Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát....pedig hasonló volt a helyzet nem is olyan régen.
na nehogy az legyen, hogy a tűzoltás előtt fel kell mutatni majd az oltáskártyátokat addig hozzá sem kezdhettek(gondolkodós)
😂
ugye 😅
hát nem tudom 😆
Ó dehogynem,kéribarom megy érte,ha nem akkor jó nagy segget csinált a szájából.
ha ezt nem teszik kötelezővé szerintem néhány rozsdás öregasszonyon kívül nem kell már senkinek.(kezeit széttáró)
Ja,azzal a különbséggel hogy ők maguk választják ki saját magukat birkának.
Meg még Bogyó. 😆
Genetika miatt. 😂
Na erre gondoltam én is 😀
Naugye 😅
Lehet fura lenne, de egy magas nő tényleg kuriozum ha más feltétel is adott. Nekem a feleségem.ezért nem hajlandó magassarkút hordani mert akkor magasabb lenne tőlem. 185 centi, de nekem meg tetszenek a tűsarkúban mászkáló nőiegyedek, ugyhogy nem zavarna az a pár centi 😆
Bár egy mezitláb is fél fejjel magasabb nő már lehet frusztrálna 😅
Nem érted ugye?Mivel én vagyok az átlagos ő meg átlagon felüli,így ő nézne ki hülyén mellettem.Akkor szarul érezném magam ha 160lennék a nő meg 170.
nálam az egyik tűzoltó a másik rendőr volt aki telepített mitől ilyen okosak ezek 😅
Ők bármináron beadatják. Azt gondolják ők.lesznek a kiválasztottak 😆
És van az a hülye aki még igényt tart rá?A kéribaromlacik talán,de már ők sincsenek túl sokan
😅
te is szarul festenél egy fél fejjel magasabb nő oldalán hidd el(kezeit széttáró)
pedig van 1 halom rossz tulajdonságod még 😆
Az vagy ja. 😂
tudod ha nők nem lennének még mindig ott lennénk a paradicsomban(meghajlós)
Hattt,ezzel lehetne vitatkozni,de aszondanak trollkodom.Pedig csak oszinte vagyok mint ini. 🤔
én macskás vagyok(kezeit széttáró) Ettől függetlenül természetesen a kutya is beelőzi a fehérnépet(gondolkodós)
Ja,es a sas-tec mennyire jo?
Nyomorgattam,es hat olyan erdekesen puha.
Eddig forcefield volt,3 reteges,de a masodik mar merevebb egybedolgozott kivitel,az jo,de nem jott be annyira mint az elso. 🤔