Viszont buzi az aki ilyen szep idoben fos astrat nem vagdalt flexel,kizarolag regeszeti erdekessegek miatt.
Ez kerem igazi középfos,de legalabb simogatom fel evig. 😆
Megragta az idő es a kocsog nemet mernoki tudas hianya.
Igen, műszakilag is rendben. Nálam is volt szerviz alatt, mi gépünk úgymond, csak a Hayabusa lett a fő gép. Nem használjuk, ezért lett eladó. Gondos gazdit keresünk neki. 🤗
Valamikor a közelmúltban megnézegettem egy GTR-t , miben különbözik az én vasamtól , ill. mi az ami azon van , az enyémen nincs ! Egy dolog amit találtam és elfogadnám az enyémre is , a hűtőradiátoron lévő dupla ventillátort ! Jó ötletnek tartom ! 😉
Ezt mire érted jani? Nálunk a nyári szárazságban minden nap vonultak. Volt, hogy többször is. Minden napos volt tarló és erdő tűz(kezeit széttáró) Még olyat is hallottam, hogy a városon is volt tűz na nem mintha külterületen nem lett volna elég. Volt akinek a melléképülete is leégett(kezeit széttáró) Úgy, hogy minden tiszteletem az övék(meghajlós) sűrű 3 hónapjuk volt(óranézegetős)
Ez kerem igazi középfos,de legalabb simogatom fel evig. 😆
Megragta az idő es a kocsog nemet mernoki tudas hianya.
Jó étvágyat az ebédhez, Uraim! 🤗
https://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/gtr_1400/kawasaki_gtr_1400-18742524?fbclid=IwAR10-SQ9ugq1HXqXTB0tsaTGxUbjJYfo87VyxyyZ2VWeq1Yvu4xLR_bfSpM
Ilyenen ne is aggódj! 😂