Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mai kamerás mobil korban egy fotó győzne meg, amint megcsinalod ezt... a mi korunkban sztem ez nem 7koznapi
Amikor először rántotta ki a nyakam a faszi, én is beszartam, ne félj, már gondolkodtam azon, hogy ha új helyre megyek esetleg, megkérem, hogy azt ne csinálja.
Mindenesetre nagy bizalom kell a szolgáltatáshoz, én szerencsére nem tudok ilyenről.
Rólam azért ezt nem gondolod, remélem.
Teljesen szabvány alkat vagyok.
Olyat viszont tudok, akit egy ilyen CSODA csontkovacs tett toloszekbe... 😬
Ja. Vagy esetleg gibbon alkat (hosszú kar)
Hát... ha nem veszed igénybe RENDSZERESEN, akkor amúgy nem sokat ér, pont akkor jó érzés, amikor csinálják.
Mi a balett tanuló? A föld megérintése ököllel?
Ez hülyeség... 10 éves balett tanulók tudják ezt 😁
Én nem tudom, pedig hajlékony vagyok, igaz, 55 😁 de soha nem kellett még csontkovacs.
Én tudok egy ilyent. Küldök egy számlaszámot, arra MINDENEDET utald át, akkor én megígérem, hogy a nirvánába jutsz.
Ha eladod a vesédet, hasnyálmirigyedet, meg a... még valamit, akkor megígérem, hogy ott is lesz net.
Egyszer én is kipróbálnám, de azért nem megyek olyan messze el.
Hát...ez azért még nem tornász mutatvány.
most már van szóval baszhatom
még előtte valami szektába be kellene lépni hogy elérhető legyen a túlvilági lét
inikém. Ha nincs fí relétek szerintem csináld úgy, hogy a fürdőkádban ülve dobd bele a hajszárítót a vízbe(gondolkodós) Így balesetnek fog tűnni mégsem szánalmas öngyilkosságnak(gondolkodós) Szerintem megkímélnéd magad a hátralévő szenvedéstől (kezeit széttáró)
nekem néha tócsa gyűlik össze alattam annyit potyog a könnyem
kb középkori kínzás amit művel, van valami gömb végű botja az néha talál olyan helyeket hogy levegőt nem tudok venni
egyesével hallom hogy ropognak a csigolyák, a nyak tekeréstől meg egyszerűen rettegek
de egyszer kimaradt egy hónap aztán megint előjött az éjszakai zsibbadás, szóval menni kell akármilyen szar is
(fetrengős)
a hasától a cipőjét nem tudja önállóan bekötni, te meg rögtön tornászt akarsz belőle faragni 😂
😆
Az nagy baj.
Egy időben én is jártam, de csak mert jó volt, aztán akihez jártam, az abbahagyta, akkor egy év kimaradt, közben elmentem egy masszőrhöz, de az csak masszírozott, aztán egy harmadikhoz, az már ropogtatott, de az első volt a legjobb. Az nem is masszírozott, az csak tekergetett, feszegetett, csavargatott, meg egyszer kértem olyan taposásos ellátást is, na, az kegyetlen volt.
Nagyon lusta. 😆
én pl járok havonta csontkovácshoz hogy legalább a seggem ki tudjam törölni
annyit ér hogy mostanában nem romlik az állapot
Hát... napi 2* (3-5) percre is?
Lusta vagyok,tudom.
Nem kell együtt élni vele.
Meg sem próbálod a javítást.
szerintem kegyetlen meszesedek
pl a vállam max 30( 15-15 jobbra balra) fokban tudom elfordítni
Evek ota merev a derekizmaim jo resze,egy ponton folyamat merev,megtanultam vele egyuttelni.
A kormot meg ilyenkor le kell vagni tovig.
Ott a baj akkor.
Nekem evekkel ezelott rendszeresen megrandult a hatizmom egy rossz mozdulattol, mintha becsipodott volna egy ideg, de nem, elkezdtem naponta nyujtani es mintha elvagtak volna. Neha petsze van, mintha megint az izom, de abban a pillanatban elkezdem a nyujtast, par perc es elmulik.