ne velem vitatkozzál bazdmeg. Nem repülővel szállítják a cuccot összehangolt, költséghatékony, kiépített logisztikával a videón. Vegyél egy ilyen teherautót tankold meg aztán húzzál ki vele oda szállítmányozni. Ha 1 hónap után célba értél döntsd el te, hogy az az 1-2 ezer dollár bruttó bevétel sok vagy kevés azért az útért
ez nézőpont kérdése
szerintem az 1 dollár/kg még a légi szállítmányok díjának is elmenne
szóval ha kínából idehozzák neked a tornacipöt repülőn 2 dollárért, ha a kínai biciklis postás meg 3 hónap alatt ér ide vele akkor fizetnél 600 dollárt neki csak azért mert 3 hónapig tartott az út?
Hát ha egy kicsit magadba nézel akkor az a helyzet, hogy te halnál éhen a családod nélkül(fetrengős)
A végre elhúznál a picsába 1 hónapra tudna félre is tenni egy kis aprót a család 😅
Fene tudja, elhangzik egy csomag mérésénél amit 40kg-nak mondtak, hogy kg-ként 1 dollár az ár és nincs alku, a kocsi erősen túlpakoltnak látszik minden szarral és bárhogy számol is az ürge az egész több mint 1000, de akár több 1000 dollár is lehet ami ott egy valóságos vagyon mondjuk volt valami frank-os emlegetés is ami pedig még 20 fillér sincs, de annál a csomagnál dollárról volt szó.
egyik nokia telefonon volt a reversi játék, fekete-fehér "golyók" amit át lehetett változtatni
fullhardexpert módban se volt esélye a gépnek
androidra leszedtem régen pár logikai dolgot, ide-oda húzogatós pálcikák stb, de mind gyenge volt
én azt nem értem ebből hogy lehet megélni, mert ugye pénzt nem sokat tud kérni mert nincs, de elbaszott egy hónapot az életéből egy útra
igazándiból nekem tetszene ez a nomád életvitel, engem szórakoztatna is, de halna éhen a család
Ezekért a turbo starokért az utolsó pillantokban míg voltak üzemképeseke iden sok pénzt adtak az arabok és négerek, eek még jó ha euro1-esek viszont szétüthetetlenek, az euro2-3-oknál kezdték abbahagyni a vásárlásokat mert ugye azok már nem hekkelhetők annyira ilyen körülmények között.
a sakk az kemény, és fel sem fogtam az egészet, alap lépések megvoltak, de összegészben nem láttam át
a bűvös kocka ugyanez, képtelen voltam kirakni egy színnél többet, hetekig küzdöttem vele de semmi eredmény, majd szétszedtem, összeraktam hogy meglegyen a 6 oldal aztán felbasztam a szekrény tetejére és ott rohadt amíg nem lett új szekrény a szobában
ellenben az amőba elnevezésű játékban senki sem tudott megverni az egész középiskolában sem, reggelente sokat játszottunk a kockás táblán
szóval én ilyen részleges hülye vagyok 😆
sanyííííííííí
amikor úgy gondolod a kamionozás szar ebbe nézz bele: http://youtu.be/XgjIn7jRirs
ha nem tudod végignézni, akkor pörgess bele, vannak csodálatos részek benne
szerintem az 1 dollár/kg még a légi szállítmányok díjának is elmenne
szóval ha kínából idehozzák neked a tornacipöt repülőn 2 dollárért, ha a kínai biciklis postás meg 3 hónap alatt ér ide vele akkor fizetnél 600 dollárt neki csak azért mert 3 hónapig tartott az út?
A végre elhúznál a picsába 1 hónapra tudna félre is tenni egy kis aprót a család 😅
fullhardexpert módban se volt esélye a gépnek
androidra leszedtem régen pár logikai dolgot, ide-oda húzogatós pálcikák stb, de mind gyenge volt
igazándiból nekem tetszene ez a nomád életvitel, engem szórakoztatna is, de halna éhen a család
amikor meg nem kannáztunk jött a zsír.......
a bűvös kocka ugyanez, képtelen voltam kirakni egy színnél többet, hetekig küzdöttem vele de semmi eredmény, majd szétszedtem, összeraktam hogy meglegyen a 6 oldal aztán felbasztam a szekrény tetejére és ott rohadt amíg nem lett új szekrény a szobában
ellenben az amőba elnevezésű játékban senki sem tudott megverni az egész középiskolában sem, reggelente sokat játszottunk a kockás táblán
szóval én ilyen részleges hülye vagyok 😆
Később futottam, most meg lövök.
amikor úgy gondolod a kamionozás szar ebbe nézz bele: http://youtu.be/XgjIn7jRirs
ha nem tudod végignézni, akkor pörgess bele, vannak csodálatos részek benne