Jaj pipi, ne legyél már hülye! Tipikus padkára állásos sérülés. Kérdezd meg az asszonyt újra hogy hogy is volt ez. Ez 100% hogy az okozta, millió ilyet csináltam már.
na itt vannak a károk e.(kezeit széttáró) Én a sérülés vastagságából adódóan egy hülye gyerek által vezetett robogóra tippelek (kezeit széttáró) igazából előtte állva nem látszik belőle semmi, mert a lökhárítóív alatti a sérülés. Jó 3-4 lépésről látszik. Azon gondolkozom, meg kéne csinálni ugyan így a jobb oldalon is azt olyan mintha gyári lenne 😅
tudod bogyesz nekem nem volt annyi időm(kezeit széttáró) Én előztem a fos kliót aztán berántotta elém a bal sávba, mert úgy döntött visz még egy cipót is a péktől(kezeit széttáró)
nem vészes. Az asszony jön majdnem ríva, hogy össze van törve az autó eleje (kezeit széttáró) Megyek a ház elé nézem a dákót én nem látok rajta semmit(kezeit széttáró) Mondom hol? aszondja ott alul a lökhárítónál. hát közelről nem is nagyon látszik messzebbről tényleg látni, én szerintem valami vakegér robogós belement a lökhárítóba aszt benyomta a műanyagot(kezeit széttáró) De azt sem lehet tudni, hogy hol volt meg melyik nap mert az asszony lehet csak 1 hét múlva vette észre (kezeit széttáró) Ha nem felejtem el majd rakok fel képeket(kezeit széttáró) Hogy anyukáját csinálná meg az összes robogós(mérges)
Ja, ez egy par. De kinai.
Amikor 170 eurot mondtam darabjara, Tarozzit vagy JMP-t ertettem alatta.
Ha jo, akkor majdnem fele aron van, de a vamot is add hozza, mert 150 ojro felett lesz.
Inkabb csak nezelodok.
Ket idom es a lampa kuka,a huto felnyomodott a leomlokre,es ezek nem szepek.Nomeg az uj tukorbol kitort a lap.
A regi rozsdafoltos telopár mar benne van,felni nem serult,kuplungkar vege letort,fejidomtarto lampa fogado resze hajlott.
Valszeg a legolcsobb megoldas a hutoshoz elvitel egyengetni,kene kez crom szar,egy kuplungkar,es a meglevo R1 palyaidom felhekkelese utan eladni.Valaki csak palyazna vele.
Egyszer kiegyengettem egy briggs fűnyíró főtengelyt (kapu köldök) kolléga esztergában nézte hova nyomjak még és mikor lett jó. Évekig ment még a talicska. 😇
Amikor 170 eurot mondtam darabjara, Tarozzit vagy JMP-t ertettem alatta.
Ha jo, akkor majdnem fele aron van, de a vamot is add hozza, mert 150 ojro felett lesz.
Ket idom es a lampa kuka,a huto felnyomodott a leomlokre,es ezek nem szepek.Nomeg az uj tukorbol kitort a lap.
A regi rozsdafoltos telopár mar benne van,felni nem serult,kuplungkar vege letort,fejidomtarto lampa fogado resze hajlott.
Valszeg a legolcsobb megoldas a hutoshoz elvitel egyengetni,kene kez crom szar,egy kuplungkar,es a meglevo R1 palyaidom felhekkelese utan eladni.Valaki csak palyazna vele.
https://www.ebay.de/itm/174739780507