Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgymeg pörög a gumipiac,a BT016 pro a hónap elejin 40e-ért vacilláltam,erre most 46e.
Valaki lője már le zselét,bidét és bogyót. 😂
A GM EV-1 1996-ban jött ki. Aztán amikor nagyon sikeres lett 1999-ben be is zúzták az összeset, nehogy elterjedjen. Ez valóban visszavetette a villanyautókat, mivel akkor már annyit tudott mint egy Leaf 2010-ben.
Amikor megvettem az F Astrámat, akkor már javában futottak az EV-1esek és úgy gondoltam a következő autóm 10 év múlva már simán elektromos lesz. Aztán 2010 környékén a Tesla, Nissan, Renault, BMW kezdett újra foglalkozni vele, és kb. most 2019 környékén vártuk a tömegek számára elérhető autók gyártásának felfuttatását, de jött a COVID. Aztán mire a COVID kifutott volna jött a háború.
De miközben villanyautót egyre többet adtak el, belsőégésű eladások csökkentek.
Hiába nem tetszik Zolinak, a kutya ugat, a karaván halad.
Me,nemcsak te laci is keszul elotte meghalni? 🤔
Dehogy jott,nennyisegileg meg mibdig lofasz,10% alatti a piaci jelentosege. 😆
szomszéd nagyon sajnálta
trabi után suzuki lett aztán párszor elkapart a csatornaparton
És szépen be is jött minden amit mondtam. Olyannyira hogy már te is komolyan veszed, és hisztizel rajta 😘
Trabantokat is hogy betiltottak. Azt ki sírja vissza? Rohadt környezetvédők, pedig isteni szaga volt a kétüteműeknek, és jóval olcsóbb is volt mint a Suzuki Swift 😆
Még 13 évig fogja is mondani - utána a dolog tárgytalanná válik. 😆
Mar 10 eve is ezt mondtad. 😆
2035 nem betiltás. Addigra simán a kutya nem fogja megvenni, ha lesz még egyáltalán gyártó aki hajlandó ilyennel foglalkozni.
Elmondtam mar 5x,kornyezetvedelmi es biztonsagi rendeletekkel baszak fel az autok arat.
Es nem a villyanyosok elterjedesevel csokkennek azok arai,ahogy te csillamponikent vizionalsz.
Tehat,ha a kaviar ara x,a csaszarszalonna meg x/15.Akkor a szalonna arat mestersegesen felemelve a kaviar arara tobb fog fogyni a kaviarbol,de attol meg szar az ize. 😆
20 éve az f astra volt 2 milla körül
ekkor olyan 70 ezer volt a fizetésem
most a f astra utódja olyan 6-6,5 körül lenne reális
de inkább 9 mint 8
Ja,az az uzlet hogy gyartanad de nem lehet,mert torvenyileg betiltjak.
Ertemen...........
Vagy te nem. 😆
Amúgy ezzel a 2-3 millás autóval ne röhögtess már.
Mutass egy új autót ami ennyibe kerül!
2.5milláért pedig megkapod a Leafemet, ha a használt elég 😘
Tessék, vehetsz Audit is
https://villanyautosok.hu/2022...
Lehet hogy vissza kéne térned a tanult szakmádhoz ha ennyire nem érted hogy működik az üzlet 😆
dákó(kezeit széttáró)
Én?
Még minimum 20 évig itt lezek mire neked már a csontjaid is elrohadnak a bagós halálod után.
Remélem minimum egyévet szenvedni fogsz előtte..........nagyon. 😍
Ja,és én,a kinaiakon morgolodni?
Csak kinai telefont és kütyüléket veszek.
Bár beengednék a 2-3 millás kinai autókat,simán venném.
Normális nem kéttonnás megfizethető benzinsekkel egyenértékű használat mellett muködő motyot mutass. 😂
Mit vergődsz még ezen? Úgyis hamarabb megmundelsz, mielőtt az utolsó benyás Dacia kigördül a gyárkapun. 😍
Te is unatkozol vezetés közben? Én olyankor előzgetni szoktam, azzal sokkal jobban telik az idő, mint a telefon nyomkodásával. 😆
Ja,de 2 modellciklus es kakukk.Igy már bele sem kezdenek.Tehát NEM lesz proliknak kisturbos,vagy csilliárdért teszla vagy gyalogkakukk.
Ha ez piaci logika akkor nem tom hol élsz.
olcsó vagy drága a kínai termék
szarok az utak, alig látom mit írok
Baszki,te csillámpóni vagy vagy csak nézel a vödörből?
Unios rendelet,35-töl nuku fosszilis motor.
Ha ez nem erőltetés akkor mi az?
"....olcso cafy drága azva kínsi termék..."

Ezt légyszi újra, mert a Google fordító sem érti, nem hogy én. 😅