Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

😂
jövőbe látók(kezeit széttáró)
Szerinted mitől ilyen okos mindig mind a kettő(fetrengős)
Darazs vagy méh,combon harapott.
na nekem ez most másfél milla úgy, hogy én lehajulok(szemeit körbeforgató)
Mar szazszor leirtam.este 6 kor begyuj,oranken rarak 10 ig,11 ig,es masnap 6 ig meleg van,kb 19-20 fok.Egy hetig eleg a kazan melletti tarolo,amit hetvegen megpakolok kb 5-6 talicska nyaron hasogatott faval,ekkor kell kihamuzni,ami fel vodor hamut jelent.
A legnagyobb gondot az ontottvas rostely elolvadt,a 30mm es betonvas is.Alphaterm kazan,mar nem gyartjak a rostelyt.
Tudod kinek szopás?Most neked,te aki a gatyáját rákölti a gázra vagy az új fűtésrendszerre .
bazmeg ne akarjátok már megmagyarázni, hogy fával fűteni mennyire kényelmes(szemeit körbeforgató) A termosztátot sem kell "tekergetni" nem csak azért mert digitális nyomógombos hanem 2005-ben beállítottam 22 fokra azóta úgy van és tudja 😂
Még egy Musztáng?
Miért nem fűtesz gázzal?ja hogy a gatyádat ráköltenéd?Mi van a napelemekkel?ja,hogy azzal se mész sokra?
hát nekem ez csak 5 évente volt 😂
szopás az egész a mazoistáknak mint te viszont jó lehet(fetrengős)
Fenet,kb 8 eve csinaljuk,csak a rezsicsoki miatt elpunnyadtunk es tavalyelott csak kiegeszitettuk,tavaly meg csak megvettuk es lustasagbol meg olcso a gaz nem hasznaltuk fel.
De a rendszer kiepitve,fa van,jovore is szerzek.
Ha befejezik a pofozkodast,es talan visszaall normalisra lehet ujra gazolni.
Most meg most van,te lehajolnal 550e sporolasert?
ne próbáld úgy beállítani, hogy ez a legkényelmesebb fűtési mód(ujjával nemet mutató) Minden napos szopás az egész de a gáz ha lesz nem lesz megfizethető(szemeit körbeforgató)
ja nekem eddig annyi volt vele a dolgom, hogy a kazánon 1 kapcsolót felkapcsoltam amikor kezdődött a fűtési szezon amikor meg vége volt akkor meg lekapcsoltam(kezeit széttáró) Most meg arra költök milliókat, hogy 2022.-ben fával tüzelhessek(meghajlós) Hurrá előre megyünk nem hátra 😂
remélem egy mozdítás sem lesz(meghajlós) Múlt hónap közepén voltam egy hetet merenyén (gondolkodós) Arra jöttem rá, hogy kár volt annyi pénzt kiadni a tüzes barackra meg a vájt fisre(fejét fogó) Egyszerűen annyi volt a hal, hogy mind1 is volt mit raktunk fel(szemeit körbeforgató) 6 bottal 1 pillanatig sem tudtunk horgászni volt olyan mire kiértem a bottal a behordásból rajta volt a hal(hüledezős) 2 max 3 bottal horgásztunk, de úgy, hogy este 8-tól reggel 9-ig nem volt bent bot 1 nap sem(ujjával nemet mutató) 24 órában ettek a halak szédületes volt mondjuk én a 2-ik nap meguntam(kezeit széttáró) most van még egy hetes foglalásom már előre félek ha csak fele annyi lesz a hal mint júli közepén többet dolgozok, mintha követ törnék recsken napi 2 műszakban 😅
Nem,én mér 20 éve azért nem kértem mert sokkal nagyobb a függőség,minél nagyobb a függőség annál jobban be lehet szopatni az embert,és várható volt hogy ez be fog következni + a töredékéért melegebb van a házban.
És persze ti 2 éve tudtatok, hogy idén ez lesz...
Na menjetek a faxomba 😁
na hát itt se 😅
Az baj hogy csak ennyit jut róla eszedbe
Alapvetoen ja,de most?
Kb a tulfogasztasom kb 700e.Kb 1000 kobmeter.
A fa meg volt szaitva 140e,a furesz benyalt 3 liter benzint,a hidraulikus hasito meg 50 forint aramot.Pakolgattam egy kicsit.
Ha osszeadom sporoltam kb 550 ezret.Ennyiert te nem hajolsz le?
Mondtam már hogy nekem ez nem szopás,ez csak az elkényeztetett puhapöcsök érzik így.ja,és nálam garantáltan meleg lesz télen,az én tűzelőanyagom már az én birtokomban van .
Á, nem is tudtam, hogy a fa ég... 😂
Jó, akkor én vagyok a hülye, te meg szopj vele 😆
Gondolom fogalma sincs róla,annyit ért hozzá hogy tekerget a falon egy termosztátot.
Aha... igaz, a gázzal én is szoptam... ősszel lemerült az elem a termosztatban, és újra kellett programozni a heti beállítást 😁
Kb. ennyit foglalkoztam vele a télen 😀
Ezt csak az elkényeztetett hülyék hívják szopásnak.Szállítgatni?kifizetik,szóval nem gond.Hasogatni?Nincs vele probléma,testmozgás,szívesen csinálom,már ha kell.Tárolni?Nem egy panel nyolcadik emeletéről beszélünk.Begyújtani kihamuzni,kb 5 percet vesz el az életemből.Szóval ha ezeket figyelembe vesszük meg a mai gázhelyzetet és árakat,akkor igen,rohadt jó döntés volt.