Lánckereket cserélsz, koppig előretolod a tengelyt, ráteszed a láncot és meglátod.
Én is azt csináltam, amikor le kellett áttételeznem 16/46-ról 18/40-re. Elsőre csak tippeltem, hogy a 114 szemes sok lesz, ilyen próba után két tagot ki is dremeleztem és kiadta szépen.
Van annyi,igyis-ugyis ki kell szedni mert nehezkes a beszerzes,magyarul az alapmeret 118,de valamiert a 46 fogszam csak ezust szin,en meg divatolok es talatam feketet,de az valami ultravarazslatosankemenyebbessdragabb,nomeg csak 47 foggal van.a lanc meg 124 es volt raktaron.
Igy most kerdeses hogy 4 vagy 6 csapot belezzek ki? 😂
Nem feltétlenül. 1 fognyi difit a láncfesz. állítással is ki lehet korrigálni a legtöbb esetben, de ezt típusa válogatja. Attól függ, alapméretes lánc/lánckerék szettnél hol landol a tengely. Ha tud annyit előre csúszni, ami egy fognyit kiad, akkor nem kell variálni.
Sok darab vas,pici zsir es gumi.
A gxw gyari,bar a regin egy 10e km el tobbet birt.Viszont ahogy neztem egy tizessel olcsobb volt az unixban a legolcsobb did helyett.legalabbis 33e korul volt meg fenn.Csak nem lehetett betenni kosarba.Nem mindegy,Kar hogy levi megvette. 😆
És én is a hosszabbat kellet vegyem, ki kellett szedjek belőle. Két ugyanolyan ktm-re raktam, múlthéten. Nem hittem hogy azóta sincs, de tényleg nincs mert a rövidebb sincs 😂
Nem mondod... A hátsó lánckereket cserélhetnéd nyugodtan a következő láncal, annyira elenyészően kopik. Elsőt mindig cserélünk. Ha van csapszegvágód azzal szabd el a régi láncod, nekem az is van. Csinálhatjuk nálam is.
Nem vígasztal.120 szemes a langnal épp nincs,a bardi afam-ot hoz ki,az unixban nincs raktáron.
RK 525GXW csak külföldön van,az meg olyan mintha nem lenne,a motorakatresznek is rendelős.
Marad a 124 szemes a langtol.
És mivel még a büdös életbe nem csináltam láncot így rendeltem egy plusz nittelőt,mer elbaszom az tuti. 😂
Nos tippelek,nem vagyok szakerto.
A lanc logasa gepkoonyv szerint 20-30mm.
Nekem egy ponton 25mm,az osszes tobbin 38mm.
Ez szerintem sakk-matt. 😂
Jol tevedek?
Én is azt csináltam, amikor le kellett áttételeznem 16/46-ról 18/40-re. Elsőre csak tippeltem, hogy a 114 szemes sok lesz, ilyen próba után két tagot ki is dremeleztem és kiadta szépen.
Igy most kerdeses hogy 4 vagy 6 csapot belezzek ki? 😂
A gxw gyari,bar a regin egy 10e km el tobbet birt.Viszont ahogy neztem egy tizessel olcsobb volt az unixban a legolcsobb did helyett.legalabbis 33e korul volt meg fenn.Csak nem lehetett betenni kosarba.Nem mindegy,Kar hogy levi megvette. 😆
Maradt a did,de az dragabb. 🙄
Rajzot, leírást, vezetékelésről, biztosítékokról hol találok, Kawasaki KFX 700 quad motorhoz?
Próbáltam keresni de nemtaláltam én.
De te tudod. 😂
Ne légy pesszimista!
Új lánc, biztonságos közlekedés....
RK 525GXW csak külföldön van,az meg olyan mintha nem lenne,a motorakatresznek is rendelős.
Marad a 124 szemes a langtol.
És mivel még a büdös életbe nem csináltam láncot így rendeltem egy plusz nittelőt,mer elbaszom az tuti. 😂
Én is jól tévedtem 😠
De vigasztaljon bennünket, hogy egy jó ideig, most mindenhol 2-3 cm! 😂
A lanc logasa gepkoonyv szerint 20-30mm.
Nekem egy ponton 25mm,az osszes tobbin 38mm.
Ez szerintem sakk-matt. 😂
Jol tevedek?