Én egyikőjükkel sem találkoztam szemtől szemben. Mondjuk azért is mert országrészileg nem egy tájon motoroztunk. Így nem tudom milyenek voltak a neten kívül.
Téged sem oltanának ha engednéd a kommenteket!
Nyilván lenne egy-két kan aki verbálisan dugna,de a világ nem csak pink
Így csak egy exhibicionista mimózának tűnsz
Engem a legkevésbé sem zavar csak az ágyról jutott eszembe
Pedig visszajöhetne.Az egyik legértelmesebb sportmotor rajongó (nem az oldal) És nem csak a "hogyan koptatjuk leghatékonyabban a térdünk" liga tagja.Róla simán elhiszem hogy gyors..................a naggyáról meg általában kiderül hogy annyira mégsem csak állítja.
nekem tegnap azt mondták otthon szerelés után mikor 10-kor hazaértem este, aludjak a szőnyegen, nem mehetek be az ágyamba, mert olyan koszos vagyok , nyilván lezuhanyoztam stb, de még most is van rajtam egy - két folt :D meg lesz is .... nem baj.... jó' van az úgy (azért ágyban aludtam )
Ez butaság.
Ha nem zavar akkor nem jegyzed meg. Nem baj az ha zavar. Azzal semmi baj nincs. Csak azt hogy valami zavar azt meg lehet úgy is fogalmazni hogy az ténymegállapítás legyen meg úgy hogy az aki esetleg zavar az megbántódjon.
hidd el az első verzió célravezetőbb.
a bükk-tölgy-kőris kurva nehéz nekem a fenyő ágykeret is olyan súlyos hogy a padlószőnyegen alig tudom arrébbhúzni ha benne van a kókusz matrac akkor meg meg se moccan, pedig nem vagyok tápos csibe
colos deszkák helyett 2 colos minden része, plusz az ágyrács is dupla egy fix colos deszkasor rácsavarozva a keretre és erre a torziós rugós rács
az üzletben ahol vettem a rugalmas ágyrácsot mondta a csávó hogy ha eltöröm akkor ad két újat ingyen, mert fikáztam hogy milyen vékony. akkor lehetetem kb 130 kiló és cipőben ugráltam rajta és meg se reccsent pedig 3 rácsnál többet sosem terheltem voltam annyira rafinált
Nyilván lenne egy-két kan aki verbálisan dugna,de a világ nem csak pink
Így csak egy exhibicionista mimózának tűnsz
Engem a legkevésbé sem zavar csak az ágyról jutott eszembe
Ha nem zavar akkor nem jegyzed meg. Nem baj az ha zavar. Azzal semmi baj nincs. Csak azt hogy valami zavar azt meg lehet úgy is fogalmazni hogy az ténymegállapítás legyen meg úgy hogy az aki esetleg zavar az megbántódjon.
hidd el az első verzió célravezetőbb.
colos deszkák helyett 2 colos minden része, plusz az ágyrács is dupla egy fix colos deszkasor rácsavarozva a keretre és erre a torziós rugós rács
az üzletben ahol vettem a rugalmas ágyrácsot mondta a csávó hogy ha eltöröm akkor ad két újat ingyen, mert fikáztam hogy milyen vékony. akkor lehetetem kb 130 kiló és cipőben ugráltam rajta és meg se reccsent pedig 3 rácsnál többet sosem terheltem voltam annyira rafinált
Bár rgdalta kutyát rendszeresen...........de nem önkénteskedett?