Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Èn is szertek betűzni!
A fakas is szereti a betűket,tudod...
Jè..... nagy bötű!
A pc-n sokkal szebben lehet írni
Az előbb írtam,hogy kell egy autó a nevemre,mert elveszne a B10em...és hirtelen ez 1megoldás,a fater már amúgy sem vezet.
Mert lejár a bónusza aztán ha vesz egy amerikás 9 ezer ccm-es sunamágnest nem lesz pénze sörre meg pálinkára mert elviszi a biztosító
Oh, a svedek is hoznak sokfelet... De a hagyomanyos papirboltos a biztos. Talan 30 Ftba kerul. De mi neten szoktunk tolteni, mert van ra formanyomtatvany es rogton kitudom tolteni gepen a mezoket is. Persze ha van gepi lehetoseg.
De minek akarjatok 'eladni'?
Mar bocsanat, de ha Edesapad egyszer eltavozik, akkor is konkretan ingyen kerul a nevedre az auto, mert hagyatekival sem kell eredetvizsga, csak be kell setalni a hatarozattal es az uj forgalmit es torzskonyvet kivaltani.
Mimdket esetben elkerulheto az eredetvizsga plusz koltsege, kiveve akkor ha elajandekozzatok most.
Az üzembetartói is olyan mint az adásvételi hogy nem mindegy milyet viszek be?
egy ilyen "akármilyen" is jó https://gepjarmu-adasveteli-sz...
Vagy inkább a papirboltos kivitel lenne jobb
Az unokahúgom ügyvéd,ő csinálja ezt az ún.ajándékozási szerződést...akkor kb.30körül+lehet oldani....
Ja bocsanat, elirtam
Ferj feleseg kozott is mukodik, hazassagi anyakonyvi kivonat kell hozza
Aszittem az ávija pontos jè.
Az is ugyanaz. Egyenes agi rokon. :)
Nem,apa-fia Apám nevéről az enyémre.
Az AVIA benzinkutak szinte mindegyike kulon kezben van, nincs kozuk egymashoz a neven kivul.
Atiratasnal meg uzembentartoinal is ha -jelenesetben - anya-fia van, kell a gyerek anyakonyvi kivonata es nem kell vagyonszerzesi illeteket fizetni. Kell irni egy uzembentartoit, kotni egy uj biztositast a gyerekre, besetalni az okmanyirodaba ezekelle ez kiadjak 6e pengoert az uj forgalmit :)
Ott is van egy ilyen kút....Nem tudom milyen utca,a Csertő út másik felén a patak parton
Kösz!2nap alatt kiürítette a kishordót....
Ez hogy megy pontosan? Asszon corsáját át kellene íratni a gyerekre hogy növekedjen a bónusza
He, milyen Rakos patak? nem esik le....
Ja igen Faterod meg már 80-kodik jó egèszsèget neki!
Nyugi, nyugi, akkor a haztartast sem? Fizetsz nekem egy cseledet? KOSSSZIII
Tényleg?A lányom Zuglóban lakik,ha Nála vagyok,mindig ott tankolok,a Rákos patak partyán