Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogyis érted.
Nem is értheted, hiszen nem is tudsz róla.
Hát a fontoskodás az elég kevés.
Nem sok ember van a világon, akinek a véleményét (persze a szakmaiakon kívül) elfogadom. Max. meghallgatom.
de munkásszálló legyen a környéken!
Akkor az nálad max tizezer forint lehetett. Pár ólom horog úszó, de az is már csak egy pálclás 😅
Most költöttem egy kisebb vagyont pecacuccra megyek több hétre az idén(meghajlós)
Ezt tudtam(gondolkodós) Csak nem sejtettem(kezeit széttáró)
értem az úgy akkor más(meghajlós)
Pedig kurvára fontoskodik a csávó 😅
Szerintem má horgászni se jár.
Az nem az, az az én Józsi kollégám volt.

:-)
Ahogy írsz (fogalmazás, helyesírás és az indokolatlan mértékű szmájlik alapján) pont a te véleményed nem számít. Másé sem, de a tiéd végképpen nem.
Szia!
Látom Te is új vagy. Hát... vannak itt arcok ahogy olvasgatok... :)
Nyugdíjba ment, és olyan rohadt nagy szart hagyott maga után, hogy a helyére felvett buzit majdnem kirúgták részben az miatt.
Ugyanolyan balfasz volt mind a kettő, mint te.
ja az öreg lehet már nem is él. Valaki mondta, hogy nincs mozgás a háza tájékán aki tudta hol lakik(kezeit széttáró)
Alias Elektro-Motor
ja , aszittem, joszef pietró
az most ki?
Az nem az a józsibá de az is felszívódott
Mondtam már, addig cigányozott, h ránéztek a barna srácok és elment a kedve még a fórumozástól is.
😂
Na ezt nem hiszem(kezeit széttáró) A mi pofánkat nem unhatja senki sem (gondolkodós) szerintem szépen pokrócba csavarták meg betekerték egy kis drótkerítésbe azt belelökték a dunába (kezeit széttáró) Ez sokkal valószerűbb forgatókönyv, mint hogy unná a pofánkat (kezeit széttáró)
Van hired rola,F2?
Neccharisnya van rajta? 😂
a hozzászólásaid alapján teljesen így jött le (keezit széttáró)
hogy, hogy milyen, Hidrogén hajtású(kezeit széttáró)
mondjuk a franciákat én sem kedveltem sose(kezeit széttáró)
de mi történt vele? Fogadjunk valahogy kirúgattad vagy addig piszkáltad míg magától ment el(gondolkodós)