Legyen igy.......ha a jövő év elejét sikerül átvészelnem és nem üt be valami gebasz az egészségi állapotomban akkor én is igyekszem kevesebb kötöttséget vállalni.
Terven beluli terv hogy nincs tobb projekt.
Van a hodda ujrafeltamasztas,a MOTOR-t el kell vinni fullos szervizre,szelephezag-teleszkopok-egyeb atnezesre,meg a lom furgon butorozas.Kesz,ennyit vallalok be.Talan tavaszra a lom furgon bal oldala is rozdamentesitve lesz es mázolva.De az nem surgos.
Mostmar regota csak meguszos motorkazas van,remelem kipörgetem az osszes projektet a telen es tavaszra hetvegi motortologatas lesz nem csak fotelokoskodas.
Mi az hogy hálózatos sziget??? A sziget azért sziget mert nincs és nem is lehetséges összeköttetés. Amint van már nem sziget. Kicsit sem. A kombinált és hibrid megoldások nem sziget üzemek. A sziget elszigetelést is jelent. Semmilyen valós és lehetséges fémes, induktiv, kapacitiv netán ív kapcsolat kialakulása nem lehetséges.
Nekem minden jo,a bolcső uj szilentekkel,bontott kormanymu bent,lengokarok,uj kormanyosdzekotok,holnap egyben megy fel minden,a hatso futomu is meghuzasra var,uj kezifekbowden is bent.Meg van par feluleti rozsda,meg egy 5x4 es helyen a sarvedo hatul szarul nez ki,az lesz kivagva-potolva-lefestve,aztan futomuves,lampa beallitas,es vizsga.Meg egy het motorozas marad utana lesz kocsim.Nem szep,szar asztra,de lesz.
úgy össze van rohadva a 2 cső csatlakozása hogy hiába tekergettem a cső görbült meg
dob szarrá rohadva belül nagy fakötésű alátétek tartják egyben az egészet
a hátsónál is rozsdás ahol belemegy a cső
pedig ez "hálózatos sziget"
igazság szerint generátor csatlakozásnak indult, de rájöttek hogy jó hálózattal is mert valami biszbaszt beépítettek( van olyan hogy pen relé/megszakítás?? vagy valami ilyesmi)
na szóval a ac ki meg az ac be elég szigorúan el van választva, ha nem lenne gyors elfüstölne az inverter
De csak terv.Ha bedől a butorpiac akkor megy majd a 3 honapos is. 😂
Alakul, alakul.....majd ha kiderül hogy egyeseknek muszáj lesz megvenniük 😁
Van a hodda ujrafeltamasztas,a MOTOR-t el kell vinni fullos szervizre,szelephezag-teleszkopok-egyeb atnezesre,meg a lom furgon butorozas.Kesz,ennyit vallalok be.Talan tavaszra a lom furgon bal oldala is rozdamentesitve lesz es mázolva.De az nem surgos.
Próbáltam most a Mugen-t, de nem az én vádlimra méretezték.
dob szarrá rohadva belül nagy fakötésű alátétek tartják egyben az egészet
a hátsónál is rozsdás ahol belemegy a cső
22500 a két dob
igazság szerint generátor csatlakozásnak indult, de rájöttek hogy jó hálózattal is mert valami biszbaszt beépítettek( van olyan hogy pen relé/megszakítás?? vagy valami ilyesmi)
na szóval a ac ki meg az ac be elég szigorúan el van választva, ha nem lenne gyors elfüstölne az inverter
pestre holnap fel hell húzni egy futót aztán a kipufogó csak kedden lesz meg
En nem,de a vellany mar mehh...... 😆