Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jano. Azt nem értem hogy mi a bajod. Motorozást nem írásban kell megtanulni. hanem csinálni. Itt meg a motorok iránt érdeklődő emberek beszélgetnek arról amiről éppen. Mert tudod néha nagyon ritkán mással is kell foglalkozni mint a motorokkal. Pl el kell menni dolgozni hogy legyen miből megtankolni a motort. Ha ez nem jön be akkor így jártál. Tiltsd le a lányokat meg mindenkit aki zavar és akkor nem látod a bejegyzéseket HSZ-eket és albumokat amiket az ilyen emberek raknak fel és rögtön vissza áll a lelki békéd.
Úgy látom Te ide jársz kibeszélni a családi sérelmeidet. Leesett a színvonal. Tavaly ilyenkor még Cápa oktatta a népet a motororzásra
Most meg, két csaj írogat minden hülyeséget. Megérett az oldal a pusztulásra
Persze hogy vékonyabb Ini mert biztos a sport kivitelt lett megvéve. Azon meg ki van könnyítve az anyag hogy ne legyen nehéz a szerkezet. tudod így jobb a lóerő kilogramm arány
Ez olcsó,hasonló ágyneműtartó nélkül 23-as anyagból 60 felett van.
Bár én ágyat bútorlapból nem vennék.
Fenyő vagy bükk.
Esetleg komplett régi fazonú franciaágy.
olcsó a szart, 50 rugó volt akcióban, ilyen típus https://jysk.hu/haloszoba/agyk...
én a 140 kilómmal nem mertem ráfeküdni, mondtam is neki baszki ha ezen dugod az asszonyt nem bír ki fél évet
középen a fióknál nincs semmi csak a 12es farost szűk 20 centi szélességben
nekem az ágykeret 5 centi vastag fenyő deszkából van atomstabil tűzesetet kivéve mindent kibír
kb 15 éve megy a torna rajta meg se nyekken most 40-50ből megcsinálnák ugyanezt anno egy 20as volt
annyira azért nem durva. És a mocizás is csak akkor jön elő nála ha már 3 órát szarakodott valamivel és el van már pattanva benne egy pár normálisságot szabályzó húr
A köszcsi,puszcsi szavak is mennek neki?
Hát ő lemocizik szinte mindent ami gyengébb az ő régi motorjánál. És hát míves a lista. volt NSR 500 -asa de épített 2 darab TopFuel dragsztert is. De a durva a GSXR vázba befaragott Busa blokkos rettenete volt. Az iszonyatul ment. Ami ez alatt mozog az nála csak moci. :-D Pl az enyémet is lemocizza de én már megszoktam
Mondtam hogy olyat még nem láttam,amúgy a féktárcsacsavarok most is torx csavarok.
Valszeg hogy a fakezű juzer ne basztassa.
Hát nagyon ritkán beesik a szomszéd műhelybe egy öregebb veterán közeli triumph motor. A 80-as évekből. Fogalmam sincs milyen típus. Na azon vannak olyan csavarok meg anyák amiket még képen sem láttam korábban.
Mondjuk csak a homokosok hívják mocinak.
mondd neki,húzza ki a tamponját és vágd pofán
na, én is mocizok xD
Érdekes,..................mert egyel sem találkoztam.Mocival sem meg torz csavarral sem (bár a honda deklicsavarból egy feledta a harcot és megnyúlt)Meg angol mocival sem,áh egyel sem.
nekem meg utolsó fényezésnél az egészcsavarszet is cserélve lett mocin, és eléggé bénázok még, melyik milyen, mert másabb, mint a régi/gyári és azt jobban megszokta a szemem. De ma már sztem gyorsabban fogom szétkapni, csak annyira féltem az idomokat is, idős a kicsike... :(
Mi most vettunk ott a nyaraloba egy faasztalt. Tok stabilnak tunik... Ne csessz fel, hogy szar
Amugy az agynemuik tok jok. Csak ott veszem, mert ott kaphato normalis pamut is...
