Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De hol a francban van Cápa
Mentem vele a p ringen. Sokat nem hazudott :D
Én egyikőjükkel sem találkoztam szemtől szemben. Mondjuk azért is mert országrészileg nem egy tájon motoroztunk. Így nem tudom milyenek voltak a neten kívül.
Mondjuk élőben egy szedált mongúznak tűnt.
Van egy srác,akivel minden évben találkozunk Sirokon,ő ismeri személyesen pályáztak 1ütt....azt mondja nagyon megy
Egyébként iszonyatos, milyen árakon mozog egy tényleg jó ágy! :/ Jó étvágyat!
Téged sem oltanának ha engednéd a kommenteket!
Nyilván lenne egy-két kan aki verbálisan dugna,de a világ nem csak pink
Így csak egy exhibicionista mimózának tűnsz
Engem a legkevésbé sem zavar csak az ágyról jutott eszembe
Igen Cápánál én is éreztem hogy van alapja annak amit ír. A másik két nagyeszűnél ez nem volt meg. Néha egész jól el is lehetett Cápával beszélgetni.
Eszik egy szendót, lehúz rá 3 deci üccsit, meg egy balcsi szeletet...
Jelenleg ez a legmasszivabb de ez is csak latvanypekseg.Ahol nem fontos nem vastag.
Pedig visszajöhetne.Az egyik legértelmesebb sportmotor rajongó (nem az oldal) És nem csak a "hogyan koptatjuk leghatékonyabban a térdünk" liga tagja.Róla simán elhiszem hogy gyors..................a naggyáról meg általában kiderül hogy annyira mégsem csak állítja.
az ágyról jutott eszembe :)
A családi nyűgök és a pink már tényleg sok(kk)
nekem tegnap azt mondták otthon szerelés után mikor 10-kor hazaértem este, aludjak a szőnyegen, nem mehetek be az ágyamba, mert olyan koszos vagyok , nyilván lezuhanyoztam stb, de még most is van rajtam egy - két folt :D meg lesz is .... nem baj.... jó' van az úgy (azért ágyban aludtam )
Ez butaság.
Ha nem zavar akkor nem jegyzed meg. Nem baj az ha zavar. Azzal semmi baj nincs. Csak azt hogy valami zavar azt meg lehet úgy is fogalmazni hogy az ténymegállapítás legyen meg úgy hogy az aki esetleg zavar az megbántódjon.
hidd el az első verzió célravezetőbb.
Egyszer sárga fekete, egyszer pink a divat.
a bükk-tölgy-kőris kurva nehéz nekem a fenyő ágykeret is olyan súlyos hogy a padlószőnyegen alig tudom arrébbhúzni ha benne van a kókusz matrac akkor meg meg se moccan, pedig nem vagyok tápos csibe
colos deszkák helyett 2 colos minden része, plusz az ágyrács is dupla egy fix colos deszkasor rácsavarozva a keretre és erre a torziós rugós rács
az üzletben ahol vettem a rugalmas ágyrácsot mondta a csávó hogy ha eltöröm akkor ad két újat ingyen, mert fikáztam hogy milyen vékony. akkor lehetetem kb 130 kiló és cipőben ugráltam rajta és meg se reccsent pedig 3 rácsnál többet sosem terheltem voltam annyira rafinált
Biztos, mert személyesen mondta. Valahogy meghekkelték a belépését, és azt mondta innentől szarik rá, amúgy is fos az oldal.
Jajj ezek a jelek lemaradtak. Még a végén valaki komolyan veszi amit írtam
Engem nem zavar, csak megjegyeztem. Vannak nők akinknek túl nagy kényszerük van túl sokat adni magukból.
Cápát nem hiszem hogy kitették. Szerintem csak a nagy szellemi vezetőnket Calm-ot tették ki meg talán Oszi-t mást nem hiszem.
Biztos?
Bár rgdalta kutyát rendszeresen...........de nem önkénteskedett?
Kibaszták Kitiltották. valami ilyesmi.
Akkor elnezesedet kerem. Majd elmormolok par miatyankot a kedvedert es szervezek egy keresztrefeszitest magamnak
Cápa mint húzta fel az orrát?