ha lenne a bagósnak még 2 éve összetenné a kezeit,neki már felesleges 20 plusz évben gondolkodni. ráadásul örökös sincs a cígók fognak beköltözni házfoglalással azok meg egyébként is az oszlopról lopják az áramot, szóval nekik sem kell a napelem mert még vasba se tudják leadni.
Biztosito fizeti,nekem meg ugrik M1-2-3 ba,fasz se tuggya.
Valszeg betolja szervizbe oszt csinaljak.Nem hinnem hogy kis joska takolja mocsolád alson.
Meccseljek le.
Dehogynem, azt majd ha másnem a pótszemle megmondja. Ezeknél a mai autóknál sajnos több dolog sérül mint ami látszik, meg aztán jönnek a buktatók hogy pl tető vázat csak egybe lehet cserélni stb.
igen olyasmi. ha nem lennék lusta előkeresném a szerződést meg a számlákat valahol pontosan benne van a teljesímény nekem táblánként mintha 317 rémlene az létezhet? az inverter 9 es tehát bővíthető. Pont a vellanyautó miatt rakattam nagyobb invertert, mnodom majd ha valamikor lesz. Nem gondoltam, hogy viszont az ilyen hamar lesz.
Mivan??? Te normális vagy? Neeem ezt nem így kell előadni!
Tessék, készülj fel ebből a cikkből aztán várjuk a beszámolódat!
Egy a lényeg, TE soha nem lehetsz hibás 😂
https://totalbike.hu/magazin/velemeny/2012/03/24/hogyan_meseljunk_motoros_balesetet/
Nem.Semmi csuszas,olyan hirtelen allt meg a sor hogy rafogtam a fekre es csatt.
Utolag visszagondolva,nagy reszt az en hibam,ha csak csorgok a forgalommal es nem keredgelem a lukakat tobb ido van mindenre,de ez a 25 eves fek sem a legfaszabb.
Eleg kemeny,mintha egy fat huznal erosen.
Valszeg elszoktam a butabb rendszertol,ennyi erovel a streeten nem kellett volna a mustang sem a fejreallashoz.
De lenyeg hogy legfobb az en hibam.
Ha csak megyek a forgalmmal nincs gaz.
Valszeg betolja szervizbe oszt csinaljak.Nem hinnem hogy kis joska takolja mocsolád alson.
Meccseljek le.
Ez jobb? 😂
Tessék, készülj fel ebből a cikkből aztán várjuk a beszámolódat!
Egy a lényeg, TE soha nem lehetsz hibás 😂
https://totalbike.hu/magazin/velemeny/2012/03/24/hogyan_meseljunk_motoros_balesetet/
Utolag visszagondolva,nagy reszt az en hibam,ha csak csorgok a forgalommal es nem keredgelem a lukakat tobb ido van mindenre,de ez a 25 eves fek sem a legfaszabb.
Eleg kemeny,mintha egy fat huznal erosen.
Valszeg elszoktam a butabb rendszertol,ennyi erovel a streeten nem kellett volna a mustang sem a fejreallashoz.
De lenyeg hogy legfobb az en hibam.
Ha csak megyek a forgalmmal nincs gaz.