ezekkel az a baj hogy nem tudja eltolni és már csak kibaszásból rábassza a féknyeregre párszor
és máris ott a több 10 ezres kár plusz ha nincs szerencéje az útnak ott vége is van
a lánckeréken meg hajlik a lánc nem sérül semmi
Hátrafelé indult el a motorral? Sztem csak tolatott lábbal... de az is elég volt ezek szerint.
Egy robogós a szemem láttára ugrott egy tripla Axelt a zár miatt 😁 Sétáló utca, kijött egy kávézóból, hagyagul felugrott a robira, gáz, és csatt😁 de gyorsan felpattant.
azért sokkal drágább az új
legalábbis ahol kehet kapni
pl van ahol 68 a sharp 375w de készleten nincs, ahol meg van ott 76
így jártam egy másik típussal is addig tudott olcsóbban amíg nem akartam azonnal érte menni
Nekem mozgás érzékelős van, ezért nem kell rá emlékeztető, mert állítólag megszólal, amint megmozdítom a motort....na én gyorsabb voltam mint a riasztó 😂
Nem én követtem el a balfaszságot , én már csak javítom a bajokat ! Soha nem használtam tárcsazárat ,ha használnék is , tuti hogy az emlékeztetővel együtt lenne alkalmazva , hogy ilyen ne történhessen ! 😢
Szai Zoli!
Csabi nagyon jól dolgozik, kicsi pénzért pikk-pakk patent munka, és valami nagyon vágja a műanyagok összetételét. Tudod barátom mindenemre veszek tárcsa zárat, na meg emlékeztetőt, én sem leszek fiatalabb... na meg a tolvajok dolgát sem könnyítem meg. 😇
adok egy 10 sörös tanácsot:
ha véletlen megvan a tárcsafékzár baszd ki a gecibe
vegyél helyette egy jobb minőségű lakatot és a lánckereket lakatold le
láttam olyat ahol a féknyerget baszta össze a tulaj, meg a motor oldalát mert letette a földre
nekem ilyen van, ezt elég nehéz kinyitni: https://www.kamionshopkft.hu/B...
Hogy tanuljatok más kárán ! Az előző gazda felrakta a tárcsa zárat, sajnos emlékeztető spirál nélkül ! Meg is lett az eredménye mert elindult a mocival amit a 100 e ft-os sárvédő nagyon megbánt ! Kitört belőle egy jókora darab ! Szerencsére Csöndes Csaba műanyag doktor orvosolni tudta a problémát,akit Pocsesnak köszönhetek hogy megismertem ! Szóval elkészült a sárvédőm, még kell egy sprayt kevertetnem és rendben lesz, ki lehet pipálni ezt a hibát is ! 🤔 🙂
és máris ott a több 10 ezres kár plusz ha nincs szerencéje az útnak ott vége is van
a lánckeréken meg hajlik a lánc nem sérül semmi
Egy robogós a szemem láttára ugrott egy tripla Axelt a zár miatt 😁 Sétáló utca, kijött egy kávézóból, hagyagul felugrott a robira, gáz, és csatt😁 de gyorsan felpattant.
legalábbis ahol kehet kapni
pl van ahol 68 a sharp 375w de készleten nincs, ahol meg van ott 76
így jártam egy másik típussal is addig tudott olcsóbban amíg nem akartam azonnal érte menni
Amúgy elég életidegen volt azon a mordor szerű környéken a Ferka, gondolom azért nem mert megállni 😆
Én már holnap itthon vagyok, baszatom egyet... péntek meg majd kiderül jön a ramatyabb idő megint bassza+...
Csabi nagyon jól dolgozik, kicsi pénzért pikk-pakk patent munka, és valami nagyon vágja a műanyagok összetételét. Tudod barátom mindenemre veszek tárcsa zárat, na meg emlékeztetőt, én sem leszek fiatalabb... na meg a tolvajok dolgát sem könnyítem meg. 😇
ha véletlen megvan a tárcsafékzár baszd ki a gecibe
vegyél helyette egy jobb minőségű lakatot és a lánckereket lakatold le
láttam olyat ahol a féknyerget baszta össze a tulaj, meg a motor oldalát mert letette a földre
nekem ilyen van, ezt elég nehéz kinyitni: https://www.kamionshopkft.hu/B...
De Poroszló környékén én is előztem vele Ferrarit pontosan ugyan így.