Szerelőm szava járása. Sajna átragadt :-D
Csak teszi a hulyet, hogy megcsinald helyette. Es noverem ugyanez. Elkezdte a D jogsit, aprilisban(!) ki lett kerve neki az elearning. Julius vegen szol, hogy hu meg haaa de csinaljam mar meg neki, mert lejar az idokorlatja, nem volt ra ideje es ma reggel megakarta csinalni, de tele van buzi tesztkerdesekkel es nem engedi tovabb. Visszaneztem, EGYSZER lepett be, meg mikor megkapta az elerhetoseget. De ne legyek geci, segitsek a noveremnek. Mondom oke, de ezzel nem fogja megtanulni es vizsgara mar nem megyek el helyette...
Azt meg en vagyok a lusta bazdmeg
Ebben a csaladban csak Anyamban van nemi tartas es ambicio......
Inkább csukott szemmel nézek tükörbe mert szar látvány.

Pro tipp egy darab filc anyagot az oldal és a fejvég illesztése közé tenni így nem a fa a fával cuszatolódik és nem ad hangot.
Amúgy a jysk-es cuccoknál hulladékabbat a legolcsóbb sufnibolt sem árul.
Egy vevő mondta hogy csak egyszer vesznek ott mindent,a másik meg azt hogy amit hétfő-szerda közt kivisznek azt csütörtök.szombaton visszaviszik.
Amúgy olcsó.Ha erre gerjed valaki.
olyan,hogy moci,nincs
Én az Angol mocikon előforduló torz csavarokat imádom. 5 meg 6 ágú csillag csavar. Meg a mindenféle furcsaság. Azok nagyon jók.
szokták mondani: parasztnak teknika???
Fordnál már régóta(20éve is )divat...10-es csavar 13-as kulcscsal,stb
de már a folcvágen is 18-as,16-os kulcsnyílást használ....
régi jó ruszki,még négyszögletes volt...
Nekem max a win7hez van idegrendszerem, afelett mar kiadom a rendszergazdanak mert felcsesz agyilag, ugyanugy mint az iOs.
Apam elhagyta az iPhonejat mult heti nyaralason Montenegroban. Azonnal,rogvest,most menjek es vegyem neki meg a legujabbat. Ja, mondom viberre es telefonalasra bazdmeg a 350e telefon kell, de sebaj, O a fonok, presztizs kerdes (de nem ertem minek neki 256 gb memoria). Telepitsem neki ujra. Annyit fogtam ifost a kezemben, hogy esetleg ha csorgott, odasetaltam vele hogy vegye fel. Mar azzal a kib@szott iclouddal megszenvedtem, mert ikyen meg olyan kodot ker, meg elozo telefon jelkodjat, stb. Persze az oreg kb semmit nem tudott fejbol, szoval jo lanykent kitalaltam a jelkodjat (123698) a tobbit megszereztem tesomtol, mivel O csinalta meg neki az email cimeket (jelszo ontorvenyu ). Na de a draga apamnak annyi esze volt, hogy telebaszta az 5 gigas felhot a szarsagaival es nem volt kepes semmit lementeni gepre, pedig szerencsetlen telefon szolt neki, hogy televagyok... Szoval utolso biztonsagimentes 2016. oktober... Szoltam neki, hogy azota valamit feltett vagy barmi, akkor csokolom neki. Erre hogy mindent csinaljak meg neki, ami rajta volt... De azt nem tudta elmondani, hogy miket tett ra... es en voltam a hulye, hogy mikor hazajott es a kezebe nyomtam azt szart, hogy ez meg az nincs meg. Oruljon, hogy nem dobtam ki az ablakon azt a szart vele egyutt. Mert este 8kor meg az informatikust kellett csesztetnem, hogy a ceges kamerakat raapplikalja a telefonra, hogy tudjon kukkolni az oreg......
kollégám a tsz-ben .pályakezdő ...mondom,hozz egy tízes anyát! elment,hozott egy hatost(azt a tízes kulcs fogja ugye)lebasztam,picsán rúgtam,mondom azt a 17-es kulcs fogja,te ökör!
fogott egy 17-es kulcsot,oszt elment keresni