Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugyanezt csinálom én is, konstans van a kertvégében 4-500 mázsa vegyes fa, most is van olyan , ami 3éve szárad + még vagy 2köbméter apriték. A tetőn 6.7 kW napelem lesz ebbe a hónapba, aztán nagyjából rákészültem az energiaválságra. Volt most 7-8 jó év, amikor lehetett egy picit fejlődni, aki meg nem gondolt előre, az majd szopik.
Én arra lennék kíváncsi hogy az is 50litert tankolhat?
Ne bassz nincs biztosítás 5 éve a robogómon
Na most nyilatkozta a MOL hogy a biztosítási kötvénnyel tankolhatnak a rendszám nélküliek
szép-szép csak több pontban hibás
teljesen jól hozza a zajos ember pártpropaganda szintjét, aminek elképesztően magas valóságtartalma van, de összességében mégsem ér semmit sem
Na ezt ennél szebben össze sem foglalhattad volna.
én azt agyaltam ki hogy télen fával sütünk
szereti mindenki a grill kajár akkor miért ne
megkeresem a félkész grillrácsot amit 2007-ben elkezdtem csinálni és spórolunk is meg faszákat eszünk
tárcsának is levágok a lábából 20 centit és azt is lehet fával működtetni, már elvágtam pár éve egy olajos hordót tűzhelynek kint van valahol a csatorna parton majd megkeresem a gazban, az pont fasza lesz
Arra jó, hogy csendes, így éjszaka nem feltűnő amikor csomagtartó méretre aprítod a tüzelő méretű ágakat 😉
Amúgy van faápoló ismerős, ők most tértek át akkusra, mert egy év alatt nullára amortizálnak egy benzinmotorost, az akkussal meg nincs ilyen gond, és a macera is kevesebb vele.
Persze ők sem a 100éves tölgyek kivágására használják hanem gallyazásra.
Még mindig a fatüzelés? Nagyon rákattantál, de nem tök mindegy? Ha jólesik, csinálják. Gondold el ha Zoli még ennyit sem sportolna.... 😁
Ja,én úgy csinálom hogy még azokat a vagyonokat is kifizeti az elszállításért.De így is örül mindenki,csak én jobban.
Ilyenkor vigyél kis fáradt olajat zacskóban, bazd hozzá.
Csak tetvészkedett Nagykőrös környékén, 60-nal ment és mikor előzni akartam felgyorsított, ezt 3x sütötte el mire sikerült és egy nagy vigyorgó tokát láttam a proeca-ban. 😄
Ha nincs forgalmi, olcsó benzin sincs

Egy vidéki robogós arról panaszkodott, hogy július 30-a óta hatósági áron nem, csak piaci áron adnak ki neki üzemanyagot. Ennek pedig az az oka, hogy

a robogóknak nincs forgalmi engedélyük, így azt nem is tudják bemutatni a benzinkúton, annak igazolására, hogy a jármű magyar természetes személy birtokában van, aki jogosult a 480-as üzemanyagra.

Hiába vitték az adásvételi szerződést, és a kgfb-igazolást, így sem kaptak olcsón benzint. Mint írta, a környékükön sokan járnak robogóval dolgozni, mert az keveset fogyaszt, és így olcsóbb a bejárás.

Bujdos Eszter szerint nem egyértelmű a rendelet, ezért fordulhat elő, hogy a robogósoknak nem adnak hatósági áras benzint. Úgy véli, a magyar kgfb-s igazolással a magyar honosságot el kellene fogadni. Tudomása szerint van kút, amely a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) állásfoglalását kérte ebben a kérdésben.

https://index.hu/gazdasag/2022...
Mit csinált veled az a rendszám?

:-)
Akkor nem ordítom le a fejed és fasszopózlak le nagy nyilvánosság előtt. 😂
Hát... ha mondjuk operatív jelleggel közlekednék, akkor jól lebuknék.
De ezzel nincs baj. A baj azzal van, hogy ezt elhallgatták az emberek elől, pláne a hülyék szopták meg, szóval akkor a 99.9%.
HA feltalálnák a levegővel működő autót, akkor a kieső bevételeket rátennék a (mert a levegőre nem tudnák) vagyonadóra, súlyadóra, műszaki vizsgára.
Ha belemész ebbe, megszopod.
Írd azt, mindenki a saját cseresznyéjének a kovácsa, és különben is, a pénznek nincs szaga.
Nincs rendszám úgy szokták. Aztán ha van volt olyankor is azt csippantotta. Azt volt, hogy kérdezték, céges a motor? Mondom úgy nézek ki mint ételfutár? :)
Az akkor éppen arra való volt. A buzik vágták a kétkaros ollóval, én meg kaszáltam azzal a szarral.
A részemről tisztán együttérzésileg volt csak, hogy ne mondhassák, én nem csinálok semmit.
na igen megtudtam én is. Szóval eddig azt hittem a vonalkód azért kell, hogy a vásárolt mennyiségeket nyomon kövessék és ha az egyik kúton tankoltál 40 litert a másikon már nem tudjál 10 liternél többet tankolni, de ez szerencsére nem így van.(meghajlós) A csippantgatás azért van mert a rendszer azonnal dobja, hogy magyar magánszemély tulajdonában van a jármű(kezeit széttáró) Aki nem csippantja le az megnézi a tulajdonos rovatban mi van beleírva a forgalmiba(kezeit széttáró)
úgy tűnik szerencsés vagy
napi 3-4 ember írogat a fészbukon hogy vagy nem termel vagy töredékét mint 1-2 évvel ezelőtt
én csak egy embert ismerek személyesen aki megszívta mert nem termel
tiéd meg fasza szóval átlagolva nem vészes a helyzet
Most voltam a kúton robogóval, mert kiváncsi voltam, hogy tényleg a tényleg?
És nekem a kutas a pulton lecsippantott valamit, gondolom egy vonalkódot, és máris a jóárasított áron kaptam a benzint.
az pont elég(kezeit széttáró)
nekem mindegy
amint működik adom a pénzt
de én max aláírni vagyok hajlandó a szerződéseket