Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy pizzam arra, hogy evenkent fogjak szamolni.
Mert az le van írva benne hogy amit adott hónapban nem használsz fel az elveszik?
Leszarom a románokat, németeket és mindenkit....engem az érdekel nekem, hogy változik az életem. Példákat lehet hozni mindenről mindenhonnan és mindennek az ellenkezőjét is.........pl. a horvátoknál 560 körül lett a benya......akkor mi a világpiaci ár? Katarban meg 30ft (hasra ütve)........
Jogszabálynál csak egy dolog egyértelmű.....ami benne van, ami nincs benne azt legfeljebb belegondoljuk.......ettől függetlenül remélem, hogy a félelmem alaptalan és úgy lesz ahogy "gondoljuk".
En azt gondolom, hogy az egyertelmu dolgokat felesleges leirni.
A cikk meg... Ujsagironal hulyebbet nehezen tudok elkepzelni, plane, ha kis ellenzekiseg szorult bele.
mielőtt kardunkba dőlnénk a románoknál 350kwh fogyasztásig 1 lej az áram ára, 350kw felett meg 1,5 lej
szóval nekik egy kicsivel drágább az olcsó áram mint nekünk a drágább
és ez nem kamu újságcikk meg netes álhírek hanem első kézből a fogyasztótól kérdeztem
Így van, ha egyszerűen értelmezzük amit mondtak akkor ennek kell lennie csakhogy a kutya mindig a részletekben vonyít.......és magában a rendeletben sehol nincs így leírva hanem az ami a cikkben van........az meg, hogy ki mit vállal be csak bátorság kérdése annak meg ugye nincs híján senki aki legalább egy felest megiszik. 😄
Már megint ez a felesleges pánikolás.Le van írva hogy éves szinten 1728 m3,akkor nem rohadt mindegy hogy mennyi egy hónapban ?jó hogy nem azt számolgatjuk hogy szeptember 26.án este 9 és 10 között mennyi gáz fogyott.Ha egyszer az van leírva hogy éves szinten ennyi a kedvezményes akkor hogy is gondolhatja bárki hogy ez másképpen lesz?Szerintem úgy lesz(legalábbis én ilyesmiben gondolkodnék)hogy mondjuk 3 havonta leolvasás és elszámolás(csökkentett áron),évente pedig összegzett fogyasztás utáni elszámolás.
Nem fogja bevállalni a kormány.
Amúgy az éves elszámolásban, mint kifejezés, szerintem egyértelműen érthető, egy év alatt x köbmétert ilyen áron vehetsz, a felette lévőt meg annyiért.
Persze én a normális logikát veszem alapul, máshol más a más.
Nagyjából erről beszéltem mikor írtam, hogy rendeletben sehol nem találtam, hogy havonta elosztják a felhasználható limitet hanem ez a jellegörbés elszámolás volt csak: https://index.hu/gazdasag/2022... ......ha eszerint számolnak gáz lesz.........legfeljebb kifizetni nem tudjuk. 😄
én az állításaimra találok bizonyítékokat(fetrengős)
hát az egyetlen közös talán ez volt bennünk(kezeit széttáró)
Bogyó remegett azért a luvnyáért.
akár lehetnék is(kezeit széttáró) Csak itt nem értem mi történik(gondolkodós) Ettől a kunhalmi ágica ajtós színészkedése nagyobb teljesítmény volt(kezeit széttáró)
Jövőre cserélek láncot, látom akkor időbe túrnom kell, hogy legyen rk gxw 525ös 106szem aranka. Idén már nem akarok költeni csak benyára amíg van...
Hát,mivel helyhez kötött vagyok hoznál egyet.Ugyis ingyé van a teszla. 😂
Lehet kapni feles szemet IS....kérdezz nyugodtan 😆
Paratlan az vicces,elobb megkerdezem a mindent IS jobban tudokat.Beleertve teged IS. 😂
Kezdjed 7-el a biztonság kedvéért, aztán majd veszel másikat 😂
Amúgy miért nem próbálod oda?
Gardány a ven nyuggereknek valo. 😂
Montammá, gardányos és nem kell szemekkel baszakodni 😆
Amugy meg a szétvágott láncot ráteszed és meglátod kell vagy sem a plusz szem az uj lánckerékhez.
Nos,ez tenyleg tapasztalati lesz.Kiprbalom 120 al,kivenni meg lehet. 😁
Ne tudom, hol áll meg a tengelyed a 118-as lánccal... Így nehéz.
525-ös lánc, a csaptávolság 15.875 mm. Egy fog plusz kb. ennek a felével, kb. 8mm-rel húzza előrébb a tengelyt. Ha azt elbírja, elég a 118 szem. Szerintem.