Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok,csak a biomassza zart ciklus ha ugyanannyi telepites kotelezo mint a kivagott.
Hozzáteszem, szerintem sem jó irány, DE a jelen helyzetben még ez a legkisebb rossz, és aki fával tüzel az is csökkenti a gázfelhasználást ami elsődleges probléma pillanatnyilag.
Mert bár én is napelem, meg hőszivattyú párti vagyok, de az pénz, meg idő mire kiépül, meg attól is lehidalna az ország ha hirtelen mindenki erre térne át. Ilyen változások csak fokozatosan tudnak megvalósulni.
Ja,csak a szokasos,akkor minden fasza.
Tekerje le a futest a varoshaza buzibarjaban,es vegyen fel ket pulovert a turibol,oszt meg van oldva.
Mert O1G alattunk vágja a fát, pedig a klímacélok, meg mókusok, és az apjafasza....
kb. mintha Bogyó linkelte volna....én sem olvastam végig, mert simán propaganda szöveg amit ismételget, és sulykol, lényegi tartalma nincs, hacsak az nem hogy meg vagyunk áldva karigerivel, aki elbaszta budapest közlekedését mert az nagyon Gréta Tumberg, de az ehhez szükséges infrastruktúrát már nem építette ki, mert az meg pénz.
Nade menem jo?
Utóbbi.
Normális erdőgazdálkodással szerintem nincs baj. Itt a környékünkön csinálják. Egy egy kisebb területet tarvágnak, és ütetik a következő generációt. De az egész erdőnek ez mindig csak egy kicsi része.
hú hasítottatok a zsír új úton(meghajlós) tán a szafari parkba vitted a családod 😆
én ezt nem tudom végig olvasni, szóval kínált valami más alternatívát a cikk végéig, vagy csak addig jutott,hogy a fakivágás nem jó?
mint a kökényből 😂
ha leveszem a rendszámot az autóról akkor elég a kötvényt bemutatni? szuper(meghajlós)
az a grillrács már akkor 15 éves projekt lesz(óranézegetős) Az nem baj ha ennyi idő alatt túl jó lesz(ujjával nemet mutató) de te már ilyen hosszú projektbe már ne kezdjél bele szerintem 😂
már így is úgy néz ki mint a michelin gumiemberke 😅
Mizse felől mentünk.
hát ha kifizeti el kell fogadni(kezeit széttáró) Nálam múltkor kb. 1 éve rádőlt kécskén a nyaralóra 1 50 éves hatalmas cseresznyefa, sok pénzért kivágattam olyanokkal akik veszélyes fákkal foglalkoznak elszáLlítani valami környékbeli vitte el a fáért cserébe(kezeit széttáró)
nagykőrös környékén azért tetvészkedett mert kb. kecskemét utántól 60 as tábla van végig kőrösig. Nálunk így javítják az utakat(kezeit széttáró)
milyen színű volt?
Van itt egy fehér proesz meg van egy hasonló színű is mint az enyém de az hosszabb és kisbusz, meg egyszer láttam egy pont ugyanolyat mint az enyém bár az a barnás árnyalat, de 2 TOLÓAJTÓVAL ami ritka mint a fehér holló(kezeit széttáró) Hirtelen többről nem tudok itt a városban(kezeit széttáró)
Na.

Elmentem a motorral tankolni a MOL kúthoz.
Ott a kutas kivette a tasakból a forgalmit és belül is megnézte, pedig én direkt úgy forgatom, hogy a főlap az kifelé legyen az átlátszó tasakban, hogy a vonalkódot lecsipogtathassa, ha akarja.

Ezek kezdik komolyan venni.
Hát ez nagy igazság.Egyébként nem olyan vészes az csak valóban több kell,de ha ingyen van.....egyébként azt én sem viszem haza,de van egy kollégám valami böszme nagy kazánja van,ő pl simán betolja a nyárfa rönköt egybe.
Hú mennyit lehetne azzal kemencézni és szmókert füteni :-)
karigeri az agy:
https://infostart.hu/belfold/2...

a fán kívül szerintem senki sem tud más megújuló energiaforrást 😂
persze a energiafű meg a többi hasonló halott ötleten kívül......
a nyárfát én is egy haveromnak szoktam adni, főleg a bazinagy rönköket,amivel sok a meló, de csak annyit mond, h jó az a nyárfa , csak sok legyen belőle
amúgy apám munkatársa ezelőtt 40 évvel úgy fűtött hogy csinált az udvaron egy bazi nagy kemencét, akkora ajtaja volt hogy be tudott tolni az mtz-vel bármit rajta
az összeszedte a környékben a szőlő venyigét, a fatuskókat meg mindent is ami éghető fa volt
hetenete 2-3 nap fűtött csak, annyi víz volt a rendszerben hogy napokig vitte a fűtést
mondhatni megelőzte a korát......
van egy bazi nagy kazán lakáson kívül szóval nem annyira problámás a helyzet
bár nem tudom hogy vágták össze mert akkora átmérőt se a hasító nem repeszt el se a fűrészgép alá nem fér be
lehet láncfűrésszel megfelezték utána jött a fűrészes ember, erről nincs infó
az hogy ki mennyit bajlódik a fűtéssel sokszor nem kedv kérdése, leginkább pénz kérdés
ha van évente 10 milla a zsebben és 1 milla a fűtés akkor kb senki se baszakodna a nyárfával
ha 2 milla az éves fizetés és ugyancsak 1 milla lenne a fűtés máris fogja az ember a fejszét és basztatja a rönköket
Na az mindenre való csak fűteni nem, még ha fizetnének sem kéne, feldolgozni is kínszenvedés.
asszony öreganyjánál végülis kivágták a buzi nagy nyárfákat, volt 2 nagyon nagy
de ilyen méteren túli átmétő
télen avval fűtöttek de meg sem látszik hogy fogyott volna
a 7-8 jó évben inkább horvátba ment nyaralni a nép, csak erre tudott gondolni 😄