Bár szerencsére nem az én osztályomon de a földszinten van egy egylégterű iroda ahol (lehet kapaszkodni a szék karfákba) 70 nő dolgozik egy helyen. Őn annak a giga irodának a közelébe sem merek menni.
az is két helyen tört szilánkosan,ugyanennél a balesetnél. egy "Z" alak maradt benne,amit lassan eltakar a visszaépülő combizom. ahogy mondod is,vannak benne gödrök,meg csomók...nem inden a helyén van
Az szar. Sajat tapasztalat, ahol mar ketto no van egy legterben, baj lesz. Imadom a kolleganoim, de en elszeparalva vagyok a masik irodaban az emeleten, nyugodtan. Dolgoztam veluk lenn egy idoben, hogy az ottani munkakat is megtanuljam. Eleg volt beloluk az az egy ev. Amilyen pletykasan b@zdmeg, az nagyon durva.
De pl sokat jarok okmanyirodaba atiratasokat, egyebeket intezni. Na ott 8an vannak, es ahogy beszelnek egymasrol mikor valaki elmegy szabira, na az a beszaras. Benn meg megy a nevetgeles mikor egyutt vannak.
En is oktattam mar ki kolleganomet, aki nalunk van 15 eve mikor ramharitotta a sajat idoigenyes szar munkajat, mert nem volt kesve megcsinalni. Fel volt haborodva, mert hogy az anyam lehetne. Ja, csak nem vagy az...
De bezzeg ha informatikai gondjuk van egybol tud mindenki keresni
A muszakin reszben szeretek lenni. A fiukkal jobban kijovok.
Igen, köszönöm a kérdést!Visszaforgattam, most jó szögben van, be is kötöttem, viszont semmi értelme nem volt igazából, mert el van törve a csiga IS, a bowden már új, mosat épp egyik ismim megy szerezni csigát, du azt szerelem, illetve az tompított izzóval is lett vmi, vagy kontaktos, vagy az izzóval van vmi, szóval az is csere meg nézelődés, ma is darabokban lesz... nagyon fáradt vagyok.
Nem nem azt kivágtam a kukába. Bár szívem szerint ha nem haladt volna el a kor már mellette én még mindig mindenre XP-t raknék. Szerintem az volt a csúcs. Egyszerű volt és aránylag stabil,
Minap öcsém gépén próbálgattam az IOS-t az valami perverzül jó csak nem barátja annak akik használja. olyan idegen az egész, de vistát semmi esetre sem.
nekem csak térdszalag szakadás meg nyúlás volt
ahelyett hogy bármit is csináltak volna(jobb helyen összevarrják a szakadt szalagot) rámtettek egy bokától pöcsig érő gipszet (1 hét fekvő 5 hét járó) aztán utána még 5 hét volt mire járni tudtam
mostani eszemmel az 1 hét fekvő után tennék fel egy térdgépet és elmászkálnék pecázni, csak akkor még nem volt rutinom az ilyenbe
amikor a vállam tört 3 hét után már fekve mozgattam hogy ne sorvadjon el minden, ott 2 hét aktív gyógytorna után kb jó is lett akkor már a leggyengébb fitnesz szalagot sokszor ki tudtam húzni
Ne is mond mikor fater neki áll gépet újratelepíteni akkor én még a faluból is inkább kimegyek de legjobb ha a megyéből. Akkor nyugalmam van. Ezt tanultam valamikor réges régen de nem tudok olyankor egy kérdésre jól válaszolni, soha.
