Ez benne is van a szerzodesben, de irtam is, ha nem is konkretizalva, ha valtozas van a szerzodesben, de benne van a tipus, a napflemek teljesitmenye, a nyilatkozat, hogy a teto statikusan birja a rendszert, stb.
Nagyjábol van benne igazság. A telepitö cég intézi többnyire azért nincs képben senki. De igen, engedélyeztetni kellés az adott inverter tipusra és teljesitményre kapod meg hmke szerzödésed ami alpaján rákapcsolhatod az invertered a hálozatra. Mondjuk nekem a kutya nem nézte meg egyiket se hogy aznlett feltéve vagy sem.
nem kell nyomni full automata
csak akkor nyomkodják amikor valami extra van
egy ideje kalimpál nálunk negyed óránként egészkor meg elkolompolja hány óra van
úgy hiányzott mint a zöld pardonos bulik után a foltok a pöcsömről
én nem olvastam el annyit mondott a telepítő,hogy a 9kw-os inverteremet szaladós elszámolásra addig bővíthetem, jelenleg 6 valamennyi a napelemtábla(kezeit széttáró) Egyébként szerintem is fogyasztási helyre szól egy szerződés(gondolkodós)
ha az lenne az érdekük hogy a hálózatot használja a nép akkor talán el kellene kezdeni kurva gyorsan fejleszteni, de tényleg kurva gyorsan mert több évtizedes lemaradásban vannak
pl ami trafó a környékünkön van azt akkor tették fel amikor általános iskolába jártam, előtte egy sokkal kisebb volt
akkor cserélték a légvezetékeket is, emlékszem rá tök fényesek voltak
akkoriban nem volt mikro nem nem volt 2000w hajszárító, kb a hűtőszekrény volt a ház fő fogyasztója
ja és kb 30 év kellett ahhoz hogy 2 villanyoszlop közti vezetékre rátegyenek távtartókat mert ha volt egy vihar mindig összecsapta a vezetékeket és elmet az áram
régen ilyenkor fél-egy napig nem volt áram, mondjuk itt volt fejlesztés mert tettek fel automatát ami visszakapcsol
csak akkor nyomkodják amikor valami extra van
egy ideje kalimpál nálunk negyed óránként egészkor meg elkolompolja hány óra van
úgy hiányzott mint a zöld pardonos bulik után a foltok a pöcsömről
pl ami trafó a környékünkön van azt akkor tették fel amikor általános iskolába jártam, előtte egy sokkal kisebb volt
akkor cserélték a légvezetékeket is, emlékszem rá tök fényesek voltak
akkoriban nem volt mikro nem nem volt 2000w hajszárító, kb a hűtőszekrény volt a ház fő fogyasztója
ja és kb 30 év kellett ahhoz hogy 2 villanyoszlop közti vezetékre rátegyenek távtartókat mert ha volt egy vihar mindig összecsapta a vezetékeket és elmet az áram
régen ilyenkor fél-egy napig nem volt áram, mondjuk itt volt fejlesztés mert tettek fel automatát ami visszakapcsol