Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk a 2 macska ingyen irtja a verebeket.
Flektor gél a derékra. Meg valami fájdalom csillapító. De jelenleg a dühöngésem a jogtalan reggeli fejmosásért a főnökömtől akkora hogy így derékfájósan is szerintem képes lennék őt is meg az asztalát meg a laptopját meg a monitort meg azt a rohadt "Világ legjobb főnöke" feliratú korsóját egyszerre csak simán egyetlen kisujjal félbe törni avagy cafatokra tépni. Derékfájás ide vagy oda. Ha belerokkanok is megérné. Egy több 1000-es ünneplő tömeg várna a művelet után.
ha gondot okozd hagyd a fenébe azt az aligátor témát...nálunk egy szaros veréb kilövése 25ezer ft(bezzeg a parasztok tízezerszám nyírják őket ki a permetezéssel), akkor jó eséllyel az aligátor se szabad préda
Jutyub, torna derékfájásra, csinálod amíg bírod. Hidd el hogy többet ér mint bármilyen gyógyszer.
nekem meg sikerült felkelni, nincs munkahelyi stressz aztán van nyugodt alvás.....
amúgy nem fura hogy alig van olyan melóhely ahol ne stresszeljen az ember?
nekem olyan munkaköröm van amit egy csimpánz megtanulna negyed óra alatt és mégis mások miatt örökké áll a bál
de bármely más munkakörben-munkahelyen ez van
miért nincs olyan meló ahová bemegy az ember dolgozni, tudja mit kell csinálni és mennyit megcsinálja és hazamegy........
nem kellene mindn tegnapra meg most vinnék és társai
Ogerg, vettél be vmit?
Szebb reggelt, tegnap hazafele 2 balesetet láttam, ma reggel meg 3 balesetet védtem ki. ... Nekem a fejem fáj most nagyon...
Gondoltam erre is. De ilyen lassan jönne elő? Legalább 3 hete volt hogy olyan dúrván eláztam. De igazán az utóbbi 2-3-4 napban kezdett el fájni. Amúgy lehet hogy az mert tájékra ott fáj. Csípő felett picivel hátamból a gerincemtől jobbra és balra is.
Vesegyulladas nem jatszhat? Nekem hasonloan kezdodott
Nekem is van baj, de nekem meg a terhesseg, szoval legalabb tudom, hogy par honap es elvileg elmulik
mi ez? lumbágódéj? merhogy tegnap este óta nincs világom,annyira fáj.
mondjuk nekem nem szabad sokat ülni,de mint a tegnapi fórumozással eltöltött idő mutatja,sokat sikerült
Én meg otthon, lájtos kertészkedés közben tettem egy rossz mozdulatot - mondjuk évente ez többször is szokott "sikerülni", de általában pár óra, egy-két nap alatt elmúlik. Most nem... ...amúgy egy 25 évvel ezelőtti autóbalesetből ered az egész. Lehet én is fel tudnék szállni, de sok örömöm nem lenne benne az biztos. Akkor meg ugye minek...
Én még fel bírok szállni. Szerintem 2-3 hete mikor szakadó esőben jöttem haza éjjel Pestről. Szerintem akkor kapott huzatot. Kibaszottul fáj. De én még motoron bírok ülni. Azzal nincs baj. CsAk ha a függőleges testtartásból hajolnék ki bármilyen irányba akkor. De ha már elhajoltam akkor már nincs gond.
+1
Nekem is: vagy 3 hete megint becsípődött a porcorongsérvem, így sajna a nyár legszebb napjaiban nyista motorozás....
Reggelt.
Hogy én nekem hogy fáj a derekam, azt szinte leírhatatlan.
Jo reggeltet es napsutetes, madarcsicsergos, balesetmentes napot Gyerekek
Meg kell néznem mert nem tudom. Azt tudom ha betéved lakoovezetbe akkor hívják a 911 et. Nem sűrűn fordul elő. Legalábbis itt nem. Most az volt a hírekben hogy valaki levitte a kutyáját fürdeni valami kicsi tóhoz és egyszercsak éltünk a kutya. Pár éve meg orlandoban a disney területen egy gyereket kapott el aki odament a tópartra. De mindenhol van tábla hogy éhes aligátorok vannak.
Hát igen vannak különlegességek amik itt nem annyira különlegesek. Szabad országnak mondják amerikát ami pl közlekedés szempontjából nagyon igaz. Nincs floridaban műszaki vizsga autóra és motorra. Motorra nem kötelező a biztosítás. Sisak nem kötelező.
Divatosak ,sok a túltenyésztett ezek között a "táskakutyák" között
Rengeteg ideggyenge kis szerencsétlen oszt kapkod a bokád után!
Viszont van kivétel is természetesen.
Haver hugának van egy Bison
Olyan nyugodt,kiegyensúlyozott,jólnevelt kutya még képzettben is ritka
Van ilyen is, olyan is. Ugye emberből is van aki soha sem cigizett mégis meghal fiatalon tüdőrákban. Ez ilyen.
Nem tudom mennyire egészséges a csak csirkehús. Biztos jobb mint egy olcsó teszkós szója, kukorica táp.
Ismerek olyan yorkit aki életvidám, nekiugrik mindnekinek, ugat játszik stb. A másik meg egy kis depressziós izé, kapott a fejére egy picit, a gazdája(nő) 1ujjal koppintott rá, onnantól a kutya nem evett, elbújt és megdöglött...

Ezek is olyanok mint az emberek.
Ezek a kis pinanyalogatók teljesen mások mint a nagytestűek
A,nagyoknál a futóművet több terhelés érii, amelyik sportol-dolgozik mégtöbb terhelést kap
Pl egy hajtásos vadászat után mindig kap a kutya egy pihenőnapot, ismerős be is zárja a kennelbe hogy véletlen se futkosson még az udvarban a poatást kergetve
Csizma se vót rajta
Akkor nem jön le róla a kabát.
Nem, terráriumban
Egyebkent erdekes ez a kajadolog. Anyumeknal rengeteg a lepcso, es nem is kicsik. Azt mondtak a bichonunkra, hogy 5-6 eves korara tutira lesz valami serve a lepcsozestol. 11 eves, semmi baja es CSAKIS altalunk fozott csirkehusin el. Jo dolgaban Anyum meg a libamajbol is ad neki (sokan momdtak mar, hogy lennenek nalunk kutyak...). Igazabol semmilyen vitaminforrasa nincs evek ota csak mindig kinn van elotte a husija. Ha nalam van, napi egyszer kap enni, de anyam 0-24-ben pakoljak neki a kajat, de okos, nem zabal be amugy viszont sok hust ok kidobnak ennek oromere. Nem is ertem
A lenyeg, hogy rohadtul nem ugy erzem, hogy egeszsegesen lenne tartva a kutya, meg sincs semmi baja. A szore is majdnem ugyanolyan selymes, mint fel evesen. Kiherelve se lett, es meg szuz, ez szinte egeszen biztos. Mikor elkezdett kanosodni, egy het alatt leszoktattuk a kezre maszasrol, azota semmi. Viszont mondtak, hogy ettol is kezdhet bolond lenni, mert a nemi vagyai sose kerultek kielegulesre, de megmuteni mar veszelyes lenne a kora miatt.......