Nalam mindig az a hiszti, hogy ha valamiert szolok, 'ne pofazz, valamibol en ezt felepitettem', csak az 20 eve volt, en meg a jelenben vagyok es folyamatosan benne. A kedvencem amikor a szamitogepes dolgokat akarja nekem megmagyarazni, mikozben a gepet alig birja bekapcsolni... Egy csomo dolgot ram harit, hogy tanuljam meg, de nem hiszi el, hogy azt ugy kell csinalni. Cseszd meg fater, csinald magad es otthagyom aztan meg Anyam keres, hogy ne legyek mar ilyen, ne is hallgassak az oregre, ne hagyjam szarban oket, de fater sosem ker bocsanatot... Most fognak racseszni, ha megyek szulni. Mar a konyvelo is mondta, hogy vigyaz a Picurra csak havi par napra jojjek mar be segiteni
Apumnak 2 éve volt egy nem túl durva mégis komoly következményekkel járó balesete. Neki egy lábán volt dupla combcsont törése. Nem is tudták gipszelni. Ő mondjuk nem sorvadt le, de az izmok nem ugyan oda tapadtak vissza mint eredetileg szóval most ha az ember jobban megnézi elég fura formája van a lábának. Ott is van izom ahol nem kéne és néha ott nincs ahol kéne. Szerencsére működik így is.
30 kg mínusz... a baj azzal volt,hogy ez a hanyatt fekvés úgy volt hanyatt fekvés,hogy tényleg 24 óra. se fürödni,sz@rni,semmiért fel nem tudtam kelni,ülni...szóval szivacsos fürdetés,pelenka...az utolsó két hétben kezdtünk fel- és kiülni,hogy készüljünk a felkelésre...untam már...
ez ismerős
amikor "kioktattam" a vasútnál a főnököm hogy neked mindent kell tudni amit a dolgozóknak, ezen felül még azt a pluszt is ami miatt főnök vagy teljesen besértődött hogy az nem úgy van.........
akkor b+ hogy a fenébe ellenőrzöd a munkánkat napi szinten?
duzzogott pár napig addig hozzám se szólt
én mindig bántóan őszinte tudtam lenni, azért nem is jutottam egyről a kettőre, plusz elkönyveltek szemét köcsögnek
morning, már tegnap este is nagyon hideg volt, és ma reggel sem lett jobb a helyzet, én konkrétan majdnem megfagytam a cordura nyári ruhámban, de nem baj. Inkább a hűvösebb, mint a 40 fok, én már nagyon vártam ezt, sokkal jobb vezetni hűvösebb időben (nekem). Ilyenkor egyébként a statisztikák szerint már mindig hűvösebb van, majd szeptemberben lesz még 1-2 hét, mikor 30 fok, aztán szépen jön az ősz, vagy egyből a tél, ki tudja, arra is volt már eset. Kitartást a munkához mindenkinek, én ma is, mint tegnap , 9 óra mérnökösködés, majd 5 óra szerelés.Egyik munkából a másikba. Van mit csinálni Pink Úrral. Kicsit fáradt vagyok, de fel kell tudni venni a tempót
Amugy elvagyok a sok dinka kozott, csak afro-magyar ne jojjon, mert egy a legtere a varonak es az irodanak
Multkor a szomszed falubol jott egy kamionsofor, kiderult, hogy kecskekkel is foglalkozik, nekem meg az ekcemas borom miatt amugy is doki ajanlotta a kecsketejes termekeket, szoval ra is startoltam hogy mit hol arul. Masnap mar hozott nekem ajandekba termekeket es hetek ota hu vasarlo vagyok nala a piacon
Ha motoros jon vizsgaztatni, akkor meg tuti, hogy kinn szorakoztatom amig varakozik es rajtam rohog mindenki, hogy ha meghallom a brummogest, mar az orrom tapasztom az ablakra, hogy huuu mi jott , mi jott, mi jott
néha verd meg, tükörből nem hibázhatsz nagyot
én közel 20 évig veszekedtem ügyfelekkel, és az idióta női munkatársaimmal(egyedül mind cukorfalat de ha már kettő van akkor vége mindennek)
aztán sikerült olyan melót találnom amit egy idomított makákó is el tud végezni aztán egész megnyugodtam
amúgy meg az összes bútoros kapja be, hétvégén összeszereltünk egy jisk franciaágyat. 5.5 óra meló volt ebből kb 2 órát álltunk a rajzot nézegeteve hogy ez meg mi a szar
végül egy deszka lett csak fordítva betéve, de szeencsére 2 pec volt a csere
plusz a csapokhoz még ragasztót se adtak szóval jó eséllyel pár hónap múlva szedhetjük szét amikor nyekereg minden mozdulatnál
De pl sokat jarok okmanyirodaba atiratasokat, egyebeket intezni. Na ott 8an vannak, es ahogy beszelnek egymasrol mikor valaki elmegy szabira, na az a beszaras. Benn meg megy a nevetgeles mikor egyutt vannak.
