Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a szemed legyen pontos ne a gép 😉
Nálunk is van hidraulikus egyengető gép, de az csak kapu, kerítés szintet tud. Telónak nem elég pontos.
https://www.ebay.de/itm/144364...

Osztrák. Kibírható ár, vámmentes.
pakisztáni cigó gyerekek simán kinyomkodják 10 perc alatt egy préssel

amúgy ha lenne rendes szaki itthon az is megcsinálná ám, kicsit meg kell melegíteni és máris ki lehet egyengetni, gondolom a króm nincs rajta meggyűrődve
Egyszer Etz-vel jártam így, de nagyon fájt! Elénk ugrott egy bambi. Annyi idő volt, hogy visszaengedtem a gázt. 🤕
Kétlem, hogy ezt ki lehet egyengetni. Bontott villa esetleg... 96-os F3 / PC31 ez, ugye?
No,a terv az lenne hogy lehet ezt az osszeget lejjebb faragni. 😄
2 x 170 euró - ha az alu egyben van. Plusz az aprólék, pl. csúszópersely, szimmering...
Hmmmm......lehet igazad. 😆
Innen úgy tűnik! Pár sör után is 🙃
Azt mondod? 😆
Huhh bazz! Ez szemre sem jó.
Ez megpittyedt....... 🤔
De egész délután szereltem, és jó lett. Öröm bódottág. Holnap új bekezdés, nagy betű
Ő már felkapatta vele a benzint, neked könnyű dolgod volt. 😀
Persze én meg fát kitermelni voltam, ráadásul beokádott a láncfűrészem, így csak fél napos lett a program. Eszembe jutott hogy inkább mentem volna motorozni.
Dodor a Sláger FM-en
http://youtu.be/R1SClmEvI3s
én ma beindítottam a fűnyírót
tegnap basztatott a nej hogy neki nem indul, én lusta voltam evvel foglalkozni
ma átültettem egy fát mert jobb ha a házat árnyékolja mint a napelemet, aztán ott vigyorgott a 6 lovas ördög, egy húzásra indult, nem is értem mit tudott evvel ennyit kínlódni a nej....
kicsit olyan volt mintha dízel lenne induláskor pöffentett egy kevésbé diszkrét feketét 😁
A Mecsekben szép idő volt, csak déltől rohadtul megerősödött a szél. Közel 290 km azért mai s meglett - idén lassan összejön az első 800. A motorba meg "bele fordult" a hetvenezer. 😆
Jó is volt a vajas kolbászos kenyér. 😊
És természetesen erről is a fidesz tehet.
de azok már gimiben kiközösítették. Ő volt az akivel jóízűen lehetett szívózni minden nap.(óranézegetős) Minden reggel elvették tőle a megkent kolbászos szendót 😂
Ja, ott vigyoroghatott volna a bálna tövében az eredményvárón, azt a semivel énekelhette volna a Kossuth Lajos azt üzentét 😂
kecsóra mikor ér?
Bár remélem sem a mozi sem a cirkuszi sátor nem ázik be(fetrengős)