Én egy évben kb 1x jutok el ilyen nívós helyre, tegnap eljött az idei év ezen napja… 😂 hát a krumpli olyan sótlan volt, hogy ehetetlen… 😂 ra kellett segíteni…
A többivel nem vitatkozom 😂
Még mindig hideg. Nem ez volt a téma, de a diagnózisom stimmel. Tényleg olyan ingerlékeny vagy mint egy bagós, ha nem kapja meg a nikotin adagját...menj igyál egy kólát mert leesett a vércukor szinted 😘
Istenem… mivan az asszony megint nem engedett közel magához hogy ilyen gyökér vagy?
Próbálj már értelmezően olvasni. Nem a cukrot védtem. Pláne hogy le is írtam, a kólában nem a hagyományos értelemben vett cukor van, nem kockacukor mint a képeken. És igen, én inkább megiszom azt a szőlő-gyümölcscukor bombát mint az édesítőszereket. Ez nem függősèg hanem egyszerű tudatosság. 90%-ban vizet iszok, ha szomjas az ember, víz kell. Ha energia kell akkor ott a kóla.
Mondjuk az hogy ennyire véded és remegsz a cukor után, nálad is komoly függőséget feltételez. Komolyan mint egy rossz bagós, aki mindenáron meg akarja magyarázni nekem hogy a dohányzás egészséges, nem attól van gégerákja 😂
Ennek egyszerű oka van, egyszer ettünk svédeknél mekiben és ahogy átszámoltam az árak nagyjából azok voltak mint itthon, ott is csövikkel volt tele, de a lényeg, ott azt az árat a csövi megengedheti magának míg nálunk legfeljebb egy középosztálybeli hisz ahogy Pipi is írja egy embernek kerül legalább 4-5000-be egy kaja ami biza egy hazai dolgozónak is túl sok és talán havonta 1x tud oda menni.
Azért ezzel a kólában a cukor vagy az édesítővel lehetne vitázni. Mivel ugye nem finomított cukor van benne mint ahogy az elrettentő képeken szerepel a kockacukor. Az édesítőszer is felborítja az inzulin háztartást. Az egyetlen dolog a kalória ami több a simában… kinek mit ér meg. Én inkább kevesebb de rendes kólát iszok, cukorral mint a sok édesítőszerest.
Nekem ilyenkor inkább a kút, csoki-műzli és mehet.
A meki igazából egy szar. Lehet szépíteni de egy moslék. Én is szoktam enni mert van amikor nekem is ez a legkisebb rossz. Én hogy jól lakjak bőven 3000-et fizetek. Ha beülök egy rendes hamburgerezőbe, ott is ennyit fizetek de egy ezerszer jobb burgert kapok.
Na téged is jól függővé tettek a szarukkal 😆
Nem a hazai termelő, a gond, hanem minden más.
Csak a buciban több cukor van mint a napi ajánlott bevitel.
Aztán azt nyakon öntik a szósszal ami lényegében cukros olaj, ízfokozó, állag javító, meg valami fűszer.
Ennek köszönhetően a saláta is egészségtelen lesz nálunk.
Erre eszel egy kis sültkrumplit, ami mint tudjuk az egészséges kiegyensúlyozott táplálkozás jelképe a tömény keményítő (cukor) olajban tocsogva, és túlsózva, hogy igyad a kólát ami megint egy diabéteszre elegendő cukrot tartalmaz és a szomjat nem oltja, de legalább jó hideg, hogy ne érezd mennyire posvány és túlcukrozott. Avagy Coca cóla jéghidegen az igazi.
Ehhez jön hogy mindegyik meki kaja ugyan olyan mekdonáldsz ízű. Hiába variálnak állítólag. Még a BBQ ami kilóg mert abba több füst aromát tesznek, meg kicsivel több kapszaicint.
A zöldség meg két papírvékony paradicsom, egy csoffadt saláta levél...fele, pár karika hagyma.
Ja a sajtot majd el felejtettem. Nem tudom miből van de tuti nem sajt. Se íze, se bűze, (vagy csak elnyomta meki íz) csak azért rakják bele, mert a szószban nem volt elég hidrogénezett növényi zsír.
