Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mivel jobb?
Bénák az emberek,soha nem a rendszámot csináljuk hajthatóra hanem egy külön rendszám takarót.
ma nem sokat hozott a nap
200w környéke jött 3-4 óra hosszat
a szomszédos sárváron találtam 4 ezerért fasza gumikat buzi gls 2 ezer/db hozná legalábbis egy ismerős így járt
Végül is igazad van... mindegy minek akar látszani, mi tudjuk, hogy annál is kevesebb 😂
De nem is akar többnek látszani,illetve nem gondolja hogy attól több.
nem süti baszod ilyenkor mi van nem lesz áram?
Szerintem a raklap lisztet megsutotte viz nelkul a mellekepuletben. 🤔
Még egyéb probléma? Te egy igénytelen fax vagy, úgysem érted, miről van itt szó, akkor meg minek szólsz bele?
Inkább menj, szedd össze az albérleti díjakat, utána vegyél rajta 4 raklap lisztet, mert drága lesz! 😂 Kifelé menetben meg nézd meg, süti-e a nap a paneljaidat, mert ugye ki kell jönni a rezsiből 😅
Lomist nem ismersz, azoknál leht van.
csatorna partra kell kb semennyire sem érdekel ha ráz, emel a kocsin vagy 3 centit, csak ezért kell, leszarnám azt is ha 20 éves, csak kurva olcsó legyen műszakira van jó gumim
huhh,a téli szettem egy goodride fasz tudja mi,kurvajó,a nyári linglong az már nem annyira,picit ráz.Dehát C-s 16-os kurvanehéz furgon gumi,láthatóan nem kopott egy mikronnyit sem.
Szal ha jó csingcsung gyárat fogsz ki nem lesz gondod sosem,örökös darab.24500/db ért. 😂
Én nem bánom, basztassuk tovább... 😂
Le merem fogadni hogy januárba visszatér a hülye amnesztiás dumával
Biztos bmw-vel voltál a gumisnál,a bmw-sekre mindenki azt hiszi hogy gazdag.
Ááá van má vagy 8-10 ojtásija. 😂
szörnyű a világ mindenki megőrült
nézegettem gumit 14-től már van 175/80-14 es gumi újonnan
20 ért már hankook gumi van ami bár alsó polcos de nem szar kínai 12+postáért
aztán a gumis kb 69% kopottan 2001-es évjárattal 10 ért akart adni egy gumit+3 a felrakás
ezekna gumik kb érnek 5 ezret felrakással együtt.... nem 13 ezret
Lehet már idegösszeroppanást kapott azóta. Ami most megy a világban, túl sok.már neki.
Áhh,a végén még a google mailből is elmenekül ha ráírok. 😂
Szoljatok neki.....
😂
Jelezni kell a kéribaromlacinak hogy tartson tárlat vezetést a paksi heller toronyba.
bogyó nézheti hogy épül. 😆

https://www.origo.hu/gazdasag/...