Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én múltkor vettem 3 aristont. Mondjuk ebből egy junkers átfolyós helyett lesz, itthon a hajdú helyett, de megy fel mellé nem szedem le, a 3-ik már üzembe is van ott is egy hajdú volt de nem került kidobásra, mert a közös tárolóban elfért(meghajlós)
Gondolod te. Megint csak ismetelni tudom akkori onmagam, hogy szeretem nezni, amikor a forum virologusai oktatjak a szakembereket.
van egy csomó 10-25 ezer között de mind kurva messze
ami meg nem túl messze van 30+ ezer
ennyit meg nem adok érte mert úgy is ki lesz baszva a bele
egy helyen volt ingyen de az elég rozsdás volt az nem tetszett
inkább legyen 20 ezer de ne legyen rozsdás
Ó b+ ha mondod hogy még nem szereztél...felújított a szomszéd, és kirakta a fasza Hajdú bojlerét a konténerbe.
Ingyen lehet ilyeneket szerezni, felújításoknál, mert senki nem becsüli, pedig fasza meg van hozzá minden alkatrész.
arra(kezeit széttáró)
Ez a hülye is azt hisz hogy oltás nélkül kihal az emberiség?jól hülyére vették.
nem közvetlenül a dc300v megy bele
amúgy néztem kapcsolási ahol fet+ relé van az bírta a nagy ampert
bojler projekt jövőre lesz, olvashatták hogy a nem kellően forrón tartott pangó víz kurvára veszélyes a bojlerben, így majd tavasszal lesz csak beüzemelve a gázbojler meg leeresztve őszig
igaz még meg sem vettem mert nem volt a környéken egy sem
olaszt még nem akarok, azok buzik 😁
hál isten kicsit helyettesíted bogyót. Az volt ilyen remegő beszari mint te 😅 Szóval akkor fel sem tűntél 😂 A véleményetekkel kevesen maradtatok már mit baloldal a választáson.(fetrengős) Itt már csak a druszádat tudod keringőre felkérni a témával kapcsolatban(vigyorgós) Most, hogy európa legyártott 6 mrd vakcinát nem tudom milyen kényszerítő intézkedést akar kitalálni majd a kötelező beadatására. Még én sem tudom milyen stratégia adódik majd addig(gondolkodós) Hogy menekülnöm kell előle, vagy harcolnom kell ellene(gondolkodós)
Ini! A bojler, napelemes kapcsolgatáshoz nem lesz jó az ipari kontaktorod 😂
http://youtu.be/hljB9ma3ejE

Szóval szólj ha ilyet akarsz csinálni, megcsinálom neked szilárdtest relével. Az bírja.
Rolad el is hiszem, hogy te ezt hiszed.
hülye. maximum a bőrét. Mivel kiesszük belőle a macskát ilyen élelmiszer áraknál 😅
biztos zámbó dzsimit halgacc(gondolkodós)
nem(ujjával nemet mutató) Van még rajtam kívül nagyjából 8,5 millió magyar aki pont ugyan ezt el tudná mondani ha hagynák(kezeit széttáró)
Miért,40-50éve megfulladtak?
Az ember születésétől fogva gyarló, eképpen pazarló.
Én simán tiltanám a rajtakapott szeméttel tüzelőket.
minimum kormányzati szinten kellene az embereket "biztatni" erre
most láthatjuk hogy biztatják is mert a 7-800 forintos gázár mellett meg fogják keresni az alternatív fűtési módokat...
szerintem vidéken télen lesz akkora füst esténként hogy nagyjából meg lehet majd fulladni, még a nyáron megdöglött macskát se ássák el mert télen az is belekerül a kályhába 😂
Ez így van, de amíg ezt csináljuk, addig kár nádat vágni fűteni, vagy erre biztatni a másikat.
