pakisztáni cigó gyerekek simán kinyomkodják 10 perc alatt egy préssel
amúgy ha lenne rendes szaki itthon az is megcsinálná ám, kicsit meg kell melegíteni és máris ki lehet egyengetni, gondolom a króm nincs rajta meggyűrődve
Persze én meg fát kitermelni voltam, ráadásul beokádott a láncfűrészem, így csak fél napos lett a program. Eszembe jutott hogy inkább mentem volna motorozni.
én ma beindítottam a fűnyírót
tegnap basztatott a nej hogy neki nem indul, én lusta voltam evvel foglalkozni
ma átültettem egy fát mert jobb ha a házat árnyékolja mint a napelemet, aztán ott vigyorgott a 6 lovas ördög, egy húzásra indult, nem is értem mit tudott evvel ennyit kínlódni a nej....
kicsit olyan volt mintha dízel lenne induláskor pöffentett egy kevésbé diszkrét feketét 😁
A Mecsekben szép idő volt, csak déltől rohadtul megerősödött a szél. Közel 290 km azért mai s meglett - idén lassan összejön az első 800. A motorba meg "bele fordult" a hetvenezer. 😆
de azok már gimiben kiközösítették. Ő volt az akivel jóízűen lehetett szívózni minden nap.(óranézegetős) Minden reggel elvették tőle a megkent kolbászos szendót 😂
Osztrák. Kibírható ár, vámmentes.
amúgy ha lenne rendes szaki itthon az is megcsinálná ám, kicsit meg kell melegíteni és máris ki lehet egyengetni, gondolom a króm nincs rajta meggyűrődve
http://youtu.be/R1SClmEvI3s
tegnap basztatott a nej hogy neki nem indul, én lusta voltam evvel foglalkozni
ma átültettem egy fát mert jobb ha a házat árnyékolja mint a napelemet, aztán ott vigyorgott a 6 lovas ördög, egy húzásra indult, nem is értem mit tudott evvel ennyit kínlódni a nej....
kicsit olyan volt mintha dízel lenne induláskor pöffentett egy kevésbé diszkrét feketét 😁
Bár remélem sem a mozi sem a cirkuszi sátor nem ázik be(fetrengős)