Kemény, hogy normális kipufogó is már csak hibrideken van :-) Ma láttam egy 300e-t, azon is rendes kipufogó volt...Bezzeg az Audik...csak müanyag, krómozva és nincs is benn kipufogó, csak maszk az egész...
Tudtam hogy kicsi, de élőben egyenesen ledöbbentett. Igazán nem vagyok nagytermetű, de valahogy nem szeretnék benne 20-30 km-nél többet utazni. Egyszerűen kényelmetlen benne a testhelyzet (teljesen hátra tolt üléssel is), semmi kezelőszerv nem oda esik ahová szeretnéd.
én sosem mondtam hogy vennék villanyos kocsit de benzinest se meg dízelt sem
persze most új autókról beszélünk, én sosem vettem ilyet és nem is fogok
astra megy 2 év alatt 3 ezeret, igazándiból nekem kocsira sincs szükségem mert visznek ha meló van
de
ha mondjuk kecskemétre járnék dolgozni, és nem lenne astra, én igencsak elgondolkoznék a villanyos hajtáson, főleg hogy hétvégente "ingyen" fel tudnám tölteni, és hétköznap kellene egyszer rátölteni pénzért igencsak érdemes lenne elgondolkozni a villanyos kocsin
szóval ha évente spórolnék 2 millát az üzemanyagon leszarnám hogy évente 3x a horvát úton +2 órát meg kell állnom, amiből legaláb egyet mindenképp megállnék
a pipi féle szart láttál már közelről? a matizban jobban elférek mint abban,
persze egy 25+éves 200 ezret érő kocsinak egy villanyos bicikli se lehet előnyben árban, szóval ezt nem így kell nézni
amúgy én a napelemmel se nyűglődtem, volt pénz megvettem, nem kellett se 50 se a 100as támogatás, akkuval van problémám, de az is csak annyi hogy nincs, itt a pénz a zsebben és nem tudok akkut venni mert sehol sincs használható
Te belefeccolsz 13-15 millot egy olyan jarmube ami korlatozottabban hasznalhato mint az asztma?
Ertem hogy 85,% ok,de a maradek 15% szivas.
Aminel egy 500 ezres barmi kaocsan nem jon elo.
Es en is csak kerdezek.
Eddig mert nem szantottad be az asztmat es vettel legalabb egy pipi fele villanydacsiat?
Ha 1,5 millas akkukon es napelemrendszeren nyuglodsz nem hinnem hogy fennakadas lenne a 4,5 milla tamogatassal.
amúgy pl egy nagyvárosi futár tuti nem megy napi 300km távnál többet, mivel kurva sok a fékezés jelentős a visszatöltéssimán vállalható
ellenben aki miskolcról visz árut győrben annak nem
én nem kötekedek mint te csak kérdezősködök
az a fura hogy a fos parkside akkus szarokkal nincs gondod pedig monjuk a "felsőbb kategóriások" lényegesebben nagyobb üzemidővel bírnak
szóval részedről ez csak egy hamis beidegződés hiszen van x jó tulajdonság és van y rossz, de az y mindig nagyobb mint az x még akkor is ha nem 😂
mert ugye van a hatótáv, ami szinte mindig elég a kisebb, de nem jó mert néha kellene nagyobb is
persze az elérhető nagyobb változat meg drága, szóval hiába van nagyobb az sem jó egy más okból
Eddig az volt hogy nem lehet,dehogynem,most az hogy mindennap,de,a furgonosok mindennap csinaljak.
A kovetkezo az lesz hogy csak egy kezedet hasznalhatod ugy is megy? 😆
Minden elektromos teszten handrastol a gipszjakabig elmondjak hogy a papiron 400-500 az ha felmegy a palyara legkondival vagy futesel akkor az inkabb csak 250-300,ami utan nem negyedora pihi hanem egyora.Ha sikerul raakasztani a kismillio app es regisztracio mellett.
