Oh, megoldom, baratnom megy haza Mezokovesdre Bprol a hetvegere. Penteken nalam alszik van alkoholmentes citromos lonyalam, szoval kirugok a hambol
Amugy van itthon minimum 40 fele pia, siman tarthatnek hazibulit, de lof@szt a seggetekbe, nem hivok senkit
Ja es en sose oregszem meg, csak egyre szebb es okosabb leszek!
Ez most már így is lesz
Egy ideig az utód miatt nem visz utána,meg azért mert megöregedtél
Megszokod majd....
A nőnek a konyhában a helye, méghogy csavarogni.....na persze.....
Köszönöm a hasznos infókat!Szerintem megcsináljuk ezt az ajándékozásit,oszt leszarom azt a 30ezret....de legalább nincs vele tovább szarakodás.Én+inkább fizetek többet,minthogy 2szer menjek valami hivatalba
A kis ugyintezes is max 12.000-be fog kerulni (uj forgalmi + uj torzskonyv).
Vegul is most igy eleg szarragonak tunhetek, sorry. Megszoktam, hogy igy gondolkodnak a legtobben.....
Csak akkor miért nem az én nevemen van
A biztosítás tuti mert amióta ez a szarság van azóta van kocsim
Na mindegy ezt már sose fogom megtudni, lehet lusta voltam intézni a papírmelót vagy ilyesmi
Latom nem jol magyarazom, mert nem ertesz engem
Ha uzembetartoival is meglesz a B10-ed
Ha eladod/elajandekozod (ha 1400 ccm alatt van az auto): 17.000 + 6.000 (forgalmi) + 6.000 (torzskonyv) + 0 (illetekmentesseg az apa-fia miatt) = 29.000 Ft
Ha uzembentartoival atveszed: nimcs eredetvizsga, nem kell uj torzskonyv, nincs illetek az apa-fia miatt es 6.000 a forgalmi.
Telefon csinálja nem én. Még a pont után is megy a nagy betű
Nem ismeri a spórolást ez a tapogató dög
Ráadásul néha javítgat is, pedig beígértem neki már egy pofán vágást
Amugy van itthon minimum 40 fele pia, siman tarthatnek hazibulit, de lof@szt a seggetekbe, nem hivok senkit
Ja es en sose oregszem meg, csak egyre szebb es okosabb leszek!