Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te szerencsecsomag, ne a horpadás felsőpontját nézd, ha egy 30centis valaminek ment volna neki akkor te most 50 centit mérnél.
Azt te csak úgy gondolod: és ha oda ment a nej a postással romantikázni?
Hirtelen nem tudok, de bőszen keresek!
Ennyit megérne a buli nekem. 😆
na mind1 én veletek ellentétben megfejtettem a rejtélyt mind1 mi veszett el bennem vagy mi nem 😂
Pipikem,egy CSI nyomozo veszett el benned,csak kar hogy senki sem talalja meg. 😆
Úgy mondom én robogóra tippelek, mást nem igen tudok elképzelni. Fatuskók nincsenek sem parkolóban sem út szélén nálunk 31 cm magasságban, sőt semmilyen magasságban. Homokúton, erdőben meg nem járt az autó (kezeit széttáró)
pedig ez akkor is úgy néz ki mint amikor a zsigulival felugrattam egy kidőlt fára mert nem láttam a fűben
robogó kerék elégé burkolt, kellenen lenni mindenféle egyéb karcnak is ha már ennyire megsérült
vagy ha ilyen mizse víz flakon szilárdságú az a műanyag akkor az is elképzelhető hogy valami kisgyerek nekiment a dömperrel
na gyerekek ez az autó 98%-ban Nagykőrösön használódik erre is lett megvéve. Szóval van benne 4000 km december óta kb. 4 szer volt kecskeméten nagyjából ugyanennyit cegléden.(kezeit széttáró) Szóval aki nekem tud mutatni a 3 városoban olyan padkát vagy bármit ami 31 cm magas annak fényesre nyalom a picsmogóját 😅 Akár le is videózhatjátok meg is oszthatjátok a neten 😂
Ott van a horzsolás még a szellözőrács alatt is
Ha egy ekkora kerék találja el, akkor az a felső él eltűnik. De itt inkább egy púp van ott. Ne légy hülye, nézd meg jobban, feküdj alá. Egyszer fel ment rá, meg egyszer letolatott, ott lesz a nyoma ha befekszel a lökhárító alá és megnézed. Hidd már el,tipikus sérülés.
na ez tuti nem ilyen, akkor tört volna feljebb is a robogón nem ilyen különálló a kerék
Hol ástátok el a tetemet?
szerintem alászorult azt a fasz kicibálta onnan a kormány ide-oda rángatásával. (kezeit széttáró)
Na mind1 csináltam nektek helyszíni fotózást 😆
eltűnt a beírásom...
Szerintem ha jobban megnézed, mintha még a képen is látszódna, ott vannak a beton okozta karcolások. Robogó akkor jöhetne képbe ha az már a földön fekszik. Itt egyértelműen lentről jött a behatás.
Ezt nem értem. Áthajtott a robogón? Vagy hogy került így alá? 😂
Felőlem, hiheted azt hogy egy robogós volt. Nekem mindegy
Én egyrészt hiszek az asszonynak, mert az elmúlt 20 évben nem adtam még rá okot, hogy füllenteni kelljen nekem másrészt, nincs ekkora oszlop a fődön ami ezt okozhatta volna ha csak ki nem ment az erdőbe rallizni a tuskósorok között. Ha meg úgy volt az remélem nem az én erdőmbe volt mert ha a favágó ilyen magas csikket hagy meg, oda a haszon a legértékesebb törzsből 😅
Igen, melegíteni és görgőzni.
műanyagot is hegesztetek? na nem mintha elvinném balatonfelvidékre csak érdekel(kezeit széttáró) Próbáltam felülről megnyomni 1 seprűnyéllel hátha visszapattan de ez nem az a fajta műanyag (kezeit széttáró) Gondolom ezt melegíteni kell(gondolkodós)
Mondtam, ne legyél hülye!Robogós, mi? Na neee
tudod nálunk úgy van ez, hogy elmondja az asszony ha valamiben Ő a hunyó (kezeit széttáró) nem vettem még le a fejét sosem még csak a hangomat sem emeltem fel sosem (kezeit széttáró)
padka nincs ekkora a világon te agyatlan. A robogó na az pont ekkora múltkor hozzápróbáltam 1-et(kezeit széttáró)
Meg padka sincs! Ellenben járdaszegély az van.