Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha minden ilyen ügyet felírnék ide,amit itt meséltek,enyém lenne az üzenőfal...
Plitvice-vel az a baj hogy ahhoz hogy ne kelljen kurva sokat várni a bejutással már hajnal hasadtával oda kell érni. No meg most már meglehetősen változékony kezd lenni az idő is arra is meg az Alpokban is. Egyre nagyobb a rizikófaktora annak hogy nem jóleső motorozás lesz az eredmény hanem 2-3 napnyi tömény fázás és ázás.
Én sokat jártam arra. Motorral is volt szerencsém bár akkor fater 650-es burgonyájával. Szerintem élhető. Csak el kell mozdulni a közvetlen partvonaltól. Pl egyszer lementünk Split-ig Zadartól. Csak elbasztam a kereszteződést ezért nem a parton mentünk végig. Augusztus elején. Emberrel alig találkoztunk. Mindenki állt a dugóban tőlünk Nyugatra kb 10 kilométerre a parti úton mi meg simán haladtunk a kanyargós úton a hagy tövében. Sajna kocsival voltam amit sajnálok azóta is de hát nem volt még akkor motor.
Nyaralószezonban gyakorlatilag felesleges a motor.Akkora a forgalom hogy ha nem a lakóautók kerülgetése 60-al a perverzió akkor agybaj.Szezon előtt (állandóan esik) vagy szezon végén szinte néptelen.Talán nem esik és nem fagysz meg.
Plitvice nekem még idén tervben van, meg az Alpok is, de nem tudom, mennyire lesz rá erőm, jelenleg mínuszban vagyok vele. max jövőre, ennyi. :)
Épphogy elindultam, elém szaladt egy pici kutyus, azonnal fék, stb, gazdája sikítva utána szaladt, persze egyenesen a motor elé ő is minden körbenézés nélkül, de megértem, lehet én sem tettem volna különbül, ki tudja....

Buszsávban mentem, dinamikusan, élveztem, hogy sehol senki, ami ritka arrafele főleg reggel, simán kikanyarodott elém egy autó... lefékezni már nem tudtam, elrántottam a kormányt, motor dönt- oldalra ki

Majd a szokásos gyorsan menjünk még a át a piros lámpán, átférünk címmel, már zölden égve én elindulva, egyszercsak puff keresztbe előttem, uccsó kettő minden napos, tudjuk :)

Persze, mindent érzékenyebben veszek azóta, csak van amikor jajj nyuszi mód, tötyögés, meg van mikor oroszlán (ahhoz képest) , ma az utóbbi volt, azt kéne, hogy csak az maradjon meg, oktatóm nagyon mondta annó. Ccsak hát.... kéne aludni is, meg nyugodtan lenni kicsit. Nagyon jólesne már kicsit.
Magyarszkíj tegernyika.
Milyen öreg tó ?
De délutánra péntekig. Szombat reggel meg irány az öreg tó, este meg nyárzáró koncert a városházánál Alphaville megígértem nejemnek elmegyek vele.
Ha bele pukkantam volna akkor persze nem megyek tovább.
Én tegnap paraszt voltam. Találkoztam még egy paraszttal és rámrántotta szemből az autóját.

Ezzel is kifejezve utálatát felém.
Mentem tovább.
Nem dolgozol ? Mennyünk baszassunk valamerre ? !
Tudom kérlek az! Minden nap megkapom és mindig kérdezem mindenkitől mért kell mindig elmondani eleve tudom...
kulatórium ! Húlye !
Én elég sokszor jártam arra. Mármint Zadar felé a pályán. Ott nagyon sokszor van olyan hogy le van zárva a hegyen átvezető alagút mert szélcsatornaként viselkedik. Nem ritka ott sem hogy le van zárva. Durva. Most még az erdő is ég ott ha jól tudom szóval nagyon para tud lenni. Motorral még nem jártam arra de ha minden igaz jövőre megyek/megyünk. Bár szerintem felpattintom trélerre a motort aztán lehúzzuk futóval. Ott meg strand pihi meg motorozás. De az is lehet hogy lábon megy. még kitalálom addig.
Üdv állatbefogók!
Én meg a kulatóriumba szervizeltem a Dömötör tartályt és kész.
Epp egy eve a naszutonkon voltunk a horvatoknal. Plitvice felol kiertunk a tengerpartra. Olyan szel volt fenn a hegyen, hogy nem fenykepeztunk vegul, mert nem mertunk leszallni a motorokrol... Leerve a part menti foutvonalra kanyarodott Parom, en utana, de a szemem sarkabol lattam am a 3 jarmuvere vonatkozo tiltotablat, amin a motor is ott volt. Ah, mindegy, biztos csak rosszul lattam. Na ilyen szelviharban meg nem voltam. Kiderult, hogy le van zarva amugy az ut, mert a Bora feltunt a szinen. Aznap elvileg tobb mint 150 km/h-s szel volt, 3x kerultem miatta komolyabb veszelyhelyzetbe.
Csak most feldobta a facebook, es igy visszagondolva aztakurva feeling. Mai napig nem ertem, hogy eltuk tul. A szemem lattara emelt ketkerekre egy ponyvas teherautot a szel, majd dobta vissza 4 kerekre. Ezt kesobb egy busszal is eljatszotta.
Soha eletemben nem feltem ugy, mint akkor. Meg akkor sem, amikor majdnem belefulladtam a Balatonba kicsinek.
Szoval ha valaki igy elindul a Horvatokhoz, eloszor nezzen utana, hogy nem e varhato epp a Bora
Versenycica. Mi volt reggel?
Nem lehet csak hogy nem voltá kellően tapló a forgalomban és így találtak meg az események?

Bár szerintem valami front lehet mert én is tegnap mikor mentem haza a melóból. Haladósan 120-130 körül simán befordult a szemből jövő teherautó balra nagy ívben előttem hosszúpóttal. le se tojta hogy én érkezem. Nah jó az is igaz hogyha 90-ellek jövök ekkora távolságról akkor lassítással fék nélkül is rendben lett volna. De messziről látszott a tempóm így aztán markolhattam bele a fékekbe izomból.

De én az ilyeneket szinte már észre sem veszem.
Szia Józsi ! Akkor lehet nálunk is aligátor van a kertbe , mert nálunk a macskák kopnak ! Bár gyanús hogy a kutyánknak soha nem esik bántódása , és mindíg elégedett a pofája a tökképűnek !
Jobbra-balra enyhe törzsdöntésre térdig kisugárzó elektromos ütésre hasonlító fájdalom.
Első körben lidokain inyekció majd két hétig Mydeton,elejében voltaren (szart sem ér) majd tramadolor.KB 3 hét és hajrá.
De azóta bal oldalt a csípő csigolyánál egy ponton mindig érzek valamit,nem fájdalom inkább tompa nyomás.
Munkahelyi ártalom.
10 evente egyszer vagyok beteg. Akkor se akartam elmenni dokihoz, de matek zh kozben rajottem, hogy ez igy nem fog menni
Most meg csak 5 ev telt el , erre lett egy elősködőm
gyengék elhullanak
En egy osztrak kirandulas alkalmaval belealltam a hideg GrunerSee-be. 2 het mulva egyik naprol a masikra beallt a derekam, csillagokat lattam a fajdalomtol. 2 hetes antibiotikum kezeles hozta helyre, de azalatt mar nem is fajt.