Egysegesiteni kene a toltest,egy rohadt bankkartyaval vegig lehet menni kb egesz europan,villannyal meg szopas a kobon a dolog.
minden nap? menne?
azért mert egy évben nem elég az 5-600km hatótáv 3-4 alkalommal, ellenben 200 napot meg teljesen jó, szerintem nem rossz kompromisszum
én is hazajöttem a fogarasról szinte "egy seggel" pedig délután 2 óra felé indultunk, határon persze megálltunk meg egyszer tankoltunk, de ez nem ment volna még heti szinten se
Nem az 1000km a lényeg, jó lenne az 500 is, ha azt megkapom 1-2 perc alatt lényegébe bármikir bárhol. De egyébként meg azért jó az 1000km, mert bár nagy csodát nem mondok vele, de akkor 1000km-enként kell tankolnom. Minél kevesebbszer annál jobb.
Nagyon messze vagy a valosagtol.
Plane ugy hogy beleraknak kisebb elemeket a nagyobbakba.
De egy divian 80 as gardrob elemet foleg a fiokost vagy Tv elemet erdemes lenne megemelni.
Guvadna a szemed. 😆
Válogatós fasz. 😂
Mikor mesz ennyit? 😆
persze most új autókról beszélünk, én sosem vettem ilyet és nem is fogok
astra megy 2 év alatt 3 ezeret, igazándiból nekem kocsira sincs szükségem mert visznek ha meló van
de
ha mondjuk kecskemétre járnék dolgozni, és nem lenne astra, én igencsak elgondolkoznék a villanyos hajtáson, főleg hogy hétvégente "ingyen" fel tudnám tölteni, és hétköznap kellene egyszer rátölteni pénzért igencsak érdemes lenne elgondolkozni a villanyos kocsin
szóval ha évente spórolnék 2 millát az üzemanyagon leszarnám hogy évente 3x a horvát úton +2 órát meg kell állnom, amiből legaláb egyet mindenképp megállnék
a pipi féle szart láttál már közelről? a matizban jobban elférek mint abban,
persze egy 25+éves 200 ezret érő kocsinak egy villanyos bicikli se lehet előnyben árban, szóval ezt nem így kell nézni
amúgy én a napelemmel se nyűglődtem, volt pénz megvettem, nem kellett se 50 se a 100as támogatás, akkuval van problémám, de az is csak annyi hogy nincs, itt a pénz a zsebben és nem tudok akkut venni mert sehol sincs használható
Ertem hogy 85,% ok,de a maradek 15% szivas.
Aminel egy 500 ezres barmi kaocsan nem jon elo.
Es en is csak kerdezek.
Eddig mert nem szantottad be az asztmat es vettel legalabb egy pipi fele villanydacsiat?
Ha 1,5 millas akkukon es napelemrendszeren nyuglodsz nem hinnem hogy fennakadas lenne a 4,5 milla tamogatassal.
ellenben aki miskolcról visz árut győrben annak nem
az a fura hogy a fos parkside akkus szarokkal nincs gondod pedig monjuk a "felsőbb kategóriások" lényegesebben nagyobb üzemidővel bírnak
szóval részedről ez csak egy hamis beidegződés hiszen van x jó tulajdonság és van y rossz, de az y mindig nagyobb mint az x még akkor is ha nem 😂
mert ugye van a hatótáv, ami szinte mindig elég a kisebb, de nem jó mert néha kellene nagyobb is
persze az elérhető nagyobb változat meg drága, szóval hiába van nagyobb az sem jó egy más okból
A kovetkezo az lesz hogy csak egy kezedet hasznalhatod ugy is megy? 😆
Egysegesiteni kene a toltest,egy rohadt bankkartyaval vegig lehet menni kb egesz europan,villannyal meg szopas a kobon a dolog.
én miskolcig megállok legalább 3x hugyálni meg egyszer enni 😂
azért mert egy évben nem elég az 5-600km hatótáv 3-4 alkalommal, ellenben 200 napot meg teljesen jó, szerintem nem rossz kompromisszum
én is hazajöttem a fogarasról szinte "egy seggel" pedig délután 2 óra felé indultunk, határon persze megálltunk meg egyszer tankoltunk, de ez nem ment volna még heti szinten se
Plane ugy hogy beleraknak kisebb elemeket a nagyobbakba.
De egy divian 80 as gardrob elemet foleg a fiokost vagy Tv elemet erdemes lenne megemelni.
Guvadna a szemed. 😆