Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,te tenyleg jonak ggondolod ezt a sarvedoillesztes modot?
Te tényleg úgy gondolod hogy mérnöki tudás hiánya van?
Viszont buzi az aki ilyen szep idoben fos astrat nem vagdalt flexel,kizarolag regeszeti erdekessegek miatt.
Ez kerem igazi középfos,de legalabb simogatom fel evig. 😆
Megragta az idő es a kocsog nemet mernoki tudas hianya.
Inkább a saját kuplungjával foglalkozna,az csúszik rendesen .
Ejnye , ejnye ! Pozitívabban ! 😏
Ráadásul ami motort oda betolnak az mind az övé......
Már pont el is ment. Ettől a bárgyú önpromótól.
https://motocat.wordpress.com/...

Jó étvágyat az ebédhez, Uraim! 🤗
Na de motoros társam ! Ejnye ! 🙃
Ez az idióta mindenkit letílt aztán meg tukmálja a szarját az emberre.Ez tényleg egy idióta.
Nahát !? Eddig felsem tűnt , hogy ég és föld ! 😂
Deeee 😅 😘
Nem mondod ! 😅
Több minden is van különbség, természetesen 😊
Igen, műszakilag is rendben. Nálam is volt szerviz alatt, mi gépünk úgymond, csak a Hayabusa lett a fő gép. Nem használjuk, ezért lett eladó. Gondos gazdit keresünk neki. 🤗
Valamikor a közelmúltban megnézegettem egy GTR-t , miben különbözik az én vasamtól , ill. mi az ami azon van , az enyémen nincs ! Egy dolog amit találtam és elfogadnám az enyémre is , a hűtőradiátoron lévő dupla ventillátort ! Jó ötletnek tartom ! 😉
Szép a nagyvas ! 😉
Sziasztok, GTR 1.4 eladó.

https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/gtr_1400/kawasaki_gtr_1400-18742524?fbclid=IwAR10-SQ9ugq1HXqXTB0tsaTGxUbjJYfo87VyxyyZ2VWeq1Yvu4xLR_bfSpM
Sokan nem így látják. De nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem azt, hogy ki mondja Egyébként, kösz ✌️
Ez hülyeség,a tűzoltók csak fekszenek egésznap.Megmondták az itteni okosok.
Ezt mire érted jani? Nálunk a nyári szárazságban minden nap vonultak. Volt, hogy többször is. Minden napos volt tarló és erdő tűz(kezeit széttáró) Még olyat is hallottam, hogy a városon is volt tűz na nem mintha külterületen nem lett volna elég. Volt akinek a melléképülete is leégett(kezeit széttáró) Úgy, hogy minden tiszteletem az övék(meghajlós) sűrű 3 hónapjuk volt(óranézegetős)
Amennyire elismered a tűzoltókat, a tied menni fog kártya nélkül is. 😂
Ilyenen ne is aggódj! 😂