Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a hidrogénre szavaznék továbbra is és gyanítom ez lesz amíg Tesla elveszett találmánya nem lát napvilágot. 😃
Én is vennék ha nem lenne a jelenlegi kínálat használhatatlan a szokásos dolgok miatt, ahogy említettem múlt héten németeknél voltunk és meglepően kevés delejhajtású van, kisvárosban voltunk és nagyban is és a lényeg, hogy nincs töltő ott ahol emberek laknak, van ahol itt is ott mondjuk több van, de a telepeken semmi, pont ahol kéne a városokban pont ott használhatatlan a lakóknak, semmit nem ér a felvágáson kívül.
Senki nem tiltotta be, kikoptak, ma is mehet akinek az van, a faluban 3 wmber használja a 2 ütemüt napi szinten.
Úgy indult hogy 48ezer, 55, 60 és most már 70+ a szett. Vicc. Ezért nem veszem már csak, nagyon drága lett.
Ciki inkabb a kinai dacsia dragan. 😆
Már a jelen.
Az hogy te a múltban élsz nem az én bajom, de azért az elég ciki hogy még Pipi is beelőzött 😂
Még szerencse hogy a benzin olcsó 😆
Én nagyon gondolkodom egy MG 5-ön...
JA-ja...amig tankerrel is jártam akkor a West Bridge hordta az omv kutakat, meg az auchant is. Ugyanazon a hidon töltöttek ahol mi a maszek kútra.
Ugyanaz van az omv-n is, az adalék más amit beleraknak, pont néhány hete kérdeztem egy ott dolgozó haveromat. Régebben jött az osztrákoktól aztán már csak a prémium jött onnan most meg már csak az adalék más. Hogy ez az adalék az-e amit a jürgenék raknak maguknak is bele, at jó kérdés.
Ezt ugatom mindig,de a piac keri.
A nagy,eros jargany az amin lehet nyereséget fogni,jobban benyeli a polgar a borsos arat ha letepi a fejet a gyorsulas.
Egy sima atlag kozepes valami nem litiumos akkuval.Mondjuk sos elektrolitos vagy a szilardtest 20 ev mulva.
De az mar nem nekem faj.
De pl eleve kizarjak a szintetikus uzemanyagokat amik ugyanannyi co kibocsajtsara kepesek mint amennyit megkotnek,vagy a hidrogen termelest megujuloval ami tarolhatova teszi,es nem draga ritkafoldfem kell bele ha a cellak katalizatorat kivaljak,de ezzel a csak akkus mentalitassal elvagjak a mas fejlesztesek utjat.
Esetleg a foldgaz vagy lpg atmeneti megoldaskent mig egyenletesebb az atmenet,foleg a hibrid es konnektoros hibridek kinyirasa is hulyeseg.
Azé ne legxél biztos abban hogy az omv kuton eddig is nem molost tankoltál.
Legalábbis a dunátol errefelé
fene tudja
én hiszek a villanyos hajtásban, még mindig azt mondom sokkal egyszerűbb egy erőmű füstjét megszűrni mint több tízezer kocsi füstjét szűrni
de mint írtad is nem 3 tonnás dögökbe kellene tenni használhatatlan nagyságú villanyos motorokat
kis könnyű kasztni, kis akku, gyors töltés, stbstbstb
simán jó lenne
Laci szerint ez a jovo szal pszt,olcso......
Pont mint a V4. 😆
plusz 3x annyi az áram ára, így gazdaságilag is értelmetlen megvenni
Ennek az lehet az oka, hogy a legszarabb is 14-15 millától indul.
Viszik mint a cukrot.........
Szoval gerinctelen ven komcsi vagy,amugy a szopfantom mellett blahai lama is vagy! 😆

http://youtu.be/KoF_veayyqg
Pont egy hete olvastam hogy 11%ról 9re esett vissza az elektromos vásárlása.
Ja, meg is haltam covidba ahogy mondtad, meg itt az összes oltatlan.Mondtál te már sok mindent.....
kabbe, megadom az 1 pontot 😅
Ha csak a közepén volt érdes az autópálya, akkor miért nem a szélén mentél? 😂
Nekem sem volt öreg, 2017-es, de már csúszkált a vége.
Szélein jó volt, ki akartam vinni még Kakucsra, de elmaradt, a műszaki miatt meg amúgy is cserélni kellett.
De neked nem is sor4 600-asod van.