Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előtte a folyóba 500m-rel feljebb önts egy liter wu2-őt!
a német juhászunkat nem fogtad le...igaz fürdetni sem szoktuk,mert minek.levittük a folyóhoz,aztán a hídról belelöktük a vízbe....úszott kicsit,kijött,odaállt mellénk,és ott rázta le magát
Közben annyira azért nem vicces főleg hogy a labrador elvileg vizi mentőkutya. De miután vége az élménynek utána mi is kacagunk egy jóízűt.
Sirok bazdmeg
csávó kutyája-kis férgező korcs- nem hajlandó a pórázra.ahogy meglátta,iszkolt a farakás alá.slaggal kimosatták onnan,nyakába a pórázt...hanyatt baszta magát,nem akart menni. csávó aszongya nem koptatja le a hátáról a bőrt,de a dokit se hívja ki plusz pénzért..talicskába bele,letolta az oltóhelyre a faluba....nagyon ki lett röhögve
Jah jah! ezt akartam már mondani én is. Mert így kusza lesz a fal. Nem mindig egyértelmű kinek válaszolsz.
Nah jó nem túlozunk. Azért sikerült megfürdetni egyszer olyan 5 éve. De az egy tortúra. Kutyát mindenféle finomsággal lekenyerezni. Mindenki fürdőruhába minden összekészít. Egy ember tartja a kutyát meg lekenyerezi finomságokkal és míg nem figyel kb 2 perc alatt a másik három ember átfürdeti mindenhol. Majd ha szerencséd van még le is öblíted aztán futás. Mert onnan kezdődik a hacacáré mindenbe belefekszik a legrosszabb helyen rázza le magát. Meg hason csúszva túrja végig az udvart. Mindenki tiszta kutyasőr meg víz.
Olyan mint valami vizi vidámpark ahol a medencék meg csúszdák vízébe belekevernek 2 tonna homokot meg legalább ugyan ennyi kutyaszőrt.
Hasznalj valasz nyilat, ha irsz, mert a fiuk engem mar leugattak, hogy ne legyek hulye
Jajj van egy utcával fentebb egy kaukázusi medveölő. Nem egy szép kutya mer elég csabzott és hangos. Aki nem ismeri fél is tőle. De mivel ugye falun lakom az oltásra össze szokott seregleni a faluban minden kutyatulaj. És hozzák az ebeket. Azt is hozzák mindig. Rendes nyakörv azon hüvelykujjnyi anyagból lánc. Olyan olyankor mint egy birka. Jön az állatorvos megböki az meg megijed. De nem ám odakap, dehogy. Megijed és eldől. De bele az árokba. Rántva magával a gazdáját is mert egy eldőlő kaukázusit nem fogsz meg az elránt. Mind a ketten bent az árokban kutya háton. Faszi fejjel előre. Tök vicces volt.
Dehogy felek kb barmilyen kutyahoz odamerek menni, imadom oket
A szomszed kaukazusihoz nem akartam mert 50 m-rol ugatott mar, nem akartam hogy a szomszed meg kiakadjon hogy mit keresek a keritesnel (nem reg koltoztunk), de egy masik szomszed odahivott hogy nyugodtan, O Mancs es csak a pofaja nagy. Hat odamentem, megszagolt es hanyatt vagta magat nesze Neked orzo-vedo
haza járok*
Igen, hazajárok :) Igen, az milyen durva volt, 10 éve senki nem tudta fürdetni, én meg igen. Engem nagyon szoktak szeretni az állatok, nem is értem azt a sztorit, de meleg volt nagyon, az biztos! Ezen is túlvagyunk, ennyi
Nem vagy vele egyedül. Amik ismerősi körben vannak meg még bolondok is mind.
Majd Bolhás kutyát megdögönyözöd. Fürdetni úgy is csak te tudod egyedül.
túl sok tévét néztél és tudat alatt félsz tőle
bár aki csak a labradorokat szereti jó ember nem lehet
mindenki mondta 3 baleset lesz, nem fog megállni, ez volt a 3....
