Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne mond már, hogy a kiadott lakások mellett eljársz füvet nyírni? Persze most kell rezsire a lé. 😄
Na ez egy pont idevágó válasz volt Persze csak a te szinteden 😁
Legalább te mint villanyos ember ne legyél már hülye tudod hogy egy láncfűrész nek kW os teljesítmény kell mit akarsz akkumulátorról?
Villogni lehet vele dolgozni nem
És akkor a fél szobát még fűteni sem kell.Kész haszon.
én azért néha járok olyan tanyákon ahol a vendégszoba többe került a házadnál a 3 béjemvével együtt 😅
Mi baj a panellal? 1,5 szobás lakásból a fél szobát meg lehet tölteni fával szerintem(gondolkodós) A lift felhozza bármelyik emeleten lax is(kezeit széttáró) A cserépkályha csövét meg ki lehet dugni az ablakon(gondolkodós)
maják baszod egymást kaszabolták le isteni áldozat gyanánt 😁
Mar ezett is a hanyatlo nyugat meg az Eju a hibas. 😂
Kevered a húsvét szigetiekkel, a maják részben egy akkori aszályos időszzak részben a városállamok közti csatározások miatt tűntek el, az aztékok és inkák a spanyolok okán a tbbiek meg a többi európai ország miatt.
Én is felgyújtottam, de előbb fel kellett aprítani hogy beférjen a kazánba 😁
Amúgy sokat nem ér, nagyon gyorsan el lobban, és fel sem melegítette a vizet.
én felgyújtottam a picsába úgy ahogy voltak, gyökerestől húztuk ki mindet
alig akart meggyulladni pedig a fele száraz volt
Mondjuk tuja az elég kegyetlen valóban.
Én is volt hogy aprítani akartam a benzinessel és csak néhány vágás alatt kifogyott a tank, mert annyit kellett kínlódni.
....aztán megfordítottam a láncot, és 10 perc alatt felaprítottam 😂
pl az akkus csavarbehajtóm a 2ah akkuval már akkor megáll nagyobb csavarnál amikor az első töltöttségi led már nem világít
a 4ah akkuval 5x annyit beteker mint a kicsivel
persze az 4x40es csavarokkal nincs meg ez a különbség
Akkor egy szar.
De minek a 10 pótkocsi nyesedék fa?
Akkor téged átvertek 😆
100ezer egy ilyen. Annyi mint a benzines, csak az akku és akkutöltő ami plusz költség, de az meg nem 5* annyi.
Az hogy két vágást bír, meg annyit tesz hogy szar volt az akku, vagy nem volt feltöltve, vagy kis kapacitású, ami nem ehhez a géphez való.
Konyhakészre vágott 30centis hasábokkal végigpakolom a hosszabbik kerítést, akkor ott azért elférne 20köbméter, pedig nekem csak 600nm a telek.
Hulladék fa az már macerásabb lenne.
De ez mind elméleti dolog, mert én nem lopom a fát, így nekem drágább azzal tüzelni.
PET palack viszont jól ég, az van itt sok 😁
azért 50m3 fa egy kis garázsba is befér szóval lehet helyet találni ha tényleg akarja az ember
csak az a kérdés ki mennyire akarja
Te figyeled az osztrak kisvarosi hazakat?
Igen, és le is merült. Mehetett a töltőre...
Nem, B+, mert kertvárosban lakik, ahol 7-800 m2-es telkek vannak, és senki nem tárol otthon 10 pótkocsi nyesedék fát.
Te meg tudod ezt érteni? 😂
Nem vagyok túl igényes, csak nem laknék tanyán...
Én meg városban. Szóval pont ezt mondom, nem mindenkinek opció, hogy a 3000-es telkén 50 tonna fát tároljon - és akkor még nem is szóltunk a panel lakókról.
Gondolom, ha Budán laknál, nem lenne 3000 m2 telked - ha meg mégis, azon nem lenne tűzifa rakás 😅
azért ez nem teljesen így van, pl a maják is elbaszták a környeztetüket majd jól ki is haltak
pedig ők csak a fákat vágták ki...... nem szemeteltek szennyeztek semmit sem különféle vegyi anyagokkal
szóval azért a régi rendszerekbe erősen belepiszkítottunk
ráadásul úgy felszaporodtunk hogy lehetetlen elvándorolni a jelenlegi élettértől, hiszen ez egyből egész nagy háborúkhoz vezetne
persze most mondhatnád régen is voltak háborúk, ez igaz is, de amíg a tatár levágott pár százezer embert addig a környezetnek sok kára ebből nem lett
most csak egy atomot lebasznak paksra magyarország negyede lakhatatlan lenne évszázadokig

amúgy megnézném hogy termelsz gabonaféléket föld nélkül
nem lehetetlen, de iszonyatosan megdrágítaná a termesztést
Engem nem lát az a barom.