Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kiteritve?
Vendégségben vagy kivetítve?
Kutya
Nála láttam a nappaliban
Engem pl. mindenki basztatott,hogy milyen sovány a kutyám.
Csak az állatorvos dícsért,hogy milyen jól etetem !
Mondjuk a családban kétségtelenül Ő a legcsinosabb
Nem értem én ki találta ki a "tökéletes" alkatot ezeknek a kutyáknak. Mindegyik beteg lesz tőle :(
Az enyém rövidebb szőrű és messze nem ennyire stander kutya, de én nem bánom. A napi 1-2tojást megkapja, van amikor a héját is megeszi, remélem nem lesz vele ilyen baj, már 6éves, cípő baja nincs, viszont hatalmas daganat a hasán, vagy rákos vagy csak emlőmirigy akármi nem értek hozzá. Doki szerint nem tett jót neki hogy nem volt soha fedeztetve.
De az,viszont vannak fokozatai és jó kajával,célzott vitaminokkal ,elégséges mozgással egy nem túl súlyos esetet el lehet húzni nagyon sokáig.
De túletetéssel(hirtelen sokat nő a kutya) vagy sok fehérjével egy egészséges kutyának is szét lehet cseszni az izűleteit
Nem genetikai dolog a diszplázia?
Ma az én kutyám az beszari.
Múltkor járattam a motort, lefeküdt mellé, aztán megsimogattam és úgy megijedt, hogy ugrott vagy 1,5 métert fekvő helyzetből
Tűzijátékot is csak így bírta
Megneztelek. Hat, aztakurva. Nem semmi eleted lehet ilyen kulonlegessegek kozott vagy Amerikaban ezek az epittet jarmuvek szokvanyosnak mondhatoak es az en szememben egyediek csak?
Amennyire tudom védett de engedélyre lehet valamennyit kilőni
Jah és a világ omlott össze bennem,a GOT ban a Drogon nem sárkány hanem wyvern.
ott az aligátoroknak mi a jogállása?
ki lehet nyírni mindenféle engedély nélkül? vagy van valami "szabály" ? gondolom ha épp betéved a kertbe akkor nem géppuskával van visszakergetve a mocsárba
azok közöl rengeteg ilyen, fiatal korában szinte mindegyiken végigmegy mind a 4 lábán a csonthártya gyulladás(doki keres rajta nem keveset) aztán van amelyik megússza utána de van amelyiknek hol az egyik hol a másik begyullad x időnként
2 ismerősnek is volt elég jó minőségű kutyája de azoknak is begyulladt néha-néha
szerintem régen amikor nagy divat volt akkor ment a "tenyésztés" ész nélkül és jól el lett baszva az állomány
mint utána a rottweilereknél ott is aztán "tenyésztette" a végén mindenki volt is mindenféle méretű jószág, egyik idegbetegebb volt mit a másik, pedig alapból egy viszonylag higgadt fajta
Hat ket-harom a negymeteresbol minimum,de ini mondja a rája jobb így át kene nyergelnem a rajatenyesztokre.
Most picit tanácstalan lettem.
Ezüst street triple-hoz a rája vagy a krokodil menne jobban?
Kép
Ha mar németjuhasz... Sajnos mar elpusztult. Fénykorában középeuropa bajnok volt, bar a jó táp ellenére is huzta a lábát 6-7éves korátol.
Itt van. Mennyi kell?
mindenben, a kés szinte meg sem sebzi olyan tartós cucc, szerintem fékbetétnek is jó lenne
Miben?
rájabőr jobb
Egy kabát meg egy pár új csizma jól jönne okosban.
Egy kabát meg egy pár új csizma jól jönne okosban.
Taskat akarsz kesziteni, vagy mi?
Krokodilt nem tenyeszt itt valaki?