:( Vigyázz magatokra, sajnálom! Egyébként engem 1 hónapja harapott meg egy farkaskutya, amelyik ismert is, előtte egy órával simogattam is, nagyon meleg volt, 40 fokok, egyszer csak simán belém kapott, játékból, mert látszott, hogy nem bántani akart, de Így is nagyon durván nézett ki :( járhattam veszettség ellen oltásokra. Múlt héten lett vége....
a kutyám nagyapja ő lenne: DON KING OF RING'S
http://www.king-of-rings-kenne...
szerintem ettől több díjat nem sok kutya zsebel be
faterja is nyert vagy 20 versenyt, szóval nem gagyi csapatból van, a testvérei 500 és 1000 euro között keltek el csak az enyémnek nagyon ferde volt a füle így megnyertem kicsi pénzért
volt "falusi" amstaffom is egy, hát össze se lehet hasonlítani őket, előtte egy backwood kenneles kutyám volt az is hibátlan jellmű volt, csak kinyírta a környék összes macskáját félelmetesen gyors kutya volt
Az en Anyam hallani se akart kutyarol, de hala Noveremnek lett egy Bobink. Apam kikoltozott fel ejszakara a telephelyre mert mikor megkerdezte hogy O vagy a kutya, mi a kutyat valasztottuk az ejszaka kozepen hazajott mert a lakokocsi budos volt es hideg, no meg tv nelkul nem elet az elet.
Azota O a legnagyobb kutyaimado a csaladban
Viszont jelenleg is en foglalkozom vele a legtobbet pedig nem is velem lakik. Mar megfurdetni is lustak... De Anyum belerokkanna, ha elpusztulna. Kb van meg 4 eve a kis szarosnak..... Csak mar nagyon bolond. Engem 11 ev utan eloszor harapott meg, amikor vihar volt es becsuktam a furdobe. Annyira meglepodtem, hogy meg a seggere se soztam, viszont a Ferjem nem kicsit elverte... Mert igy terhesen azert ez eleg veszelyes mutatvany volt... De egyre tobbet morog ram csak ugy random. Lehet az is kozrejatszik, hogy terhesen megvaltozotr a szagom vagy valami, azota hulye velem. Viszont most meg 5 napig nem latott es 15 percig csak az arcom nyalta.
Nem ertem a kis dögöt...
9 éves kvázi szobakutya.Amúgy imád henyélni,de néha nem bir magával.
Nekem nagyon hiányzik egy kutyus, de nem lehet albi miatt, másrészt, igazából a tengeri malacokkal sem foglalkozom eleget, nem még egy kutyával, szóval akkor változtatni is kéne pár dolgot az életemben. De hiányzik... majd ez is meglesz egyszer! :)
Oszinten szolva nem tetszik kinezetre a kutya. Elhiszem, hogy O is tokeletes de masok vagyunk :)
Elmondás szerint én ugyanis nem emlékszem rá. Fater hazahozta amikor leszerelt a kutyáját. Határőr volt. Karcsi névre hallgatott egy Ónémet juhászt. Évekig nem is volt semmi gond de a vége felé kezdett megbolondulni. Én bármit tehettem vele lovagolhattam rajta rángathattam a fülét bármi. De anyámat a vége felé már nem engedte a járókámhoz. Aztán végül egy szomszéd kutyára ráborította a farakást és akkor el kellett altatni.
igen, nagyon nyálas, sajnos viszonylag rövid ideig is élnek , de nagyon tudnak védeni, és nagyon barátságosak ugyanakkor , volt vagy 4 bernáthegyink :)

Elég viccesen mutatott, mikor mentem kutyát sétáltatni a Mátrába - ott nőttem fel, - persze anyuék nem tudtak róla,sajnos szerintük a kutyának a láncon volt a helye- én voltam 50 kg, a kutya 60