Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha lenne a bagósnak még 2 éve összetenné a kezeit,neki már felesleges 20 plusz évben gondolkodni. ráadásul örökös sincs a cígók fognak beköltözni házfoglalással azok meg egyébként is az oszlopról lopják az áramot, szóval nekik sem kell a napelem mert még vasba se tudják leadni.
Faszt eszel ilyen sokat ott?
Biztosito fizeti,nekem meg ugrik M1-2-3 ba,fasz se tuggya.
Valszeg betolja szervizbe oszt csinaljak.Nem hinnem hogy kis joska takolja mocsolád alson.
Meccseljek le.
Dehogynem, azt majd ha másnem a pótszemle megmondja. Ezeknél a mai autóknál sajnos több dolog sérül mint ami látszik, meg aztán jönnek a buktatók hogy pl tető vázat csak egybe lehet cserélni stb.
havi 5 ezres számlára én nem kínlódnák napelemmel. nekem az 1 evés a mekdöncibe
180-as munkaaksiért egyáltalán nem drága. nekem a 75-ös optimám 100 felett van
azt a 2 fát ki köll baxni rakni redőnyt meg klímát
Te komolyan vetted???
Nagyon pro vagy,szerinted akkor a csomagter zsaner vagy nyitomechanika nem tom a szakszot nem serulhetett? 🤔
Így akkor csak kb 500ezer és 1 milla közötti a kár.
igen olyasmi. ha nem lennék lusta előkeresném a szerződést meg a számlákat valahol pontosan benne van a teljesímény nekem táblánként mintha 317 rémlene az létezhet? az inverter 9 es tehát bővíthető. Pont a vellanyautó miatt rakattam nagyobb invertert, mnodom majd ha valamikor lesz. Nem gondoltam, hogy viszont az ilyen hamar lesz.
úgyvan hazafele jövet mexámoltam messziről, 18 db. Nekem úgy rémlik olyan 6 kw körül van
A darutervezok? 😆
Mind! 😂
kényszertargoncás vagyok. akkor én is?
Itt aki elverhetett volna valakit az a "Mustangos buzi" amiért belement az a hülye motoros.
Realisan nezzuk kb 90% hogy a motoros a hulye.
Ja,amugy tuti O1G volt.
Ez jobb? 😂
Nem vesz ket 10x5 centin karcos fenyezes,a duiffuzor alul elrepedt,es a teto tarto egyik keresztvas rendesen elhajlott.Ez volt a leglatvanyosabb.
Megmondta Ini: mind! 😆
Mennyi kárt tettél abban a gyönyörű kocsiban?
Mivan??? Te normális vagy? Neeem ezt nem így kell előadni!
Tessék, készülj fel ebből a cikkből aztán várjuk a beszámolódat!
Egy a lényeg, TE soha nem lehetsz hibás 😂
https://totalbike.hu/magazin/velemeny/2012/03/24/hogyan_meseljunk_motoros_balesetet/
Ahh,ők jo fejek voltak.Semmi gond nem volt.Mar az elejen mondtam,bocs elbasztam.Irjuk a papirt.
Nem.Semmi csuszas,olyan hirtelen allt meg a sor hogy rafogtam a fekre es csatt.
Utolag visszagondolva,nagy reszt az en hibam,ha csak csorgok a forgalommal es nem keredgelem a lukakat tobb ido van mindenre,de ez a 25 eves fek sem a legfaszabb.
Eleg kemeny,mintha egy fat huznal erosen.
Valszeg elszoktam a butabb rendszertol,ennyi erovel a streeten nem kellett volna a mustang sem a fejreallashoz.
De lenyeg hogy legfobb az en hibam.
Ha csak megyek a forgalmmal nincs gaz.
Csúszott még az új gumi?