt agódtál a kipu tömítésen mai lett vagy 3ezer pénz, asszem ha jól rémlik egyiknél kellet cserélni de ugye akkor már párban ha már... sor2ő.
Persze mindenkinek amire éppen telik és nem sajnálja. Ami nekem drága az másnak olcsó, és fordítva...
Az idei a magas arfolyam szerint most nem tul jo,de sokaig siman jo volt,rengeteg szezon vegi learazas volt naluk.
De sok az itthoni szerzodeses partneruk,bazis motor,rider13,meg mindig atlag ar koruli a porteka.
Látom, hogy itt párszor már volt szó a louis-ból történt rendelésekről. Megkérdezhetem, hogy mi az oka ennek, hiszen ők nem a legkedvezőbb áron kereskednek - legalábbis most rákerestem egy dologra, és az ott és most nem a legjobb áron kapható.
szinte minden autó a sárvédőívél kezd rohadni. Általában a díszítő műanyag bisz-baszok miatt. A lemez meg élvédő dísz közé berakódik a sár. Aztán minden vizes időszakban onnan nehezen szárad ki és megeszi a hártyavékony lemezt(kezeit széttáró) Kijavítás után legcélszerűbb lezárni szélvédőragasztóval, különben néhány év és ugyan ilyen lesz(kezeit széttáró)
Ex vőm 4 éves cc passatja anyós ajtaja tenyérnyi rohadás de rendesen pikkelyes pont a közepén. 12év rothadó gari, mondja porsce gyári munkás nem passzol a futás, ebben 2x annyi van mint amit mutat az óra. Így nincs gariban javítás. Azt jó lett a futás némi noszogatásra így javították. De ez akkor is kutya nagyon.
régen ez a módszer volt az isten: https://dinitrol.hu/kezelesi-modszerek/
mostanában nemigen kezelteti a kocsit a nép, pedig biztos megérné, persze csak ha megtartja a kocsit 20+évig
aki eladja 3-5 vagy akár 10 évesen az leszarja milyen a gyári kezelés
Az a buzi aki ma nem rendelt gumit a motorra… foslein road6 köszöni szépen 8000-8500km után kopásjelzős úgy hogy az első 2000-et nem én tettem bele. Kipörgésgátlo pedig elég finoman beleszól, nem engedi elkaparni 🤷🏼♂️
Bár amit régebben itt agódtál a kipu tömítésen mai lett vagy 3ezer pénz, asszem ha jól rémlik egyiknél kellet cserélni de ugye akkor már párban ha már... sor2ő.
Persze mindenkinek amire éppen telik és nem sajnálja. Ami nekem drága az másnak olcsó, és fordítva...