Én ezt a problémát úgy oldom fel, hogy a lehetőségem szerint vigyázok a környezetemre, nem égetek szemetet, lehetőségem szerint a legkörnyezetkímélőbb közlekedéssel járok, olajat nem öntök a csatornába hanem leadom, csak azért nem veszek új telcsit mert a régitől van újabb, és ilyenek.
tervben van egy nagyobb robogó vétel csak a napos projekt sok pénzt vitt el
szerintem jövőre veszek egyet, főleg ha ősszel összejön a 10+ kilós ponty a csatornából, mert akkor a pecát kihagyom egy ideig, inkább telifüstölöm a levegőt hogy az utánam felnövekvő libsi genyák fulladozzanak 😂
de amúgy ha mélyen magunkba nézük láthatjuk hogy egy csomó értelmetlen faszságot csinálunk hobbiból, és ezeknek jelentős többsége nem filléres
A jófogáson néztem gyorsban, amire kell ahhoz túl nagy teljesítményűek, ergo drága, ami olcsó, az meg túl nagy üresjárási kapocsfeszültségű.
egyre több helyen árulnak paneleket, úgy néz ki lassan feltöltődik a piac és ismét megy minden úgy mint eddig
egyedül a használt panelek amik kurva drágák lettek, nagyjából értelmetlen árakon árulják őket
Valaki itt korábban solar paneleket kínált eladásra. Lehet tudni, ki volt az?
(Nem, nem megyek bele a hálózatra táplálásos őrületbe, a kertbe akarok játszásiból fényjátékot összekötve egy kis pikózással.)
partvonaltól = partvonalRÓL.
Az baj veled, hogy a meglátásaid amúgy jók, csak téves következtetést vonsz le belőlük. Vagy nem életszerűt. Én is tudom, mit várnék el a kormánytól, de tudom, ha prezident lennék, sajnos sok mindent nem csinálhatnék meg, amit kibicként bekiabálok a partvonaltól.

Amúgy fura, hogy most adtad el a motorodat és most mondod, hogy minek flangálni céltalanul.
szerintem tőlem profibb módon senki sem tudja megmagyarázni mit miért nem érdemes csinálni
de
ha nem pár éves intervallumokban gondolkozna mindenki, és egy minimális kényelmetlenséget bevállalna akkor sokkal szebb lenne a jövő 50-100 vagy akár 1000 év múlva
nem kellenek ide nagy dolgok, pl egy pólót addig hordunk amíg lehet, ha van rajta egy lyuk megvarrjuk, vagy épp nem az udvaron tüzeljük el a fahulladékot, de lehetne ezt tovább ragozni hogy nem veszek ásványvizet hanem egy víztisztító készüléket(ha ihatatlan a víz) vagy akár nem flangálok motorral napokat-heteket céltalanul mert "ízirájder öcsém"
és tudom hogy senki sem fog spórolni, én sem, egészen addig amíg nem leszünk erre kényszerítve
Azzal kapcsolatban továbbra sem vitatkozom veled, hogy az észszerű felhasználás a fontos.
Azt azért megjegyezném - és csak mellékesen - hogy amíg Kínából hozatjuk a pólót meg F1 versenyeken tonnaszám égetjük a benzint, addig minden más "észszerű" felhasználás finoman szólva is csak játék a szavakkal.
Tudom, te nem F1, de van nem helyben gyártott terméked. Nekem is.
Te nem fogod behordani (én sem), az indokot biztosan meg fogod találni 23 másodperc alatt. Hétfőn megyek melózni, ha nem felejtem, akkor megkérdezem az éves elhasznált gáz mennyiségét, azt konvertálom vegyes tűzifára, megnézem, hány vagon lesz. Lenne.
persze kérdés, hogy méterben nézzem, mert akkor kéne egy gattertelep is pluszban, aztán az egyik helyen a tetőn kialakított kazánhoz vezető út kialakítását tűzifahordásra, a másik helyen meg az alagsorban lévőhöz.