#MotorosVandor
2017-ben negyedszer rendezték meg idehaza a Touratech Travel Event-et. Ez a videó a kalandos, és esésekkel teli haladó csoport kalandjait hivatott visszaadni! Remek móka volt! :D
A délutáni etap is rövidesen érkezik!
Tuti megvette a tesó a kamu BBS vagy OZ részing felnit a bömbire aztán felhajította a netre óccsóért, csak vigyék gyorsan mert zörget az ajtón az uzsorás
35 jó ár, gondolom egy kicsit se lopott
Nekem 20ért kínálgatták a 14es opel felniket, bár ha jók lettek volna akkor el is hozom ennyiért
Csak gondolom devecserbe megvették 10ért kiderült hogy szar és inkább eladja....
Azért kellett cserélnem mert vőm tavasszal szólt annyira megette már az idő a lemezfelniket, hogy félő eltörhetett volna így gondoltam veszek télinek is alut azt letudva a gond. 35ropit simán megért a garnitúra.
Nekem se ártana valami alufelni, van otthon 9 lemezfelni de már nem tudok mit előre rakni mert össze van baszva mind
A sok föld utas menet nem tetszett neki
Csak amiket eddig néztem kb olyan hulladékok voltak mint a lemezfelnijeim
Volt pár "hibátlan" ami csak addig volt hibátlan amíg el nem akartam vinni gumishoz tesztelni
Jah jah Szőke kóla Barna kóla meg a Traubi. Mélyen belső Somogyban van még olyan kocsma ahol csak ez a három van. (Nah jó Jaffát már csak elvétve találni leváltotta a Fanta)
Jó partynak igérkezik, legalább előre gyakorolhatod az utolsó havi teendőid 20 percenként wc-re futkosni, mert másra nem jó az a folyadék
Attól még a szőke kóla is jobb, abban legalább van egy kis cukor
2017-ben negyedszer rendezték meg idehaza a Touratech Travel Event-et. Ez a videó a kalandos, és esésekkel teli haladó csoport kalandjait hivatott visszaadni! Remek móka volt! :D
A délutáni etap is rövidesen érkezik!
http://youtu.be/LXGP7uybbjs
Nekem 20ért kínálgatták a 14es opel felniket, bár ha jók lettek volna akkor el is hozom ennyiért
Csak gondolom devecserbe megvették 10ért kiderült hogy szar és inkább eladja....
A sok föld utas menet nem tetszett neki
Csak amiket eddig néztem kb olyan hulladékok voltak mint a lemezfelnijeim
Volt pár "hibátlan" ami csak addig volt hibátlan amíg el nem akartam vinni gumishoz tesztelni
Remélem egyesével gurigattad haza
Bár ott északon van sok kifejezés ami nekem fura
Nem tudom itt mennyi fok lehet de én fáztam az egy szer biztos
Attól még a szőke kóla is jobb, abban legalább van egy kis cukor