Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki pipi 20 centi magas robogo nincs. 😂
Jaj pipi, ne legyél már hülye! Tipikus padkára állásos sérülés. Kérdezd meg az asszonyt újra hogy hogy is volt ez. Ez 100% hogy az okozta, millió ilyet csináltam már.
na itt vannak a károk e.(kezeit széttáró) Én a sérülés vastagságából adódóan egy hülye gyerek által vezetett robogóra tippelek (kezeit széttáró) igazából előtte állva nem látszik belőle semmi, mert a lökhárítóív alatti a sérülés. Jó 3-4 lépésről látszik. Azon gondolkozom, meg kéne csinálni ugyan így a jobb oldalon is azt olyan mintha gyári lenne 😅
tudod bogyesz nekem nem volt annyi időm(kezeit széttáró) Én előztem a fos kliót aztán berántotta elém a bal sávba, mert úgy döntött visz még egy cipót is a péktől(kezeit széttáró)
Ez így van.
Az neked se jutott eszedbe anno, csak néztél bambán - és csatt!
Ezt az indiai szakik agyagos földön klumpával is kipofozzák 😁
nem vészes. Az asszony jön majdnem ríva, hogy össze van törve az autó eleje (kezeit széttáró) Megyek a ház elé nézem a dákót én nem látok rajta semmit(kezeit széttáró) Mondom hol? aszondja ott alul a lökhárítónál. hát közelről nem is nagyon látszik messzebbről tényleg látni, én szerintem valami vakegér robogós belement a lökhárítóba aszt benyomta a műanyagot(kezeit széttáró) De azt sem lehet tudni, hogy hol volt meg melyik nap mert az asszony lehet csak 1 hét múlva vette észre (kezeit széttáró) Ha nem felejtem el majd rakok fel képeket(kezeit széttáró) Hogy anyukáját csinálná meg az összes robogós(mérges)
?
azt megtörték hogy rohadnának meg(fejét fogó)
szerintem ezt használtan is csak párba adják el(gondolkodós)
ha volt annyi időd akkor annyi is lett volna, hogy rányúlj a fékre 😆
hát ha annyit kellene arra a lomra költeni az már gazdasági totálkár(gondolkozós)
Vellanydáko a kovetkezo celpont. 😆
egy kis görgő neki oszt lehet ütni a következő sportkocsit 😅
Az afa mar 20 euro felett megvan,a vam nem gond.
Ja, ez egy par. De kinai.
Amikor 170 eurot mondtam darabjara, Tarozzit vagy JMP-t ertettem alatta.
Ha jo, akkor majdnem fele aron van, de a vamot is add hozza, mert 150 ojro felett lesz.
Inkabb csak nezelodok.
Ket idom es a lampa kuka,a huto felnyomodott a leomlokre,es ezek nem szepek.Nomeg az uj tukorbol kitort a lap.
A regi rozsdafoltos telopár mar benne van,felni nem serult,kuplungkar vege letort,fejidomtarto lampa fogado resze hajlott.
Valszeg a legolcsobb megoldas a hutoshoz elvitel egyengetni,kene kez crom szar,egy kuplungkar,es a meglevo R1 palyaidom felhekkelese utan eladni.Valaki csak palyazna vele.
Épitgetünk, épitgetünk?
Navarjunk,ez a forditoban párt ir,nem darabot. 🤔
https://www.ebay.de/itm/174739780507
Egyszer kiegyengettem egy briggs fűnyíró főtengelyt (kapu köldök) kolléga esztergában nézte hova nyomjak még és mikor lett jó. Évekig ment még a talicska. 😇
Mar nem a crom,a cso,erzem a huplit.
Ezt betettem epp elobb figyelesre,meg korbenezek itthon,vfr750 van 55e ert az 5mm rovidebb. 🤔
akkor kuka mert a keménykrómot nincs értelme kisiparilag megjavítani
De,gyurodott.