Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi már rég leszoktunk a Tesco-ról, pedig az itt van 400 méterre.
Drága és sz@r...
Ez a gödöllöi tecso mindig ilyen foscsomo vagy csak belefutottam?
Azt hittem ami nálunk van nem lehet alulmulni. Mondjuk pár éve egyikbe se járok a szinvonal miatt, és már kifelé jővet itt is észrevettem van lidl is a bozótok mögött:)
Adj neki hálát,nem lesz annyi rohadvány levél amit össze kell szedni. 😂
Nekem meg pusztulnak a tujáim. Mindenről O1G tehet! 😆
gondok vannak a dvcs-ben
senki nem fog semmit
egy kb 50 km szakaszon vannak ismerősök pár dévéren kívül nincs hal
ami a fura hogy rák sincs pár hete teszteltem a hallisztes bojlival, eddig minden esetben rágta ha 12+ fokos volt a víz most meg semmi
őszig a közelébe se megyek a csatornának, inkább heverészek otthon, max ha valami jelentősebb hidegfront beesik akkor kinézek egy-egy estére
Lassan a sarokba kéne állítanod azt a puskát(gondolkodós) Persze tudom, hogy nem áll meg képletesen értettem 🤗 De fel kéne már hagynod ezekkel a féle örömszerzési kísérletekkel csak a gond van vele(kezeit széttáró) Koncentrálj inkább a 10+ os pontyodra a csatornából(meghajlós) Szerintem a feleséged sem venné zokon ha végre békén hagynád már(szemeit körbeforgató) Gondolhatod mekkora öröm neki , hogy 2 naponta zaklatja egy 160 kg-s állat (fülét bedugó) Annyi a szerencséje , hogy a pók hasad miatt már nem begy be 2 cm-nél több 😅 De egész biztos vagyok benne unaloműzésnek szívesebben kötne inkább pulóvert minthogy a te igényeidet kielégítse 😅
mostanában van hogy nem sül el a puska 2 naponta, öregszik az is 😪
ott esélyes lehet férfi a körzetije (fetrengős)
mamlasz feleségénél biztos nem lassan szerintem már otthon sem 😆
nekem nem jutott eszembe nekem nincs wazzém én hallgatom a rádiót 😅
nem kérdeztem de nős vagy 50 éve és nem hallani arról hogy kacsingatna a másik oldalra
Igazad van, neked valszeg nem hagyná... 😅 de a saját dokidat kérdezted már erről? 😁
na de ezért le kell varrnod heti 2-3 alkalommal
nekem ez az opció nem játszik
Nem tudom, mit agyaltok ezen az orvosin, nekem nem kellett időpont, egyből aláírták, és még ingyen is volt 😅
A nullásról nem nagyon tucc lehajtani, ha gáz van... meg a lehajtások és a környező kisebb utak is beállnak emiatt hamar.
Vagy azt hitted, csak neked jut eszedbe, hogy majd a Waze után jól lehajtasz, és kis mellékutcán elkerülöd okosan a dugót? 😂
Direkt keresztbealltal es visszaszaladtal fenykepezni. 😆
fogalmam sincs mit ír erről a törvény de max azt tudom elképzelni,hogy valami frissen felszerelt bizonyítási kényszeres taknyos orrú gyerek foglalkozhat ezzel akit bent az őrsön meg úgy is leállítanak, hogy ilyennel ne vegzálódjon(kezeit széttáró) Meggyőződésem, hogy 3-5 10 évre kiadott doksit nem nézegeti az ember minden nap simán az emberek fele beleszalad abba, hogy lejár és nem veszi észre. Ha mindenkit börtönbe csuknának lejárt okmány miatt, hová férnének el a cigányok? Vagy amnesztiát kapnának? 😁 Mostanába annyit változott a helyzet,hogy többé kevésbé van már az emberek java részének ügyfélkapuja az meg emilen értesítés küld ha valami okmány le fog járni, forgalmi, jogsi, személyi stb. (kezeit széttáró)
ja lehajtó rész. Általában akkor van ilyen, ha valamelyik autópályán feltorlódik a forgalom baleset miatt visszatorlasztja a 0-ást is. Na de a Wazze korszakában, hogy tudsz így csecsre menni?
😅 írd trv-nek hátha érthetőbb(fetrengős)
nem olvasgattam jogszabályokat(gondolkodós) szerintem 99,9%-ban annyit mond a rendőr, hogy hölgyem/uram lejárt a jogosítványa minél előbb újítsa meg(kezeit széttáró)
gondolom vannak itt is fokozatok mert ha lejárt jogsival kocogsz az okmányirodába nem egészen ugyanaz mint amikor a pécsi lakos nyíregyházán barangol
bár én nem tudom elképzelni hogy bármelyik yard büntetne szért mert pár napja lejárt a jogsi
nálunk pl a háziorvos se fogad kb senkit azonnal ha nem sürgős eset, mondjuk ha sürgős akkor meg többnyire mentőt hív
Nesze Zoli m0as érdemes volt erre jönni 😆
Amikor tv.-t írok te a televízióra gondolsz? 😒 🙈
Te a tv-nek hiszel? Egyébként igaza van, a bevont vagy sosem volt jogsinál van a szigorú eljárás. Lejárt jogsinál enyhébb a dolog. Ne a tv-ből tájékozódj!
Ez benne van a tv.-ben? Nem tudom ezért kérdem.