En is oktattam mar ki kolleganomet, aki nalunk van 15 eve mikor ramharitotta a sajat idoigenyes szar munkajat, mert nem volt kesve megcsinalni. Fel volt haborodva, mert hogy az anyam lehetne. Ja, csak nem vagy az...
De bezzeg ha informatikai gondjuk van egybol tud mindenki keresni
A muszakin reszben szeretek lenni. A fiukkal jobban kijovok.
Minap öcsém gépén próbálgattam az IOS-t az valami perverzül jó csak nem barátja annak akik használja. olyan idegen az egész, de vistát semmi esetre sem.
ahelyett hogy bármit is csináltak volna(jobb helyen összevarrják a szakadt szalagot) rámtettek egy bokától pöcsig érő gipszet (1 hét fekvő 5 hét járó) aztán utána még 5 hét volt mire járni tudtam
mostani eszemmel az 1 hét fekvő után tennék fel egy térdgépet és elmászkálnék pecázni, csak akkor még nem volt rutinom az ilyenbe
amikor a vállam tört 3 hét után már fekve mozgattam hogy ne sorvadjon el minden, ott 2 hét aktív gyógytorna után kb jó is lett akkor már a leggyengébb fitnesz szalagot sokszor ki tudtam húzni
hívd őket svédnek, aki okos levágja mit jelent
amikor "kioktattam" a vasútnál a főnököm hogy neked mindent kell tudni amit a dolgozóknak, ezen felül még azt a pluszt is ami miatt főnök vagy teljesen besértődött hogy az nem úgy van.........
akkor b+ hogy a fenébe ellenőrzöd a munkánkat napi szinten?
duzzogott pár napig addig hozzám se szólt
én mindig bántóan őszinte tudtam lenni, azért nem is jutottam egyről a kettőre, plusz elkönyveltek szemét köcsögnek
Multkor a szomszed falubol jott egy kamionsofor, kiderult, hogy kecskekkel is foglalkozik, nekem meg az ekcemas borom miatt amugy is doki ajanlotta a kecsketejes termekeket, szoval ra is startoltam hogy mit hol arul. Masnap mar hozott nekem ajandekba termekeket es hetek ota hu vasarlo vagyok nala a piacon
Ha motoros jon vizsgaztatni, akkor meg tuti, hogy kinn szorakoztatom amig varakozik es rajtam rohog mindenki, hogy ha meghallom a brummogest, mar az orrom tapasztom az ablakra, hogy huuu mi jott , mi jott, mi jott
én közel 20 évig veszekedtem ügyfelekkel, és az idióta női munkatársaimmal(egyedül mind cukorfalat de ha már kettő van akkor vége mindennek)
aztán sikerült olyan melót találnom amit egy idomított makákó is el tud végezni aztán egész megnyugodtam
amúgy meg az összes bútoros kapja be, hétvégén összeszereltünk egy jisk franciaágyat. 5.5 óra meló volt ebből kb 2 órát álltunk a rajzot nézegeteve hogy ez meg mi a szar
végül egy deszka lett csak fordítva betéve, de szeencsére 2 pec volt a csere
plusz a csapokhoz még ragasztót se adtak szóval jó eséllyel pár hónap múlva szedhetjük szét amikor nyekereg minden mozdulatnál