Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam ilyet kispolákban. Első ülés ki volt véve és a hátsóról vezetett 😂
Na én csóró vagyok. Nekem nincs kipufogó az autóimon 😂
Mert mi a baj ezzel? Lemez lengőkar? Vagy a kamu kipufogó?
Vehetsz simán kínai rönót ha ez a vágyad, de ha én teklát akarok akkor miért ne vehetnék?
Neked szart sem veszek, most is asztalon a lábad 😆
nem emlékszem de ki lett rendelve pár évre vagy valami ilyesmi
biztos nem ment minden nap mert 6 évesen 400 alatt volt a futás
Aki Pécsről Pestre jár, nem egészen normális - bár azt nem írtad, milyen gyakran... heti 1x még talán OK.
fene tudja
én 20 évig ingáztam pestre
igaz vonattal és ingyen de sok embert ismerek aki vonattal és fizetősen ment
akitől haver vette a kocsit az pécsről járt pestre 6 évig, emiatt vett kis dízel kocsit, aztán amikor nem dolgozott ott eladta a kocsit
szóval simán lehet ingázni
és nem mindenki szeret pesten lakni....
Pestre nem ingazol hanem szerzel egy lakast pesten.
De. 😆
A gyoker postas bement gps -el a lakotelepre,nemtalalt meg mer a gps nem vezeti beharatba,ezert beirta hogy a megrendelo keresere kesobb kezbesitendo,es elpucolt haza.
Most meg bejon egy mokus,elemvag egy fogot hogy ilyen kell neki mert egy asztalostol vette arra negharagudott,ezert ikea konyhat rendelt ami most jon de keves az asztalos fogantyu es kene meg.Tolem.
Nem is ertem mit gondolt.
Baszki ennyi mongolidiota egy ev alatt nem volt mint most ket honap alatt. 🤔
Vagy csak kifogtam?
pl kecskemét oda vissza 100 km heti 500 évente 22 ezer
szóval egy kecskeméti 2x50km táv ingázással 2 év
és 50 km nem ördögtől való
pestre ingázni egy év....
Hatot / év. Előtte is ennyiket szoktam menni, mióta nincs erdélyi csavargászás. 2018-ban voltunk utoljára.
Te mit írogacc itt, nem horvátban motorozol?
Ja, bele gyilkoltál egy év alatt 3000 km-t 😂 Motorral többet megyek, pedig egy évben 2x veszem elő 😀
A ZOE-t teljesen el tudnám fogadni, ezt a kis görcsöt viszont semmiképpen nem. Számomra nem elfogadható kompromisszum, hagy az autózás egyetlen öröme a kassza csörgése legyen, mármint hogy mennyit spóroltam vele. Erre csak Pipinek áll fel szerintem. 😆
Ja,csak nem 7,5 millióért.
Még a 4,5 is erős túlzás.
Ha legalább kérilaci ezt megvenné nekem mindennap örömódával ébreszteném. 😂
Mert az egy kínai városi mini e autó - csak azért Renyó az embléma rajta, hogy ejuban forgalmazhassák. Sztem sokkal több ilyenre volna szükség, inkább, mint 500 LE-s Teklákra, meg ződ renccámos Porsche SUV-okra.
Meg még a fotózás, és a Clio gyilkolászása. 😆 El leszek ezekkel....
Bakker, ha oda az Argus is, akkor már télleg csak egyetlen örömöd marad, a Fidesz szapulása 😂
De a Spring így is kurva kényelmetlen volt: rövid a lábaimnak, keskeny, ráadásul azt a kurva kormányt se lehet állítgatni semerre sem.
Most már nem: orvosi javallatra vége az édességzabálásnak, sörözésnek. Jelenleg kb. 82 kiló vagyok, karácsony után még tízzel több voltam.
Inisedsz?
Kis Polskim nem volt, de 601-es Trabim kettő is. Más kérdés, hogy akkoriban 65 kiló voltam - és kényelmesnek sose mondtam volna azokat a járgányokat. 8-10 éve az ezres Yarisban is tök jól elfértem, csak pár év alatt kihíztam.
haggyadmá ezt a dumát... annak idején a kispolszkiba meg trabantba is befértél, mert akkor az volt. Most meg pöffeszkecc a klijóban - amire egy passát tulaj azt mondja, hogy szűk és kényelmetlen szar 😅
És akkor képzeld el a biztonságot, szerintem ezek lesznek az új Swiftek, amiben csak meghalni lehet, megspékelve egy akkupakkal a seggük alatt.