Leszarom a románokat, németeket és mindenkit....engem az érdekel nekem, hogy változik az életem. Példákat lehet hozni mindenről mindenhonnan és mindennek az ellenkezőjét is.........pl. a horvátoknál 560 körül lett a benya......akkor mi a világpiaci ár? Katarban meg 30ft (hasra ütve)........
Jogszabálynál csak egy dolog egyértelmű.....ami benne van, ami nincs benne azt legfeljebb belegondoljuk.......ettől függetlenül remélem, hogy a félelmem alaptalan és úgy lesz ahogy "gondoljuk".
En azt gondolom, hogy az egyertelmu dolgokat felesleges leirni.
A cikk meg... Ujsagironal hulyebbet nehezen tudok elkepzelni, plane, ha kis ellenzekiseg szorult bele.
mielőtt kardunkba dőlnénk a románoknál 350kwh fogyasztásig 1 lej az áram ára, 350kw felett meg 1,5 lej
szóval nekik egy kicsivel drágább az olcsó áram mint nekünk a drágább
és ez nem kamu újságcikk meg netes álhírek hanem első kézből a fogyasztótól kérdeztem
Így van, ha egyszerűen értelmezzük amit mondtak akkor ennek kell lennie csakhogy a kutya mindig a részletekben vonyít.......és magában a rendeletben sehol nincs így leírva hanem az ami a cikkben van........az meg, hogy ki mit vállal be csak bátorság kérdése annak meg ugye nincs híján senki aki legalább egy felest megiszik. 😄
Már megint ez a felesleges pánikolás.Le van írva hogy éves szinten 1728 m3,akkor nem rohadt mindegy hogy mennyi egy hónapban ?jó hogy nem azt számolgatjuk hogy szeptember 26.án este 9 és 10 között mennyi gáz fogyott.Ha egyszer az van leírva hogy éves szinten ennyi a kedvezményes akkor hogy is gondolhatja bárki hogy ez másképpen lesz?Szerintem úgy lesz(legalábbis én ilyesmiben gondolkodnék)hogy mondjuk 3 havonta leolvasás és elszámolás(csökkentett áron),évente pedig összegzett fogyasztás utáni elszámolás.
Nem fogja bevállalni a kormány.
Amúgy az éves elszámolásban, mint kifejezés, szerintem egyértelműen érthető, egy év alatt x köbmétert ilyen áron vehetsz, a felette lévőt meg annyiért.
Persze én a normális logikát veszem alapul, máshol más a más.
Nagyjából erről beszéltem mikor írtam, hogy rendeletben sehol nem találtam, hogy havonta elosztják a felhasználható limitet hanem ez a jellegörbés elszámolás volt csak: https://index.hu/gazdasag/2022... ......ha eszerint számolnak gáz lesz.........legfeljebb kifizetni nem tudjuk. 😄
akár lehetnék is(kezeit széttáró) Csak itt nem értem mi történik(gondolkodós) Ettől a kunhalmi ágica ajtós színészkedése nagyobb teljesítmény volt(kezeit széttáró)
Montammá, gardányos és nem kell szemekkel baszakodni 😆
Amugy meg a szétvágott láncot ráteszed és meglátod kell vagy sem a plusz szem az uj lánckerékhez.
Ne tudom, hol áll meg a tengelyed a 118-as lánccal... Így nehéz.
525-ös lánc, a csaptávolság 15.875 mm. Egy fog plusz kb. ennek a felével, kb. 8mm-rel húzza előrébb a tengelyt. Ha azt elbírja, elég a 118 szem. Szerintem.
A cikk meg... Ujsagironal hulyebbet nehezen tudok elkepzelni, plane, ha kis ellenzekiseg szorult bele.
szóval nekik egy kicsivel drágább az olcsó áram mint nekünk a drágább
és ez nem kamu újságcikk meg netes álhírek hanem első kézből a fogyasztótól kérdeztem
Amúgy az éves elszámolásban, mint kifejezés, szerintem egyértelműen érthető, egy év alatt x köbmétert ilyen áron vehetsz, a felette lévőt meg annyiért.
Persze én a normális logikát veszem alapul, máshol más a más.
https://youtube.com/shorts/RP4...
Amúgy miért nem próbálod oda?
Amugy meg a szétvágott láncot ráteszed és meglátod kell vagy sem a plusz szem az uj lánckerékhez.
525-ös lánc, a csaptávolság 15.875 mm. Egy fog plusz kb. ennek a felével, kb. 8mm-rel húzza előrébb a tengelyt. Ha azt elbírja, elég a 118 szem. Szerintem.