Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is mondtak hogy a gyartas felfuttatasa utan olcsobb lesz,de nem........
😂 nekem nem zsákutca(kezeit széttáró) kb. 40-50 e ft-ot spórol nekem havonta (meghajlós) ha meg majd ezres lesz a benya lityója akkor meg dupláját(meghajlós)
milyen szakértő az aki ki tudja számolni, hogy 2050 ben mi lesz? Biztos valami jövendőmondó féle 😅 A mai világban azt sem tudják megmondani, hogy jövő héten mi lesz 😁 Ez meg jön itt hülyeségeket vízionálni(fetrengős) Lehet 5 év múlva zsebtelepről elüzemel egy iskolásbusz vagy egy kamion napi 600 km-rel(kezeit széttáró) A földgáznak meg a kőolajnak is el kellett volna már fogyni az általános iskolai tanulmányaim szerint jó néhány éve(szemeit körbeforgató) Aztán annyi van belőle, hogy még el is adják, persze már van olyan akinek elég drágán 😅
Én szerintem ez annak zsákutca akinek még nincs ilyen eszköze(gondolkodós) Mikorra meg majd lesz addigra meg nem lesz ingyen a fenntartása 😆
😂
Még szerencse hogy a kőolajból korlátlan a mennyiség. Amiatt valahogy még sem aggódik.
2050-re egész nyugodtan kimerülhet, mert az akkuk nem égnek el, lehet új akkut gyártani belőle.
Ráadásul a fejlődéssel egyre kevesebb alakanyagból tudják ugyan azt a kapacitást.

A komolytalanság ott kezdődik, hogy lítiumból rengeteg van. Az nem fog kimerülni, mert az egyik leggyakoribb elem, tehát innen látszik mennyire tájékozatlan.
Jelenleg a nikkel a szűk keresztmetszet, de a készleteket a jelenleg bányászott mennyiségre nézhette. Ezek az anyagok eddig azért nem voltak bányászva nagyobb mennyiségben, meg csak pár helyen, mert nem volt rá igény.

De ha a Teslákat nézzük. Az eladott Teslák fele kobalt és nikkel mentes akkuval adják el. Lítium Vas Foszfát akku van ugyanis bennük, amik jóval olcsóbbak, és tartósabbak.

Illetve már kapható a Nátrium alapú akku, amihez lítium sem kell. Ezeknek az energia sűrűsége alacsonyabb, de stabil energiatárolókba nagyon jó, mert sokkal ellenállóbb és biztonságosabb mint a hagyományos lítium akkuk.
ezeket tudja mindenki vagy 10 éve
csak ugye a zöldülés nagyon nagy pénz, a fogyasztás csökkenés meg kurva nagy kiesés
gondolj bele mindenki csak akkor venne bútort amikor a régi annyira tönkrement hogy nem lehetne megjavítani
kb 5 bútorbolt lenne az egész országban
anyámék 60-as évekbeli szekrénysora még a mai mapig hibátlan, egyedül a zár ment tönkre benne, vagyis inkább csak a kulcs tört el ami jó eséllyel a kopott zár miatt történt
ha tudjátok ki a szopófantom akkor már nem fantom csak simán egy fasszopó
Mar reg konszenzusos teny itt az SM-en hogy a szopofantom te vagy.Aprilis 3 ota meg duplaszopofantom. 😂
Az te vagy a Clam haveroddal. Együtt vagytok még? 😆
Aldiban a kovaszos bagett,zsomle,coissan,almas haromszog es a kenyelangos stb a jo lidl meg jobb husaruban es parkside ban. 😆
Ja. Bénák 😂
Te vagy a szopofantom. 😆
Én szépen türelmesen vártam a soromra, még fotózni és kommentelni is volt időm 😘
Úgy hogy a Waze hozott erre.
Meg M3-as felé más fele nagyon nem is lehet menni.
A Zoliéba. 😂
😆
Akkor lófasz a seggedbe? 😂
Igaz is......nyitni kéne egy tesco kontra minden egyéb más topicot 😄
Na holnap majd letesztelem. Aldiba ritkán járok, a lidl meg mindenhol jo volt eddig csak későn vettem észre.
mi a fasz lett ezzel az oldallal? miért nincsenek már kategorizálva a szobák?
nyihaha
hehehe
fasz
picsa
Mindig is allja proli szarkupac volt.
Inkabb a lidl,meg a masik oldalt az aldi a stopshop utan ahova megyek,kiveve a lipton green zero,azert a teszkoba kell,de a madaras meg arban veri. 😡