novemberre szorozd az összeget kettővel(gondolkodós) Remélem az állam belenyúl, mert nem csípázom, hogy a kereskedő extraprofitál. (ujjával nemet mutató) Jelen pillanatban nálunk 6 körül van de nem azért mert az erdészetből kerül ki többért(ujjával nemet mutató. Nyílván a kereslet függvényében az erdészetek is emelni fognak csak végre meg kellene osztani már a hasznot. De az is lehet veszek 2-3 billenő mazdát aszt magam csinálom a lakosság számára is elérhető áron(gondolkodós) Nincs fogalmatok a kereskedők micsoda hiénák(szemeit körbeforgató)
nem volt szar a vájt fish egyszerűen nem volt jobb a többinél mind1 mit raktál jött a hal orvérzésig(kezeit széttáró) Tüzes barack sem volt különb a cigaretta csikken gondolkoztam végül is nem raktam fel, de szerintem húzta volna azt is(kezeit széttáró) Volt sok 10 alatti de azok is ránézésre 8 körül voltak a második naptól nem mértünk már halat csak azt amelyik ránézésre 15-től volt(kezeit széttáró) Jó darabos hal kb. 1/3 volt az összesből, extra nagyot nem fogtunk de ami meglepő volt a rekkenő hőségben ekkora merítésből sem jött 1 db amúr se(hüledezős)
Az a B-terv(meghajlós) Ha nem ér ide valami értelmes szerelő vagy nem kapok berendezéseket akkor lehet az lesz, csak sajnos onnan is elesik 1 milla(szomorú)
Nekem meg az újbegyemmel meg kell nyomni egy gombot október elsején és ugyanazzal az újbegyemmel még egyszer meg kell nyomni kb. május derekán(kezeit széttáró) Azért lássuk be olcsó gázzal eddig kényelmesebb volt fűteni eddig mint a drága macerás fával 😆
Veszek egy takarékosabb gázkazánt, egy korszerű vegyest nagy pufferrel +leszigetelem a pallást(kezeit széttáró szerintem 3 körül kijön nem fog rést ütni a családi kasszán 😅
az asszonynak ingyé van az autó használat és az áram is ingyé van miért nem megyek vele sokra? Amikor decemberre felbasszák a villanyt 250 ft-ra lesz egy szomorú pofád szerintem 😂 Nekem akkor sem fog pénzbe kerülni(kezeit széttáró)
felénk 4500 a frissen vágott akác, igaz ez egy hely és kb februárban kapsz ha most íratkozol fel
3 ember mókol a telepen, 6-18 is fűrészelnek kb megállás nélkül
a függőséget meg hagyjuk szerintem(gondolkodós) Az állami erdészetek elég szarul állnak fakészlettel a magán erdészetektől,meg vagy kapsz vagy nem. Szóval tőllem függsz(fetrengős) De nem akarlak megnyugtatni a faárakkal kapcsolatban ha egyáltalán hozzá jutsz(gondolkodós) Száraz tűzifa 10-12 ezer alatt nem lesz mázsánként szezonjában(gondolkodósí)
😂 szóval te 20 éve szándékosan szopattad magad és majd 2-szeres áron fűtöttél fával sok munkával mint inkább a 102 ft-os gázzal 😂 Igazi zseni vagy(fetrengős)
a white fish gondoltam hogy szar lesz nyáron, minden lófasz 4-5 kilós ponty felveszi
a tüzes barack mekkorákat hozott? volt sok 10 alatti?
amúgy ha sok a hal szar a módszer, egy ilyen tavon a sok hal azt jelenti béna a horgász
persze ha 15+os minden hal és óránként elhúzza 3 akkor az más
én ezt akartam tesztelni háromfán: https://mmpeca.hu/keen-carp-bi...
sajnos családi okok miatt haver nem tudott jönni, nem találtam más idiótát aki eljött volna az egy hetes háromfa akcióra, így le lett mondva
Ha meg nem lesz, beviszem a kályhát, amit 5 éve kivittem.
De tenyleg koltozz telre a panelba.
3 ember mókol a telepen, 6-18 is fűrészelnek kb megállás nélkül
a tüzes barack mekkorákat hozott? volt sok 10 alatti?
amúgy ha sok a hal szar a módszer, egy ilyen tavon a sok hal azt jelenti béna a horgász
persze ha 15+os minden hal és óránként elhúzza 3 akkor az más
én ezt akartam tesztelni háromfán: https://mmpeca.hu/keen-carp-bi...
sajnos családi okok miatt haver nem tudott jönni, nem találtam más idiótát aki eljött volna az egy hetes háromfa akcióra, így le lett mondva