Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A narancs az új vörös...a viselkedésük is nekik áll hozzá közelebb...
😃 👍️ nézhet bőven egyszer
én a másikat megszenvedtem (préda)
Jól betáraztál.Én ennyit nem szoktam.De hát minél több annál jobb és nem is kér enni.
Vörös is, sunyi is, szóval komcsi.
én azt írtam , h többféle fa méteres darabokban és kuglira darabolva, ez cca öccáz mázsa és még 20m3 apriték ( az ágak /nyesedékek ledarálva)
Ehh,a szurke nem a legjobb.A prey jobb,de abban is talalok kifogast.
Köszi, meglessük!
Szerintem ezerszer jobb 😃
https://port.hu/adatlap/film/m...
Néztem pont ezt is azt is 😁
Hát,ha akarod úsztasd olajba az ágfa aprítékodat.Ennyit nem ér.
Ja, akkor nem issza fel. Jólvan…
A furgon osszes oszlopa es ürege apritekkal volt tele,ilyen ketcentis agdarabok,vagy 3-4 vodornyi jott ossze,jo szarazak.Az nem issza fel.
Az apríték is felissza, pláne ha a pudvás korhadtabb ágak/fák vannak leaprítva 😂
Mondjuk az apríték nem,a fűrészpor igen. 🤔
Ami marad a felvágás után pár zsák azt szoktuk dobozokba rakva turbózni olajjal. 😂
Ha a nyesedék fa alatt az aprítékrs gondoltok, az fasza nagyon, felitatod vele a kocsibol motorból leengedett fáradtolajat és pár lapátka már emel is 2-3fokot a vizen 😂
és nem is nagyon szeretnék 😅
Nem az enyém volt Én nem adok pénzt ilyenért Egyébként Dewalt az nem a legszarabb most hirdeti a tv 40 rugóert a Parksideot 😁 Persze akku nélkül 😁
Na az biztos 😅
Most nincs fűnyírós meló(kezeit széttáró) Nincs eső(szomorú) Inkább medencéket takarítok, meg a robi kistraktorral a hulladékokar szállítom el(kezeit széttáró)
Látszik hogy ehhez sem értesz,nem kell sajnálni rá a pénzt és tökéletes megoldás.javaslom a stihl msa-kat.
igen mert a ti szinteteken én még nyaralni sem járok 😂
Nem is, csak kijár a cigány vajdát szopkodni, ott nézegeti az arany berakásos nappalikat 😅
Háááz az..., 😀