Ezt még leöblíted egy növényi zsír, cukor, tejpor, keverék fagyival, amit nyakon öntenek cukor, aroma, színezék, guargumi sziruppal, és kész a kiegyensúlyozott táplálkozás 😂
Belegondolok, tényleg a szendvics a legegészségesebb még 😂
A kedvenc bigmekkedben meg tuti nem marhahús van, vagy még a szarvát is beledarálták.
A drágább szendvicsekben legalább hús van.
Bemész a teszkóba, veszel friss darált marhahúst, pár bucit, valami saláta keveréket, paradicsomot, hagymát, rendes sajtot, serpenyőben kisütöd a húspogácsát, só, bors, összerakod, némi majonéz, (de van haburger szósz is) ezerszer jobb kaja mint a mekdönci, és nem kell felütni azt a csoffadt adagot sültkrumplival és lóhugy üdítővel, hogy legalább addig jólakva érezd magad amíg elhagyod az épületet.
Mondjuk a meki nem olyan rossz,pl ausztria,motoros tura egyedul.
Ott is az atlag vinersnicli 20-30 euro egy fel-haromnegyed ora es hat kb mint nalunk olyan a minosege,atlagettermbben.De ezt azert nem lehet elszurni,de nem is kiemelkedo.Ez also hangon egyora.
Ha az ember delutan 5 kor zell am see-ben van,varja egy glocner es a szallas meg obertauern alatt van marad a meki 20 perce es GO. 😄
Hát, hogy mind fullon, az egy olyan dolog, mint azok a cikkek, amiket itt olvasni. Pl. a top 10 eladott motor és társai.
Erre csak azt tudom mondani, hogy Justin Bieber-nek 90 millió követője van, David Bowie-nak meg 6.
Vegulis nem hanyta-fostam tole de nem,nem maradtal le,atlag 90 es evek kozepi sztendert hozza szinte mindenki.
A dobogokői bufes nem,ott inkabb a 80 as eleji zsiroskenyer keseru voroshagyma,fonnyadt virsli vasmelegirore huzott felszaraz kiflibe dugva mustarral fele hotdog a jellemzo,legalabis 4-5 eve. 😁
hamburger az hamburger ez meg meki. tök más az íze kb. mint ha almát hasonlítanál banánnal. Nem rossz az alma sem de én szivesebben megeszem a banánt. Az, hogy szemét vagy szenny étel hát nekem ez sem meggyőződésem. Ha csak a fele igaz ami a promóban benne van akkor egészségesebb bármi másnál. Hazai termelőtől származó, húsból, zöldségből, tojásból áll. A szószok kecskeméti univer. Egyedül a 10 ft-os papír szívószáltól vagyok kiakadva mert annyira zöldek lettek már ezek is, hogy minden papír. Azzal meg sz.r szürcsölni. Én hordok a kocsiba műanyag szívószálat és azzal támadok 😅 Mondjuk heti 2x-er meg is fordulok mekiben. szerencsére kecsón nyitottak még egyet most megint 3 meki van és mind fúlon (gondolkodós)
Hat,ami jobb kezmuves hamburger mondjuk jo kozepes fajta zing 1600-2500 kozt van.Csak a burger,persze a magyaros szocreal csoffadt buci,kaposztasali,kecsopmustar,akciosfagyasztotthuspogacsa kombo olcsobb barmelyik dzsuvaburgeresnel.
Pl esztergomi a fouton a bazilika feleva kanyarnal. 😁
Szoval nem egy lapon van.
Nem ezt mondtam. Csak egyrészt kissé Bárdi autós hozzáállás, hogy kupon nékül 4-5 ezer, ami kuponnal 3-ból megvan. Másrészt (ugyan nem ismerem az árakat az ország többi részén de) amennyire én láttam, normális, független hambis helyen 3 rugóból kupon nélkül nem keksz méretű hamgurgerrel szúrják ki a szemem.
A kaviáros lazacot meg egye, akinek Imre az anyja.
A többivel nem vitatkozom 😂